NaraYan
Iskusan
- Poruka
- 6.289
To mi je sledeca destinacija, jedva cekam da vidim prelepu dolinu Katmandua. 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NaraYan:To mi je sledeca destinacija, jedva cekam da vidim prelepu dolinu Katmandua. 8)
Ja sam bila ceo januar tamo.Nisi napisala gde tacno ide i da li ide na odmor ili radno.Trebao bi da vidi Budin hram,najvece uzgajaliste krokodila-u blizini Bangkoka,ma puno toga treba da vidi.Naravno i ostaloMirjanadz:Moj tata bi trebalo da putuje na Tajland,najverovatnije sam i zeleo bi da ostane malo duze tamo,oko mesec,dva.Interesuje me ako je neko u skorije vreme isao,ima li preporuku za neko mesto,grad,kako je tamo,da li je potrebna viza,kako se krecu cene....U sustini,sve
P.S. Isao bi u septembru-oktobru
M30:Ja sam bila ceo januar tamo.Nisi napisala gde tacno ide i da li ide na odmor ili radno.Trebao bi da vidi Budin hram,najvece uzgajaliste krokodila-u blizini Bangkoka,ma puno toga treba da vidi.Naravno i ostaloMirjanadz:Moj tata bi trebalo da putuje na Tajland,najverovatnije sam i zeleo bi da ostane malo duze tamo,oko mesec,dva.Interesuje me ako je neko u skorije vreme isao,ima li preporuku za neko mesto,grad,kako je tamo,da li je potrebna viza,kako se krecu cene....U sustini,sve
P.S. Isao bi u septembru-oktobru))Ali to bi bilo lepse da mu preporuci neki friend
))izlasci itd
Ali ne brini..Bice mu super
Pozdrav
Kao prvo, nemoj da budes gruba prema nekome ko je pokusao da ti pomogne koliko je mogao na osnovu oskudnih informacija koje si dala.Mirjanadz:M30:Ja sam bila ceo januar tamo.Nisi napisala gde tacno ide i da li ide na odmor ili radno.Trebao bi da vidi Budin hram,najvece uzgajaliste krokodila-u blizini Bangkoka,ma puno toga treba da vidi.Naravno i ostaloMirjanadz:Moj tata bi trebalo da putuje na Tajland,najverovatnije sam i zeleo bi da ostane malo duze tamo,oko mesec,dva.Interesuje me ako je neko u skorije vreme isao,ima li preporuku za neko mesto,grad,kako je tamo,da li je potrebna viza,kako se krecu cene....U sustini,sve
P.S. Isao bi u septembru-oktobru))Ali to bi bilo lepse da mu preporuci neki friend
))izlasci itd
Pozdrav
Pa da ima nekog ko je isao na Tajland,sigurno se ne bih ovde raspitivala...nisi mi nista pomogla...osim sto si nasla mane u mom pitanju.Znaci,turisticki,ne zna gde je najbolje,koji grad,ostrvo,zato i pitam a zelja mu je da ode tamo...Kapis?
Zao mi je sto ti nisam pomogla.A znaj...Svakom muskarcu je zelja da ode u tu zemlju perverzije.Hahahaha.Trazila si istinu,dobila si je!Mirjanadz:M30:Ja sam bila ceo januar tamo.Nisi napisala gde tacno ide i da li ide na odmor ili radno.Trebao bi da vidi Budin hram,najvece uzgajaliste krokodila-u blizini Bangkoka,ma puno toga treba da vidi.Naravno i ostaloMirjanadz:Moj tata bi trebalo da putuje na Tajland,najverovatnije sam i zeleo bi da ostane malo duze tamo,oko mesec,dva.Interesuje me ako je neko u skorije vreme isao,ima li preporuku za neko mesto,grad,kako je tamo,da li je potrebna viza,kako se krecu cene....U sustini,sve
))izlasci itd
Pozdrav
Pa da ima nekog ko je isao na Tajland,sigurno se ne bih ovde raspitivala...nisi mi nista pomogla...osim sto si nasla mane u mom pitanju.Znaci,turisticki,ne zna gde je najbolje,koji grad,ostrvo,zato i pitam a zelja mu je da ode tamo...Kapis?
Anonymous:Zao mi je sto ti nisam pomogla.A znaj...Svakom muskarcu je zelja da ode u tu zemlju perverzije.Hahahaha.Trazila si istinu,dobila si je!Mirjanadz:M30:Ja sam bila ceo januar tamo.Nisi napisala gde tacno ide i da li ide na odmor ili radno.Trebao bi da vidi Budin hram,najvece uzgajaliste krokodila-u blizini Bangkoka,ma puno toga treba da vidi.Naravno i ostaloMirjanadz:Moj tata bi trebalo da putuje na Tajland,najverovatnije sam i zeleo bi da ostane malo duze tamo,oko mesec,dva.Interesuje me ako je neko u skorije vreme isao,ima li preporuku za neko mesto,grad,kako je tamo,da li je potrebna viza,kako se krecu cene....U sustini,sve
))izlasci itd
Pozdrav
Bravo alle!Ja sam stvarno htela da joj pomognem a ujedno i da je postedim skakljivih informacija,ipak pita za tatualle:Kao prvo, nemoj da budes gruba prema nekome ko je pokusao da ti pomogne koliko je mogao na osnovu oskudnih informacija koje si dala.Mirjanadz:M30:Ja sam bila ceo januar tamo.Nisi napisala gde tacno ide i da li ide na odmor ili radno.Trebao bi da vidi Budin hram,najvece uzgajaliste krokodila-u blizini Bangkoka,ma puno toga treba da vidi.Naravno i ostaloMirjanadz:Moj tata bi trebalo da putuje na Tajland,najverovatnije sam i zeleo bi da ostane malo duze tamo,oko mesec,dva.Interesuje me ako je neko u skorije vreme isao,ima li preporuku za neko mesto,grad,kako je tamo,da li je potrebna viza,kako se krecu cene....U sustini,sve
))izlasci itd
Pozdrav
Kao drugo, M30 je u pravu za farmu krokodila gde moze da se hoda na drvenim mosticima iznad 40 000 krokodila. Imas mnogo zanimljivih hramova, takozvanih pagoda. Na Tajlandu se nalazi i najveca statua Bude i to zlatna. Tajland je centar prostitucije i svetskih perverzija. Mislim da je period septembar/oktobar sezona kisa tamo. Najbolje vreme je januar. Najcesce posecivana mesta na Tajlandu su Bangkok, Pataja i Puket. Za sve ostale informacije neka se tvoj tata obrati nekoj turistickoj agenciji gde ce ga uputiti u program za svaku od ovih destinacija.
I kada vec hoces da koristis strane reci, koristi ih pravilno: ne kaze se KAPIS, vec CAPISCI. Cak se i ne cita isto.
Ups,izvinjavam se.Tek na drugoj diskusiji sam shvatila da si zensko.Pozdravalle:Kao prvo, nemoj da budes gruba prema nekome ko je pokusao da ti pomogne koliko je mogao na osnovu oskudnih informacija koje si dala.Mirjanadz:M30:Ja sam bila ceo januar tamo.Nisi napisala gde tacno ide i da li ide na odmor ili radno.Trebao bi da vidi Budin hram,najvece uzgajaliste krokodila-u blizini Bangkoka,ma puno toga treba da vidi.Naravno i ostaloMirjanadz:Moj tata bi trebalo da putuje na Tajland,najverovatnije sam i zeleo bi da ostane malo duze tamo,oko mesec,dva.Interesuje me ako je neko u skorije vreme isao,ima li preporuku za neko mesto,grad,kako je tamo,da li je potrebna viza,kako se krecu cene....U sustini,sve
))izlasci itd
Pozdrav
Kao drugo, M30 je u pravu za farmu krokodila gde moze da se hoda na drvenim mosticima iznad 40 000 krokodila. Imas mnogo zanimljivih hramova, takozvanih pagoda. Na Tajlandu se nalazi i najveca statua Bude i to zlatna. Tajland je centar prostitucije i svetskih perverzija. Mislim da je period septembar/oktobar sezona kisa tamo. Najbolje vreme je januar. Najcesce posecivana mesta na Tajlandu su Bangkok, Pataja i Puket. Za sve ostale informacije neka se tvoj tata obrati nekoj turistickoj agenciji gde ce ga uputiti u program za svaku od ovih destinacija.
I kada vec hoces da koristis strane reci, koristi ih pravilno: ne kaze se KAPIS, vec CAPISCI. Cak se i ne cita isto.
E pa vidis, taj izraz nije uopste srpski, pa ga izgovaraj u skladu sa pravilima jezika iz kog on potice. A cak i u zargonskom srpskom on se izgovara bas onako kako ga i italijani izgovaraju, "kapishi".Mirjanadz:A sto se tice KAPIS izgleda da ti bas i ne znas zargonski srpski ili toliko vodis racuna o pravopisu da ne znas za salu.
Anonimni Chileanac:ZIVEO SLOBODARSKI NAROD INDIJE