Neno
Elita
- Poruka
- 24.603
Pokretač teme.I ko sad zloupotrebljava?
Ne mislim na to.. niti sam čuo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokretač teme.I ko sad zloupotrebljava?
Možda bi trebao da čuješ i neku drugu pričuPokretač teme.
Slažem se.. i nije da ne čujem. Ova mi izgleda nekako nestvarna, nevjerovatna.. graniči sa ludilom i teškim poremećajem mozga, ko god da je to uradio.. ali, kažem nekako mi je previše povodljiva, ciljana, sa odredjenom namjerom. Zbog svega toga, uz dužno saosjećanje, ne mogu se složiti da je (i ako je) to uradio neko normalan ili neko ko ima trunku samilosti. Zbog svega toga mislim da je to izolovan slučaj, i ako je to tako onda je nedjelo pojedinca ili grupe.Možda bi trebao da čuješ i neku drugu priču![]()
"U pogrešno vrime na pogrešnom mistu"Pre pet (5) meseci je pala nadstresnica ispod koje je poginulo sesnaestoro nasih sugradjana, komsija, prijatelja, dece....
Stanicu je svecano pustio u promet drzavni vrh uz naglasak da je to najmodernija zelezbicka stanica u Evropi.
Stan8ca nije imala upotrebnu dozvolu.
Predsednik je izjavio da samo na nadstresnici nije radjeno.
Ispostavilo se da jeste.
Pohapseni neki, uglavnom anonimusi.
NI JEDNA OPTUZNICA NIJE POTVRDJENA
Vlast selektivno daje sve podatke ali nikako sve. I dalhe ne znamo tokove novca
Prvobitni proracun (CIP) je bio 3 miliona a zvanicni cenivnik na kraju, 16 miliona.
Onaj ko cuti na sve je pravi rodoljub. Patriota he onaj koga zabole za 16 mrtvih ali je zato svako onaj ko trazi odgovir - izdajnik!!!
SnS piramida, od vrha to podrumadaj jedno ime
i saučesnika u čemu i kome?
SnS mantra: "mir i stabilnost"Smeju se za 16 izgubljenih zivota a ti "smirujes"
Daj molim te.
I jeste.Rusija je u oktobru upozorila na pokušaj revolucije a nadstrešnica je pala u novembru.Radite za nekog sa strane a mislite da radite ispravnu stvar(0v0 pod uslovom da si iz Srbije) za društvo.Хуљина лаж се толико примила да и овде на форуму има људи који о протестима причају као антисрпској акцији.
Mokra čarapa je tvoja dijagnoza.Okupirana diktatura?!Srbija je okupirana diktatura.
Svako ko podrzava okupiranu diktaturu je udbas.
Sudije su još uvek iz vremena žutih jer je sudstvo nezavisno i država se ne meša.Vidi to sa njima,nemaju napredni ništa sa tim.....pa Mitrovicev sin dobije 6 meseci nanogice za gazenje na pesackom + bezanje.
Kod naprednih zakoni ne postoje
Studentski zahtevi nisu ispunjeni.Pre pet (5) meseci je pala nadstresnica ispod koje je poginulo sesnaestoro nasih sugradjana, komsija, prijatelja, dece....
Stanicu je svecano pustio u promet drzavni vrh uz naglasak da je to najmodernija zelezbicka stanica u Evropi.
Ispostavilo se da jeste.
Prvobitni proracun (CIP) je bio 3 miliona a zvanicni cenivnik na kraju, 16 miliona.
Onaj ko cuti na sve je pravi rodoljub. Patriota he onaj koga zabole za 16 mrtvih ali je zato svako onaj ko trazi odgovir - izdajnik!!!
koji vesić?
Хуљина лаж се толико примила да и овде на форуму има људи који о протестима причају као антисрпској акцији.
Vasa je potpuna sizofrenija.Mokra čarapa je tvoja dijagnoza.Okupirana diktatura?!
Možda su rusi upozoravali na sns lopovluk koji je u rangu sa terorizmom?I jeste.Rusija je u oktobru upozorila na pokušaj revolucije a nadstrešnica je pala u novembru.Radite za nekog sa strane a mislite da radite ispravnu stvar(0v0 pod uslovom da si iz Srbije) za društvo.
Vidi, Dzoni, sve ce im se to vratiti.Pre pet (5) meseci je pala nadstresnica ispod koje je poginulo sesnaestoro nasih sugradjana, komsija, prijatelja, dece....
Ispostavilo se da jeste.