- Poruka
- 2.152
Kako god ubili su okupatora.
Kolko posto Srba podržava ovaj zločin, ovako svirepo kao ti?
Ako može neka objektivna procjena...
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako god ubili su okupatora.
Bosna jača tako što se širi zapadno, na Hrvatsku, jer Tvrtko koalira sa hrvatskim velikašima - braćom Horvat i Banom Ivanom Paližnom, koji su se pobunili protiv kraljice Marije, koju su zadavili, i kasnije sa Tvrtkom krenuli sa hrvatskom vojskom na Kosovo. Tvrtko se proglašava Kraljem Hrvatske i Dalmacije (dakle, Tvrtko uopće nije kralj Bosne nego je kralj Hrvatske). Tvrtko se samo malo širi na Srbiju zbog čega sebe naziva kraljem Srbije, ali neusporedivo više se širi na Hrvatsku (koja je i značajnija i jača, dalmacija, Hrvati imaju najveći broj konjanika u europi, itd...) i Tvrtko sebe naziva Kraljem Hrvatske i Dalmacije - jer je Tvrtkova majka iz najznačajnije hrvatske plemićke obitelji Šubić, a Kotromanići su i naslijedili Bosnu od Hrvata Šubića koji su prije toga vladali Bosnom, a ne od nekih Srba...Vaša mitomanija.
Kakav pa svirepi?Kolko posto Srba podržava ovaj zločin, ovako svirepo kao ti?
Ako može neka objektivna procjena...
.
Атак на окупатора није злочин!Da li je trebalo ubit cara Franju i jesu li ljudi koji opravdavaju njegovo ubojstvo zlocinci?
Srbija je dvaput osuđena za UZP za ratove 1990-ih.Hrvatska je i u ovom poslednjem ratu osuđena za Udruženi Zločinački Poduhvat na čelu sa doktor Franjom Tuđmanom.Podrazumeva se da je reč o agresiji na Bosnu.
Apsolutno!Pa evo da te pitam da li podrzavas smaknuce Franca pred njegovom obitelji?
Tvoj junak ubio ga JE pred zenom...Kojom obitelji? Čime se ti drogiraš?
Naravno! Metak za Habzburga je milosrđeTvoj junak ubio ga JE pred zenom...
Podrzavas li smaknuce Franca pred njegovom obitelji?
Prestani da lažeš i podmećešTvoj junak ubio ga JE pred zenom...
Podrzavas li smaknuce Franca pred njegovom obitelji?
Pa ja tebe pitam da sam kazes, bas zato da NE bi bilo da ti ja podmecem...Prestani da lažeš i podmećeš
Lažeš i podmećeš, Ferdinand nije ubijen pred obitelji nego na vozilu pored svog ađutanta. Sofija je pogođena slučajno.Pa ja tebe pitam da sam kazes, bas zato da NE bi bilo da ti ja podmecem...
Dakle, podrzavas li smaknuce Franca pred njegovom obitelji?
Pa jel podrzavas pucanj u Sofiju i Franca, zakonite vladare Bosne?Lažeš i podmećeš, Ferdinand nije ubijen pred obitelji nego na vozilu pored svog ađutanta. Sofija je pogođena slučajno.
Sad prestani da širiš ustašku debilnu propagandu da ne bi batina radila, je li ti jasno?
Već sam napisao da Ferdinand nije bio vladar nego okupator. Okupator još u uniformi je legitimna meta a niko normalan ne podržava ubistvo Sofije koja je slučajno i pogođena.Pa jel podrzavas pucanj u Sofiju i Franca, zakonite vladare Bosne?
A tko si ti da osporis zakonitu vladavinu Franca u Bosni I po kojoj osnovi? Zasad vidimo da znas jedino za zlocin kao pokusaj unistenja zakonite vlasti...I have already written that Ferdinand was not a ruler but an occupier. An occupier still in uniform is a legitimate target, and no normal person supports the killing of Sofia, who was accidentally hit.
Come on, groom, go groom the Austrian horse.
AU monarhija je izvršila okupaciju BiH, to nije zakonita vladavina konjušaru.A tko si ti da osporis zakonitu vladavinu Franca u Bosni I po kojoj osnovi? Zasad vidimo da znas jedino za zlocin kao pokusaj unistenja zakonite vlasti...
Bolest im je uznapredovala.Neverovatni su ovi bečki konjušari![]()