16 tinejdžera bez svesti sa Ade prevezeni na VMA

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne verujem u ovo
Imao sam prijateljicu kojoj je 90ih lik sipao nesto u piće na splavu i silovao je posle ispred.
Kaže bila je svesna ali nije mogla da se pomera i reaguje.

Sve je uredno prijavljeno, uhapšen i dobio je valjda 4 godine zatvora posle sudjenja ali je izasao posle 2-3.
Moguće da je bilo pre nje i onih koje je bilo blam ili stid da ga prijave.

da ne širim pricu..da, 90% su znali gde sam i sa kim sam,
onih 10% nisu ,ali su imali poverenje u mene da necu napraviti ovakve ili slicne gluposti

Обично пажљиво бирам речи кад хоћу нешто да напишем.
Горе сам написао јасно питање"Да ли су знали ГДЕ СИ И ШТА РАДИШ", а ти одговараш да су знали где си.

Сигурно је 90 % родитеља овде деце знало где су.

Питање је гласило "где си и ШТА РАДИШ".

Нису знали шта радиш, а могла си да радиш ђаволасте ствари, како што смо их сви ми радили, неки у већој, а неки у мањој мери.

To su pojedinacni slucajevi , ovo je nesto drugo
Ulaznica za žurku sa muzikom bila je 10 evra i neograniceno pice
Klinci su se olešili od alkohola i popadali mrtvi , em velika kolicina alkohola,
em skakanje, em vrucina,sasvim dovoljno da se isponapijaju
Ali njih 16 da se bas tako olesilo mi ne ide u glavu.
Pa i ja sam bio u tim godinama, od nas desetak u drustvu naslo bi se jedno, eventualno dvoje da smo mu drzali glavu dok povraca i u polunesvjesti je.
Meni se dogodilo isto s nekih 14, ali jednom u zivotu i nikad vise.
Popadali kao muhe bokte i to u tolikom broju, nema mi logike.
Ja sam prvi koji nije bio nikakav svetac, ali me nikada nisu vodili na ispumpavanje.

:confused:

Kada smo vec bili stariji, tamo negdje s 30 godina, za proslavu N.G. i slicno je bilo postavljeno jedno pravilo - od alkohola pivo i vino, od droge marihuana.
Nikakve rakije, whiskyji, speedovi i ostale pizdarije koje ljude cine nenormalnim.
To su bile i najbolje proslave, chill kod prijatelja u potrkovlju, ne preglasna muzika, nitko se nije urokao da ne zna za sebe, a kada je organizacije N.G. i sl. preuzeo njegov mladji brat, ja sam prestao dolaziti.
Muzika preglasna, zestoki alkohol u potocima, smrce se speed, ova jedna cura se od vodke onesvijestila i ispovracala po sebi... bio jednom i vise nikada nisam dosao.

Ја у њиховим годинама нисам знала шта је алкохол. Били смо деца у правом смислу те речи.
E jbg, nisu ni moje drugarice tada, al zato smo se mi klinci kur*čili samo tako.
Ne verujem da se ikome tada svideo ukus alkohola, ali to je jednostavno moralo da se odradi - ko se nije nikada
napio kao bulja, nije bio muško.
Al baš da smo se redom onesvešćivali po Adi...

To su pojedinacni slucajevi , ovo je nesto drugo
Ulaznica za žurku sa muzikom bila je 10 evra i neograniceno pice
Klinci su se olešili od alkohola i popadali mrtvi , em velika kolicina alkohola,
em skakanje, em vrucina,sasvim dovoljno da se isponapijaju
kao svake subote u britaniji...leze i povracaju po ulicama, samo ih kupe i vode na ispiranje zeluca.
zena vise nego muskaraca... mada tako je bilo i u sloveniji, do petka rade i kad dodje vikend to moras 4oci da otvoris da ti neki ne izbaulja iz mraka teturajuci...svedska jos gore.

Откуд знам, ја нисам био никада.

Можда их потрпају у бус :think:
ranije su bili oni kao u poslerantnoj srbiji na zeleznjaku...sa drvenim kolicima...i svaki sved mu plati unapred i kaze pred koju kafanu da dodje da ga pokupi jer su kao klasicne pijandure zaredjali po bircuzima. onda lik prevoznik :lol: dodje nadje ga u toj i toj, ako je mrtvosan pomogne mu neko da ga baci na kolica i odgura ga do trajekta i i ubaci ga ko stvar.

Ne verujem da se ikome tada svideo ukus alkohola, ali to je jednostavno moralo da se odradi - ko se nije nikada
napio kao bulja, nije bio muško.
Zbog ovoga sam ja poceo pusiti cigarete s 14, a prestao s 19, dok sam izasao iz srednje.
Znao sam tu i tamo jos pusit, pa prestat, ali duhan nije za mene.
Valjda 10 godina nisam zapalio cigaretu, ne iskljucujem da nikad vise necu, ali meni to smrdi.
Moja stara recimo cijeli zivot vodi bitku s duhanom, prestane i opet krene, zato sto je sklona tome, kao sto sam ja bio sklon marihuani, ali i nju sam ostavio, pocela je djelovati upravo suprotno - umjesto da me opusta, pocela me ciniti preplasenim i zbog toga mi je neizmjerno zao.
Sada se znam zapijati zesticom, ali ni u tome ne nalazim neku srecu.
Mislim da cu sve poroke uskoro ostaviti, tek se svakih par godina uraditi turbo visokom dozom psihodelika da se prodrmam i osvjezim.
Cak razmisljam postati vegetarijanac.

Back