?

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
divlja:
Zene sve lepo priznale...:wink:

A ovi muskarci...:-P

Samo se ti nadaj da muškarce pali nesvojstvenost i prikaz i dokaz svoje slobode...
Pa oni su slobodni i nemaju tu potrebu.
I svoji su , i opet nemaju potrebu za tim projekcijama....

Izuzeci svuda postoje....

Tuzni_patak:
Koga ne voliš strastveno.....

kad porastes, kasce ti se samo;)

p.s. ti strastveni brakovi plamte koliko i sveca - jako i varnicavo, al na kraju sagore i ostane
samo pepeo - brzo se razvedu.
mirna i stabilna ljubav, puna neznosti i postovanja trajace dugo;)

Sve su strasne pre braka. Posle se umrtve od svakodnevnih poslova i ugoje od bavljenja po kuhinji. Tako kažu.

Al možda je s čobanicama drugačije: čist vazduh, zdrava hrana, trčanje za ovcama...

Moje iskustvo je da ga jeste privuklo ono sto ga je nerviralo kod mene ali je posle zbog toga stalno pravio probleme?! Mene ne privlaci ono sto me nervira.

volim sto si nazvala temu po meni.

problem je kad ste mnogo egocentricni, kao npr ja...meni je to bas problem mozda cu pokusati da ga resim

Iracionalno - pa naravno da privlači. A da li će posle da mrze to....to zavisi od toga koliko ćeš da implementiraš a koliko ćeš da njemu, kakav god da je uvek je nedužan, izručiš na uvce ..:lol:

Ok je ludilo u granicama ukusa tj nista gore kad posle izvesnog vremena provalis da je izfolirano. U svakom slucaju muskarci su samodestruktivni u tim varijantama uvek ce pre da zagrizu za lujku nego neku finu iako svesni da ulecu u problem.Zasto,yebemliga ?!

divlja:
He. :smile:

Jel' istina da muskarce kod zena najvise privlaci ono sto im najvise zameraju? Sta god to bilo, mada prvenstveno mislim na zensko "ludilo". :mrgreen:
Ili drugacije, da li volite vise zene koje nose mir u sebi, ili one koje nose nemir?
Pitam, jer citam nesto sto je zensko napisalo, a ja zenama nista ne verujem. :lol:
Ja i moja devojka se privlacimo po suprotnostima....valjda je to razlog zasto se cesto svadjamo... ;) :lol:

Mi, (muškenjare) volimo žensko ludilo sve dok ne predje granicu naše sposobnosti da se nosimo
s njim, posle toga bež' kol'ko te noge nose pod nekakvim socijalnim izgovorom.
Mogu li da pojedem tvoje ludilo za doručak,il samo čitaš nešto napisano?

nikad nisam imala nesto odredjeno sto bi me privuklo. obicno je to bio osecaj da mogu da ga 'udahnem'. otvoreno srce da ga proguta njegovo. mislila sam da tako treba da bude. da znam. al sad vise stvarno nista ne znam. blanko. :shock:

divlja:
He. :smile:

Jel' istina da muskarce kod zena najvise privlaci ono sto im najvise zameraju? Sta god to bilo, mada prvenstveno mislim na zensko "ludilo". :mrgreen:
Ili drugacije, da li volite vise zene koje nose mir u sebi, ili one koje nose nemir?
Pitam, jer citam nesto sto je zensko napisalo, a ja zenama nista ne verujem. :lol:
One koje nose mir definitivno... bas mi je prijatno kad pricam sa nekom koja me prosto baca u neku rem fazu svojom pricom i ponasanjem... A od ludila mi se dize... al kosa na glavi...

Back