1001 nacin za otkaciti devojku

Ne stvarno, Petre, izjasni se, na koju misliš? Ko li nam te dirao? Ne moraš da platiš, ali ponestaje mi pive, pa da vidimo tu nešto.

Kad me (ne)sretnu, devojke počinju da heklaju i nabavljaju mačku, provereno. Tako da, gajba jelenka, i tvoj problem je rešen.

Petar_Pan:
I nije ovo pandam nekoj zenskoj temi... vec stvarni realni problem.

Npr jedna devojka vas smara duuugo vremena. Vi joj prvo na fin i kulturan nacin vise puta date do znanja da niste zainteresovani za nju... da vam se ni fizicki ni psihicki ni malo ne svidja... Ali ona nastavlja da vas proganja... I vi krenete na grub nacin da je otkacinjete... Ali opet ista prica quirqi grobarka vas i dalje salece...
I ja sam sad vise iscrpeo sve ideje za kako je otkaciti... I ovim putem trazim pomoc u resavanju ovog problema...
Jel imate vi neku ideju kako se resiti napasti? Sta joj reci?

Ovo je odgovor na temu "prica sa mnom, svidja mi se, ali zasto je tako stidljiv i zasto nema herca da ucini prvi korak, da pocne da me muva?"
:)))

procitala sam ovo milion puta na milion mesta, a znam jedno mesto, gde cu sad da iskopiram tvoj topik kao odgovor...dobar je:)

zenske ne kapiraju da se nekad nekom ne svidjaju..pitam se da li kapiraju muskarci? ili su i oni isti:)))

DisMisaL:
Ne stvarno, Petre, izjasni se, na koju misliš? Ko li nam te dirao? Ne moraš da platiš, ali ponestaje mi pive, pa da vidimo tu nešto.

Kad me (ne)sretnu, devojke počinju da heklaju i nabavljaju mačku, provereno. Tako da, gajba jelenka, i tvoj problem je rešen.
Deal!
Prvo mi resis problem pa onda nagrada...
Procitaj slike forumasa... tamo ces naci odgovor koja je...

beba_toronto:
Ovo je odgovor na temu "prica sa mnom, svidja mi se, ali zasto je tako stidljiv i zasto nema herca da ucini prvi korak, da pocne da me muva?"
:)))

procitala sam ovo milion puta na milion mesta, a znam jedno mesto, gde cu sad da iskopiram tvoj topik kao odgovor...dobar je:)

zenske ne kapiraju da se nekad nekom ne svidjaju..pitam se da li kapiraju muskarci? ili su i oni isti:)))
A ne nije odgovor na tu temu... ovo je nevezana tema... Svoj odgovor na tu temu sam napisao tamo... jedan post dovoljno...
Pa ja kontam da se svakom lepo moze kazati... i da ce taj razumeti i pozitivno i negativno... ali ova je neki "specijalan" slucaj... :lol:

Petar_Pan:

Npr jedna devojka vas smara duuugo vremena. Vi joj prvo na fin i kulturan nacin vise puta date do znanja da niste zainteresovani za nju... da vam se ni fizicki ni psihicki ni malo ne svidja... Ali ona nastavlja da vas proganja... I vi krenete na grub nacin da je otkacinjete... Ali opet ista prica quirqi grobarka vas i dalje salece...
I ja sam sad vise iscrpeo sve ideje za kako je otkaciti... I ovim putem trazim pomoc u resavanju ovog problema...

Razumem te brate moj... nema tu pomoci... svi znaju da sam i ja imao frku sa onom psihopatkinjom... znaci... nista nije pomagalo... 199 pisama na dan... 2000 mailova, pp-a, sms-a... blokiran telefon za sve njene brojeve... i nista...
...
savet...
a) nabodi je kolima... kad nema nikog...
b) OTIDJI KOD NJENIH MATORIH I ZALI SE CALETU... prethodno snimi kako te maltretira... izmontiraj snimak tako da si ti andjeo a ona lujka lavgud... zapreti mu tuzbom... nista drugo ne deluje...
c) otidji sa ortacima i resi k'o sto je radovan hteo sa viloticima...

Ja sam taman htjela da predlozim da joj kazes da ces biti sa njom u vezi ako pristane na redaljku sa svim tvojim drugarima... Ako nemas dovoljno drugara, iskoristi sve komsije u tu svrhu...
Pristane li kojim slucajem na to, kazi joj i da ce sve to da se snima... Ako opet pristane, reci i da ce se snimak umnozavati i prodavati cd-tekama... Ako i na to pristane, kazi da ce se prodavati i na netu... Ako opet pristane, kazi da ce prva kopija svecano da bude poklonjwna njenom ocu... Ako i na to pristane...

Zaboravih jos nesto da kazem... Ako imas psa, on moze da ti posluzi u istu svrhu, umjesto drugara... Ako imas dva psa, moze i sendvic...
Ako nemas pasa, ima ih po komsiluku... Ako nema po komsiluku, ima lutalica... Ako nema lutalica, ima u azilu... I tako...

Samo pazi da te poslije neko ne tuzi za zlostavljanje zivotinja, ako na inkriminisanom snimku prepozna svog psa...

Petar_Pan:

Na primer jednoj mojoj koleginici sa fakulteta grobarki je rekao decko:"Izvini ja sve vreme imam osecaj da ja tebe zezam,necu nikoga da zezam,ja imam devojku,ja sam ti i rekao,nisam nista krio,sa tobom sam hteo samo da budem zbog promene" i ona nije bila povredjena i uspeo je tako da je otkaci.
Mislim stvarno da ti "davanje do znanja" nece pomoci.Nije valjda luda da joj "dodje do znanja" da je grob ako joj vec sam ne kazes.Nece to nikome doci do znanja dok mu neko ne kaze.Ljudi znaju ono sto im kazes.

commodore:
Razumem te brate moj... nema tu pomoci... svi znaju da sam i ja imao frku sa onom psihopatkinjom... znaci... nista nije pomagalo... 199 pisama na dan... 2000 mailova, pp-a, sms-a... blokiran telefon za sve njene brojeve... i nista...
...
savet...
a) nabodi je kolima... kad nema nikog...
b) OTIDJI KOD NJENIH MATORIH I ZALI SE CALETU... prethodno snimi kako te maltretira... izmontiraj snimak tako da si ti andjeo a ona lujka lavgud... zapreti mu tuzbom... nista drugo ne deluje...
c) otidji sa ortacima i resi k'o sto je radovan hteo sa viloticima...
Hehe genijalne ideje... ali...
a. Prljati kola zbog nje... ne ne... :lol:
b. Ne zivi ta sa matorima... separatisala se od njih davno... zato je i takav neandertalac i ispala... Da se ja snimam sa njom?!?! To bi znacilo da moram da se vidim sa njom... sto bi ipak prepustio... bilo kom... neki dobrovoljac? Svi junaci nikom ponikose...
c. da predjem na njenu stranu... il jos bolje.... pusticu deku na nju.... imaju slicnosti... kipi im mleko svaki put redovno...:lol:

Gazdarica:
Zaboravih jos nesto da kazem... Ako imas psa, on moze da ti posluzi u istu svrhu, umjesto drugara... Ako imas dva psa, moze i sendvic...
Ako nemas pasa, ima ih po komsiluku... Ako nema po komsiluku, ima lutalica... Ako nema lutalica, ima u azilu... I tako...

Samo pazi da te poslije neko ne tuzi za zlostavljanje zivotinja, ako na inkriminisanom snimku prepozna svog psa...
Hehe od Gazdarice sam tako nesto i ocekivao... Oces i tebe da dodam na listu? :lol: Genijalno mozda se tu nesto i zaradi... :lol:

Back