11. septembar posle osam godina...

Šta mislite o ovakvom načinu borbe protiv USA?

• xxxxxxxx

• xxxxxxxxxx

• xxxxxxxxxx

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Прво сами су то урадили или неко ко је довољно моћан да то уради ниједна страна земља осим

Јапана,Кине ,Русије нема моћ да то спроведе

Друго тероризам је једини начин малим народаим да се боре против великих држава и биће га све више

Pa muslimani sebe smatraju jednim narodom pa obzirom na to ja ne bih rekla da su baš mali narod ili zajednica kako hoćeš?!

911_Smoke.jpg

Dragi moji, kako danas doživljavate ovaj napad na USA?

Овај дан?
Јако лепа сећања.:per:

Sta mislite koliko su istinite tvrdnje Laurela Hardija u njegovo kontroverznoj knjizi "Uticaj reptila na 9/11", a koje su nedavno uzburkale americku javnost?!
Naime predstavnik reptila takozvani Stiv Reptajl Dzunior je svojerucno dosao u emisiju kod Leri Kinga,
da pojasni, u stvari da demantuje navode iz Hardijeve knjige.
Ljude je zapanjila cinjenica da je navodno objavljivanje te kontroverzne knjige obavljeno,
na sam dan upokojenja Majkla Dzeksona, sto mnogi povezuju sa kasnijim nestankom njegovog usvojenog sina rodjenog u Svedskoj,
a koji je bio jedan od prezivelih radnika obezbedjenja iz Kula bliznakinja toga dana.
Interesantna tvrdnja Stiva Reptajla Dzuniora je da su, citiram: "teroristi mnogo ranije targetirali ciljeve planiranog napada,
ali reptilska koalicija je sa svojim ljudima u UN-u,na vreme osujetila prvi napad na kule koji je trebao da se dogodi vec 8/11,
u ranim vecernjim satima toga dana".

Poslednja izmena:
Баш сам се био обрадовао. Кева и ортак ме пробудили и вичу ''напали Америку''. Све у свему лепо је што је гомила американаца изгинула иако су сами себи то приредили и баш је сипер што данас крваре у пустињама и брдима Ирака и Авганистана.

Čarli Šin: Američka vlada je naredila napad na Njujork 2001. /video/
Autor: Blic online | Foto:AP | 11.09.2009. - 13:11

Glumac Čarli Šin izazvao je skandal u Americi tvrdnjom da iza terorističkog napada na Njujork 11. septembra 2001. godine stoji Vlada Sjedinjenih Američkih Država, piše "Telegraf".

http://www.blic.rs/svet.php?id=110343

.............................................................

:whistling:

logicno razmisljajuci i ja sam sklon tom misljenju....pa zar posle toga nisu imali opravdanje da brane interese amerike svuda po svetu kuda su hteli i smeli ????

дал су пријатељи Американци позвали неког муслимана из Афганистана ил' Пакистана на прославу.....
мислим,нису сви АлКаида ваља заборавити шта је било....будућност нема алтернативу.....

Back