Drustvo , da li neko moze da mi kaze da li je lose kad se mars u lavu nadje u 12 kuci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vekac:Drustvo , da li neko moze da mi kaze da li je lose kad se mars u lavu nadje u 12 kuci?
Zavisi i kojim kucama vlada Mars, to se obicno smatra losim po ono sto te kuce simbolisu. A to su polja koja pocinju znakom Ovna ili Skorpije. Takodje sve zavisi i od aspekata.Vekac:Drustvo , da li neko moze da mi kaze da li je lose kad se mars u lavu nadje u 12 kuci?
Pa, Mars u Raku ne stoji dobro- to je znak njegovog pada itd., pa jos retrogradan, ali opet to ne mora da znaci nista. Vrlo je opasno tumaciti horoskop parcijalno. Mora se uzeti u obzir sinteza svih elemenata. Kojim poljima vlada taj Mars, kakvi su njegovi aspekti, u kakvom su stanju druge planete, a tradicionalna astrologija jos uzima u obzir i recepcije...Chiara:A retrogradni Mars na Asc. u Raku? :? Meni to bas ne deluje dobro...
Ok, znam da je parcijalno tumacenje pomalo nezahvalno, ali... Bas u vezi sinteze elemenata, kod mene je sve po principu spoj nespojivog, tako da...dip3:Pa, Mars u Raku ne stoji dobro- to je znak njegovog pada itd., pa jos retrogradan, ali opet to ne mora da znaci nista. Vrlo je opasno tumaciti horoskop parcijalno. Mora se uzeti u obzir sinteza svih elemenata. Kojim poljima vlada taj Mars, kakvi su njegovi aspekti, u kakvom su stanju druge planete, a tradicionalna astrologija jos uzima u obzir i recepcije...Chiara:A retrogradni Mars na Asc. u Raku? :? Meni to bas ne deluje dobro...