11. Septembar 2001. - Misterija WTC-a i Pentagona ili američka zavera

Televizija, radio... Najmocniji ispiraci mozga. Oni ce vam reci sta vi treba da znate i kako da razmisljate.
Ja ne spadam medju verne slusaoce i gledaoce. Moj mozak samo ja mogu da ispiram....i ponekad moja zena ako sam dobre volje ... Ako niste primetili na svetu je sve oko novca i vladavine. Ne postoji harmonija izmedju coveka. Najradije bih kupio jedno ostrvo i preselio se tamo sa ljudima slicnom sebi.
Ali ni tamo nam ne bi dali mira. Danas civili znaju samo sto smeju da znaju. Da samo jednom upadnete u secret svetske fajlove mislim da bi vam bila muka od covecanstva, sta radimo samom sebi. Ne ja nisam upao ali ne verujem tim tupsonima koji zele da vladaju svetom i za koje smo mi samo igracke. Mi zivimo da bismo radili a ne radimo da bismo ziveli, kad se to okrene bicu zadovoljan.

Televizija, radio... Najmocniji ispiraci mozga. Oni ce vam reci sta vi treba da znate i kako da razmisljate.
Ja ne spadam medju verne slusaoce i gledaoce. Moj mozak samo ja mogu da ispiram....i ponekad moja zena ako sam dobre volje ... Ako niste primetili na svetu je sve oko novca i vladavine. Ne postoji harmonija izmedju coveka. Najradije bih kupio jedno ostrvo i preselio se tamo sa ljudima slicnom sebi.
Ali ni tamo nam ne bi dali mira. Danas civili znaju samo sto smeju da znaju. Da samo jednom upadnete u secret svetske fajlove mislim da bi vam bila muka od covecanstva, sta radimo samom sebi. Ne ja nisam upao ali ne verujem tim tupsonima koji zele da vladaju svetom i za koje smo mi samo igracke. Mi zivimo da bismo radili a ne radimo da bismo ziveli, kad se to okrene bicu zadovoljan.

Evo je jos jedna zrtvica teorija zavera...

Ehehe nisam zrtva nicega, tesko je danas u bilo sta verovati.
Samo iznosim neke svoje stavove bez uticaja drugih. Vec kako ja vidim i mislim.
Ne kazem da to dobro radim ali sam barem svoj :)

Naravno. ;) Podrzavam. Samo pazi da te materija koju proucavas ne proguta (sto zna veoma dobro) i ne dozvoli raznim diletantima da ti pune glavu glupostima citanih iz PDF knjiga kvazi autora i sa sajtova tipa 83. dimenzija...

Naravno. ;) Podrzavam. Samo pazi da te materija koju proucavas ne proguta (sto zna veoma dobro) i ne dozvoli raznim diletantima da ti pune glavu glupostima citanih iz PDF knjiga kvazi autora i sa sajtova tipa 83. dimenzija...

Haha zar bih jos bio svoj da sam se icemu ili ikome predao :) naahhh
Tesko mogu da mi napune praznu glavu hehe , prima samo odredjene informacije :)

Vrlo je prosto:
Politicki razlozi:
-Rusenjem STC americka vojaska je dobila zeleno svetlo za mesanje u tudje unutrasnje stvari, zarad navodne brige oko terorizma, a sve sa ciljem ekspanzionizma i kontrole sto veceg dela sveta.
Ekonomski razlozi:
-STC je godinama prozivodio ogromne gubitke.Neposredno pre rusenja STC je kupio jevrejski milijarder, i odmah potpisao polisu osiguranja protiv teroristickog napada(koju je posle rusenja kula naplatio DVA puta jer su dva aviona udarila u STC , i to u iznosu od SEDAM milijardi dolara.Takodje je dobio ekskluzivno pravo da on odlucuje o tome sta ce na tom mestu biti izgradjeno).
A pred STC je stajala obaveza da u najkracem roku zameni stubove koji su presvlaceni azbestom, i ta zamena bi kostala oko milijardu dolara.
-Rusenjem trece zgrade, nepovratno su nestali dokumenti iz istrage o ENRON-ovoj prevari u vezi sa strujom, u vrednosti od 75 milijardi dolara.
Svaka dalja rasprava o temi je sasvim deplasirana.......Sasvim je jasno ko stoji iza svega.

100 % se slazem sa tobom :) Samo bih dodao jos da mislim da Bin Laden ne postoji.

Bin Laden je bio pripadnik CIA-e nekada...

Ne bih rekao. Na snimcima na kojima preti terorizmom, nije govorio engleski, nego je imao prevodioca... Ja mislim da on ni ne postoji, da je to zamisljena licnost i dok se ona ne uhvati ameri ce blejati u iraku i raditi sto rade. A ne moze biti uhvacen zato sto ne postoji... On je samo nepostojeci razlog vise za americko zadrzavanje

Ne bih rekao. Na snimcima na kojima preti terorizmom, nije govorio engleski, nego je imao prevodioca... Ja mislim da on ni ne postoji, da je to zamisljena licnost i dok se ona ne uhvati ameri ce blejati u iraku i raditi sto rade. A ne moze biti uhvacen zato sto ne postoji... On je samo nepostojeci razlog vise za americko zadrzavanje

isto je bio i sadam, најбољи амерички непријатељ, да би га нашли морали су да заузму сва нафтна поља и ресурсе ирака, за сваки случај, што је сигурно сигурно да не падне диктатору опет у руке

а бин ладен и ако постоји, па вероватно јури пар оваца по некој вукоје*ни и јадник нема појма да је уствари највећа претња ДЕМОКРТСКОМ свету

Po hiljaditi put:
na snimcima Pentagona se vidi rupa prečnika Pajpera...
Mr.No ga vozio,ko je čitao stripove prije 20 godina.
Da je roknuo Boeing bilo bi i više od BOING!
A o kontrolisanom rušenju Blizanaca neću ni pisati...
Ko god je bio "pionir" u JNA,zna o čemu pričam...
:cool:
Ameri su svoj recept dali i mnogima na Balkanu...
Ali to je već politika.
:cool:

мислиш на џамахирију?

Ma ne mislim ja ništa,suviše je opasno misliti u Bosni...
:hahaha:
More,nećemo o politici,ali,ovo je zapravo,politička tema.
Šta će uopšte ovdje?
Misterije NEMA, majmuni iz američkih agencija su roknuli zgrade...
Pobili su masu ljudi.
Nije prvi put.Ni zadnji.Kad malo razmislim,ko može da dokaže Perl Harbur?
Ali odoh ja daleko...

било је неколико документараца на дискаверију где се експлицитно доказало да су амери одлично знали да долазе џапанци, чак и радаром су их видели али је одлука донета да се не дижу ловци

уосталом, зашто су тамо потопљени стари бојни бродови? и зашто су баш дан пре носачи авиона испловоли из луке

али док год има будала имаће и коме будалаштине да се продају

Back