???

Pa to je nalakse reci..ja sam jednostavno takva...raspekmezena si...menjaj nesto...zar jos uvek nisi povela incijativu? Jesi bar upotrebila neku ideju , poslusala neki ovde izlozeni savet?
Jesi promenila vec nesto, bar svoj stav?

Ne muljaj vise bre...aj trgni se malo...

Hm mislim šta reći :roll: misli malo na sebe i nemoj da udovoljavaš nikome ako to ne želiš,pa makar to i bilo i iz sažaljenja!( i ja našao gde da istresam pamet) 8-)

mislim da ti imas problem sama sa sobom,imas neku blokadu koju si sama sebi stavila! da li ti uopste znas sta hoces! stani ispred ogledala i porazgovaraj sama sa sobom pa tek onda sa njim!

Ladno mozda si lez hah!
Predlozi mu da prekinete sa sexom a da ostanete u vezi pa da vidite kako ce ici dalje. Ako on na to pristane,onda ces znati da li je s tobom samo zbog sexa ili mu je stvarno stalo do tebe. Jbt koliko se svi ovde muce oko tebe a ti bi bar mogla da poslusas neciji savet a ne samo da se ponavljas i da vrtis isti film kao neka pokvarena ploca. Koliko kontam,nisi promenula misljenje od onda kada si nas pitala za savet pa sve do sada kada su se svi upljuvali zbog tebe.
Pitaj sebe da li si ti ustvari jedna velika papucharka...ako ti trpis da bi njemu bilo dobro a njega boli kur.., onda bi sve ovde trebao boleti kur.. za tebe ako i samu tebe boli kur.. za sebe...tako nesto...

po svemu sto sam procitala problem je ocigledno u tebi i treba sama sa sobom da vidis sta je u pitanju ali mislim i da treba da raskines sa deckom ili da napravis pauzu...prvo moras sama sebe da upoznas pa ce kontakti bilo koje vrste sa drustvom koji te okruzuje biti opusteniji i bices samouverenija...

Mozda ti on ne odgovara u sexu ili on ne zna sta te pali a ni ti. Moras mu otvoreno reci
i videti u cemu je problem.Ali opet nije ok da samo on"hvata dugu" a ti da blejish okolo :-(

Back