Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
migud:Ah, zbunjeni poliglota...
5 ocenasa i ko bices nov!
КиМ:Е сада можемо причати
migud,Dok je TITO i njegova(.........)vladala Jugoslavijom, Srbin je prinudno pimio Jugoslovovensku narodnost, medjutim, kad je S. Milosevich preuzeo komandu, mnogo Srba je ponovo sebe priznao Srbinom, pa je s'time verovatno ,medjunarodnoj zajednici, kao i svojim sugradjanima bivse Jugoslavije,ugrozio bezbednost.migud:Kraj oktobra rezervisan za pregovore o konacnom statusu KiM. Opcija pregrst, jedna bode oci (da se ne bacam u liriku...) - nezavisnost. I jos nesto bode oci- Kostunica koji eksploatise pravnu terminologiju ( nije li boljka srpskog naroda slabost na oratore? ), usudjujem se reci i patnju tog naroda, dok Rugova ne stedi: "Nezavisnost kao jedina platforma o kojoj se moze diskutovati kada je rec o statusu pokrajine."
N. Burns, podsekretar za polit. pitanja izjavljuje kako narod u regionu ima pravo na buducnost i kontrolu pokrajine jer ce taj isti narod doneti konacnu odluku o statusu iste. A na KiM 90:10 (u najboljem slucaju) odnos Albanaca i Srba (+ostali).
Pa mi ne da smo izmanipulisali sami sebe vec nam je to i Future Tense. Jeste, krivi su i Adam Weishaupt i Papa i Tito i The Rolling Stones-i,... ali bez 'orudja' nema rata dobijenog. Kako pomoci narodu ( valjda je to jedina zaostavstina pokrajine koju mozemo spasiti od Albanaca ) kad niko ne priznaje ono sto se priznati mora? Ili ja ne vidim iz ove perspektive sta se iza brda valja?
Pozdrav
vzeoy7y9:migud,Dok je TITO i njegova(.........)vladala Jugoslavijom, Srbin je prinudno pimio Jugoslovovensku narodnost, medjutim, kad je S. Milosevich preuzeo komandu, mnogo Srba je ponovo sebe priznao Srbinom, pa je s'time verovatno ,medjunarodnoj zajednici, kao i svojim sugradjanima bivse Jugoslavije,ugrozio bezbednost.
E,sad posto je Zapad u "biznis" stvaranje demokratiju, doslo im je za shodno,posto je bivsa Jugoslavija sastavljena iz mnogobrojnih nacionalnih manjina,da tim nacionalnim manjinama ,kako-kome po stanivnistvu pripada, pocevsi od Kosovo, da podele Srbsku teritoriju.
E,sta sad?Pa da sam ,na mesto V.kostunice,ako se oseca da je Srbin,,,ej bre brate Vojo, menjaj nacionalnost, inace u beogradu ce izgubis rabotu...
migud:Pa jeste, je*ao nas je taj projekat simetrije u nacionalnim odnosima+najosvescenije nac. bice, pa nas Titova gamad tamanila svim mogucim metodima... A je*ala nas i ljubav prema sujeti i novcu... Tako se timarila mlada elita
КиМ:Биће КОСОВСКИ БОЈ 2 део. Али година 2006
fosilvaso:Ili Kosovo odmah 'vratiti' Srbiji, ili privremeno dok se to ne desi oko 2010-e, pomaknuti južno AVNOJ-sku granicu koju spominjem jer se mnogi toga drže, a ona ustvari NE POSTOJI.....
fosilvaso:Ili Kosovo odmah 'vratiti' Srbiji, ili privremeno dok se to ne desi oko 2010-e, pomaknuti južno AVNOJ-sku granicu koju spominjem jer se mnogi toga drže, a ona ustvari NE POSTOJI.....
ko to kazhe ko to lazhe...i jope ce al' je vishe biti necemigud:Mi vratiti KiM ne mozemo, a pomeranje granice? Pa olos nam uzurpirala i granicni deo, prvo treba sanirati tu infekciju...
nije bona mrzhnja..moj migudemigud:Hoce to od previse mrznje.
vispak:nije bona mrzhnja..moj migude
shta ja znam shta si ti migude..a u moj se pesak pokakila maca..migude..uh sto se slabo osjecammigud:Onda nemoj toliko da nas (SRBE) volis...
I ne miniraj mi temu. Igraj se u svom pesku.
a shta to vi kazhete na to sve...migud:A ovo je za histeriju:
Gerald Klaus: " Neke zemlje razmisljaju o tome da se Srbiji sporazum o stabil. i status kandidata za clanstvo ponude pod uslovom da bude konstruktivna i pragmaticna u razgovorima o statusu KiM.... Problem je u tome sto sporazum sam po sebi i nije veliki podsticaj. Njegov znacaj u praksi i nije veliki... Bilo bi bolje da se Srbija priblizi sticanju statusa kandidata za clanstvo u Uniji jer to zaista donosi korist u praksi pa bi predstavljalo i mnogo jaci podsticaj da resava svoje slozene polit. probleme."
Kaze covek.
A mi kazemo?
Наравно да јесте, али некада мора бити РАТ да би дошао мир, ја ову окупацију 60% Србске земље не могу назвати миром.migud:Diskutovala bih ja s tobom, al` ti se odmah raspistoljis... Zar nam nije dosta rata?