.....

Moj bivshi je izdrzo citavih mesec dana pre nego je oterao u PM....

....mada ima tipova koji mogu i njih da zavrnu , nikad mi nije bilo jasno zasto su te ribe uopste sa tipovima koji im sluze za svakavu psihicku torturu....:lol:

Zefirra:
....mada ima tipova koji mogu i njih da zavrnu , nikad mi nije bilo jasno zasto su te ribe uopste sa tipovima koji im sluze za svakavu psihicku torturu....:lol:

ludopileglodjekosku:
Ccccc......ti si ko onaj što ga ostavila ženska a on se pita da li će i dalje biti sexa.....Samo malo naprednija verzija. Verovatno imaš malo više godinica. A i što bi ostavljao tu cicu kad ti očigledno odgovara. Čim je tebi sex super.....ne vidiš ti, dečko, dalje od šlica....A i te njene mane...verovatno nisi sam uočio (gledao si u Fashion TV) nego ti ih je "prišapnula" neka mudra ptičica...Sve u svemu.....šta si tražio, to si i dobio.....za bolje i nisi....

hehe devojcice pa zasto vam je tako neverovatno da ima nas muskih koji smo u stanju da radimo posao radi svog zadovoljstva i da se ne opterecujemo sa problemima koje u glavi ima predmetna devojka!?! samo se o tome radi....

a posto su malo je reci nepristojni a nicim izazvani vasi komentari ne ostaje mi nista drugo nego da konstatujem da ste imale problema iste vrste a pre nego su vas ostavili tipovi...sorry ali tako mi zvucite vas dve.... :)

Back