Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
hahahahahhaaa................vidi Boga ti....cak i ova tema "bez teme" zivi....a otvorim li neku sa naslovom i razradjenom tematikom -NISTA.....))))))))))
kakve li su to "opozicije" u pitanju...
Pa i ovu ce....
A sad da vam priznam....ja sam ustvari greskom kliknula na novi topic i upisala temu koja je trebala da ide na drugi podforum...blabla.....onda sam to lepo poslala i videla da je na Astro...kada sam htela da obrisem odnosno ponistim Topic nisam mogla.......nije davalo opciju ,pa sam samo upisala tackice.....Kad ono zazive "tema"....mojoj radosti nikad kraja...
a šta je trebalo da piše? hahahaha...ja išla na opciju Nove Poruke pa videla tebe na Astrologiji da si postvaila temu - morala sam da kliknem, to je bilo jače od mene
Trebalo je da pise "Bekam"..."Odvratan mi je ,a vama".....pa kada sam videla da je na astro odma su mi na pamet pale face ovih sto dolaze ovde....i naravno "Da li je ova normalna".....)))))))))
Da nije Froza, mislila bih da pravite žensku žurku?
Ovako, vidim Betty svratila na Astologiju,a pre bih rekla-zalutala! 8)
Mora da će nečije kuče....
Devojko, da l' da se družimo , kad si već tu? :-D
Hajde, svrati na Psihovu temu: ''Ko je ko?''