15 centimetara je dovoljno za orgazam?!

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Uysal

Elita
Poruka
16.872
Za ženski stas, stav i samopouzdanje potpetice s potpisom Christiana Louboutina navodno mogu učiniti čuda, a djeluju i na ženski libido jer je položaj stopala u njima ista kao za vrijeme orgazma

Stojite li na 15 centimetara vaša će stopala biti u istom položaju kao za vrijeme najvećeg seksualnog užitka. Tako tvrdi tvorac najpoželjnijih vrtoglavih potpetica na svijetu Christian Louboutin kojemu je to prišapnula vjerna klijentica.
Upravo je 15 centimetara najpoželjnija visina koju pripadnice ljepšeg spola obožavaju jer izdužuje tijelo i noge te podiže stražnjicu.
Sam dizajner svjestan je kako svojim klijenticama ustvari nanosi bol koju one trpe s osmijehom, no u skupocjenim cipelama zbog kojih mnoge provlače kartice, kupuju na rate te dižu potrošačke kredite žena može biti što god poželi - zavodljiva, sramežljiva, šarmantna i seksi.

Ove godine ovaj najpopularniji brand slavi 20. rođendan, a povodom obljetnice dizajner je izdao i knjigu koja će se naći u prodaji od 25. listopada.
Monografiju će krasiti dražesne i vesele pop-up ilustracije tipičnog Louboutinovog dizajna koje će svima onima koji si ne mogu priuštiti ovaj poprilično skupi hobi moći barem približiti svijet najseksepilnijih cipela.

60524329.jpg

http://zadovoljna.hr/clanak/moda_i_ljepota/15-centimetara-je-dovoljno-za-orgazam.html

mmm, da, a sto moras da hodas kao geisa u njima, nema veze.
imam one od 14 cm, odlican je osecaj - istina - ali... ne mozes da popijes opusteno nesto kad ih setas... tj mozes ali kako ces posle da nabadas do kola bog sam zna. za neko vece u prijatnoj atmosferi, sedenje i lozenje su ok, ali za izlazak i provod nisu.
one od 15 mogu samo jos gore da budu, ok to je vec fetisizam za mene, zadovoljstvo ne dolazi iz samog polozaja stopala nego iz nekih drugih izvora :lol:

Marina, kakav je taj hodajući orgazam?:think: Vredi li se žrtvovati, makar sa 12cm? :

Draga drugarice Rado,
iskreno- ja ceo uvodni post nisam ni pročitala ali onako, letimično- ja još ne doživeh orgazam u štiklama.Uvek ih izujem pre toga...Ali , ako mi se omakne pa ga doživim na 12-tici, odmah ću izvestiti zainteresovane forumašice!:lol:

Back