,

Ja necu da vaspitavam decu,osim osnovnog vaspitanja,moji roditelji su mi uzor kako cu da ih vaspitam...Pusticu ih da se sami snalaze,sami biraju sta zele,vole..bas kao sto su meni moji pustil da radim sta hocu.

Samo cu ih uciti da ako se vec opredele za metal i tako to se ne oblace u tom fazonu...

ma jes'...neće postojati narodnjaci...majko mila...

back to topic:

u početku ću probati da im nametnem moju muziku,a pošto znam da to neće upaliti,nek' sluša ko šta želi...a narodnjaci mogu da prođu samo ako nisam kod kuće...

Puštaću mu/joj/im Pink Floyd i The Doors pre spavanja, kao što je meni ćale puštao. Tako će se od malih nogu navići na kvalitet i posle će sami izabrati pravi put. :D

pre svega cu poslati dete u muzicku, kao sto su i mene poslali pa sam spashen od granda, i turbofolkova i tih sranja....a sad nek slusa sta hoce, samo da to mnogo ne utice na njega. Tipa da slsua metal ili punk, i da ide okolo i da se izivljava nad ljudima...pa ne , ili da slusa rep pa da izigrava nekog madafakka nigga' gangsta....ali probacu da usmerim na rock

Neštomi pade napamet...
Kad budete imali svoju decu/ il oni koji ih već imaju... akoćete ih vaspitati i po pitanju muzike... mismi... da im pokažete štaje možda dobro... šta ne... šta znam... koje bendove, pevače, štaja znam, ćeteim pustati... il koje pesme... aaaa ???

Neee... neplaniram dase ženim :mrgreen: ...

Ja uglavnom AKO budem imala dijete, neću forsirati da sluša metal ili bilo šta..

ql naziv za temu ;)
a dechica...ili rock ili bijem :D
ma nek slooshaju shta oce. :D mogu i da pochnu sa narodnjacima, pa ce posle da iskopavaju i bitlse, elvisa... :D sve je to normalno

Back