15 centimetara je dovoljno za orgazam?!

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za ženski stas, stav i samopouzdanje potpetice s potpisom Christiana Louboutina navodno mogu učiniti čuda, a djeluju i na ženski libido jer je položaj stopala u njima ista kao za vrijeme orgazma

Stojite li na 15 centimetara vaša će stopala biti u istom položaju kao za vrijeme najvećeg seksualnog užitka. Tako tvrdi tvorac najpoželjnijih vrtoglavih potpetica na svijetu Christian Louboutin kojemu je to prišapnula vjerna klijentica.
Upravo je 15 centimetara najpoželjnija visina koju pripadnice ljepšeg spola obožavaju jer izdužuje tijelo i noge te podiže stražnjicu.
Sam dizajner svjestan je kako svojim klijenticama ustvari nanosi bol koju one trpe s osmijehom, no u skupocjenim cipelama zbog kojih mnoge provlače kartice, kupuju na rate te dižu potrošačke kredite žena može biti što god poželi - zavodljiva, sramežljiva, šarmantna i seksi.

Ove godine ovaj najpopularniji brand slavi 20. rođendan, a povodom obljetnice dizajner je izdao i knjigu koja će se naći u prodaji od 25. listopada.
Monografiju će krasiti dražesne i vesele pop-up ilustracije tipičnog Louboutinovog dizajna koje će svima onima koji si ne mogu priuštiti ovaj poprilično skupi hobi moći barem približiti svijet najseksepilnijih cipela.

60524329.jpg

http://zadovoljna.hr/clanak/moda_i_ljepota/15-centimetara-je-dovoljno-za-orgazam.html

Jeste, posle sa tako iskrivljenim chukljastim stopalima ima da vristis od orgazama kurrvanjskih cipela :lol:

Za ženski stas, stav i samopouzdanje potpetice s potpisom Christiana Louboutina navodno mogu učiniti čuda, a djeluju i na ženski libido jer je položaj stopala u njima ista kao za vrijeme orgazma

60524329.jpg

Menu su ove cipele ružne, sva tri modela. Još su skupe i teško je hodati u njima. Možda izazivaju orgazam kod ljudi koji se lože na svoju (ili tuđu) platežnu moć.
(izem ti stav i samopouzdanje koji se zasnivaju na paru cipela)

ja iovako ne umem da idem na stiklama, te mi je svaka stikla preko 5cm previsoka
a volim da ih nosim
a to da daju osecaj kao orgazam je takav nonsens da davno nisma cula veci
pretpostavljam da je to za one zene namenjeno koje pravi orgazam nisu ni dozivele :lol:

Ma bre ne citate dobro...lepo kaze nije isti osecaj, nego su stopala u istom polozaju kao za vreme orgazma :lol:

mmm, da, a sto moras da hodas kao geisa u njima, nema veze.
imam one od 14 cm, odlican je osecaj - istina - ali... ne mozes da popijes opusteno nesto kad ih setas... tj mozes ali kako ces posle da nabadas do kola bog sam zna. za neko vece u prijatnoj atmosferi, sedenje i lozenje su ok, ali za izlazak i provod nisu.
one od 15 mogu samo jos gore da budu, ok to je vec fetisizam za mene, zadovoljstvo ne dolazi iz samog polozaja stopala nego iz nekih drugih izvora :lol:

Volim da nosim visoke štikle... stoje mi i umem da ih iznesem... prijaju mi...
A tek kad znam da ću popiti koju, tad mogu i 20 cm, ne smeta...
Kad idem u grad, da đuskam i skačem, provodim se sa društvom, tad obuvam najviše štikle... i igram u njima celu noć...
U šetnju obično idem u ravnoj i udobnoj obući...;)

Ove okačene u prvom postu su mi bzvz... ali mora se priznati da KL ima jako lepoih modela i ne bih se puno opirala da ih imam...;)

e nije tema,al samo da vam kazem,moja drugarica moze da svrsi kad hoce,bez da je sa tipom ili da se dodirne.
samo nesto hot da procita

ih...jaka stvar
pa svršavam za tili čas....čim otvorim milku svršim sa njom za tili čas....

pa posle u širokom luku zaobilazim lepljivu temu....
nikad nisam stala na 15cm:rumenko:
propustila si prilično....
sve sami tehničari oko tebe ....

kako li su do toga dosli da mi je znati :lol:
e bre svasta glupo slusam svaki dan
da li moja noga uopste moze prirodno da zauzme taj polozaj majku mu
nesto ne verujem
a orgazam - e to je bilo i bez tog polozaja, lazu bre :lol:

Dabome da lazu...pa kako bi inace prodali ruzne cipele za velike pare? :lol:

Ove na slici nisu nikakve

P.S. a kako su do toga dosli nemam pojma, ali mi se stvara slika onih strip viceva po novinama i ukrstenicama, kad zenu spopadne komsija,
pa joj samo zgoljave noge vire podignute u visu vis izvrnutih stopala i....verovatno je to to :zcepanje:

Poslednja izmena:
Ne moram da platim par hiljada dolara da bi doživela orgazam.
Mogu to i bosa. I za dž.:roll:

A cipele u uvodnom postu su, by the way, ružne da ružnije biti ne mogu.
ali niko nije garantovao da ćeš ga doživjeti kupovinom
to je više pokazatelj šta propuštaš... da svršavaš, bila bi u ovom položaju... no, više sreće sledeći put: )

Blah to je samo marketing
Nikad ne bih nosila te cipele iako su lepe
Dovoljno mi je 7cm stikle,To mi je i za djusku i za setnju

Bas i ja to mislim...
Meni su apsolutno odvratne sve ove nove cipele koje su u trendu...
99.9 % zena ne znaju ni da hodaju u tome i izgledaju smesno.. nagnute su ka nazad da ne bi tresnule...
Moja je najvise 6cm i sasvim je dovoljno da mogu da setam u njima kada izadjem!

Ne pada mi na pamet da obucem nesto i da trpim i dobijam krvave zuljeve zbog
necega sto je u trendu....
a ovaj animal print cipele su mi :bljak:

Back