Borite se sa vetrenjacama. Kakve veze ima sto ce 15. marta biti prazne pumpe, kada ce 16. sve to da se nadoknadi. Ko ne moze bez auta on ce voziti makar litar kostao 200 dinara, ko nema para nece. Zabole politicare uvo sto je dinar obezvredjen, oni su obezbedjeni. Drzava zahvata iz akciza za gorivo, cigarete i alkohol, jer zna da veci deo populacije bez toga ne moze. To im je sigurna lova. Uostalom, serrem se na drzavu Srbiju, ovde je ionako sve odavno otislo u ****, narod blesav pa u sve i svasta veruje. Znate koliko premijera zabole duppe sto mi jedan dan necemo sipati gorivo? Politicari i veliki privrednici - sve je to kriminalna banda koja saradjuje i uredjuje nas zivot onako kako im odgovara, zato svi i hoce na vlast, jer znaju da ce se obezbediti za citav zivot. Eno vam primer u Hrvatskoj, koliko je MOL podmicivao premijera. Sta mislite, da su ovi nasi imuni na to? Kao u Hrvatskoj i pola Evrope se steluju rezultati, a kod nas fudbalsko prvenstvo regularno

. Nisu Srbi izmislili mito i korupciju (ok, mozda su usavrsili), to postoji svuda na ovom svetu, samo sto u vecini normalnih drzava ti daju da imas za normalan zivot, pa ne osetis na svojoj kozi posledice drzavne korupcije.
Jedan moj komsija je bio u pravu kada je rekao da treba potamaniti sve politicare, pozicione i opozicione, pocevsi od predsednika mesne zajednice pa do najviseg nivoa.
Udavio sam, ali od takve vrste protesta nema nista. Videli ste kako Grci to rade, na ulice pa makljaza.