Razmišljam da se vodim logikom statistike "pitaj 100, jeda će ti dati" te da pitam oko 1000 žena na instagramu iz okoline za seks. Zanima me da li je "hoćeš li da se j*bemo" adekvatno pitanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eno ih pobiše se otimajući se za meneMa ne pitaj ni jednu neka pitaju one tebe a I onda ih odbijaj
Ko ih hebe sto da im bildas egoEno ih pobiše se otimajući se za mene
nažalost ne jaKo ih hebe
nabildane su one odavnosto da im bildas ego
Očajnička vremena, očajničke mereЖене ће да се љуте због таквог питања и да те сматрају манијаком. А очекују да им се приђе. И како онда доћи до девојке..
Леп или упоран. Једно од то двоје долази до циља.Razmišljam da se vodim logikom statistike "pitaj 100, jeda će ti dati" te da pitam oko 1000 žena na instagramu iz okoline za seks. Zanima me da li je "hoćeš li da se j*bemo" adekvatno pitanje?
Nije, sedi!. Zanima me da li je "hoćeš li da se j*bemo" adekvatno pitanje?
I ja se pitam da li bi u hiljadu koja uletela sa da. Mada bolje da napises bota da radi to za tebe. Ne znam kako ide to na insta da li imaju nekakvu intrgraciju za automatizaciju. Vish dao si mi ideju. Javljam kako nisam prosao.Razmišljam da se vodim logikom statistike "pitaj 100, jeda će ti dati" te da pitam oko 1000 žena na instagramu iz okoline za seks. Zanima me da li je "hoćeš li da se j*bemo" adekvatno pitanje?
Ne znam pythonI ja se pitam da li bi u hiljadu koja uletela sa da. Mada bolje da napises bota da radi to za tebe. Ne znam kako ide to na insta da li imaju nekakvu intrgraciju za automatizaciju. Vish dao si mi ideju. Javljam kako nisam prosao.
Ma to ima sto posto da se skine i samo zamenis listu odgovora sa drugim. Za neki jednostavan. Tipa da klikce i umesto: cao, lepe ti fotke, da li ste zainteresovani za h end m hulahopke? Zamenis sa:cao lepe ti hulahopke, jesi li za seks?Ne znam python
pitaj direktno 20 uzivo na ulici.... jednu ces garant ubosti samo ako si dovoljno kulturan i pomalo zanimljivRazmišljam da se vodim logikom statistike "pitaj 100, jeda će ti dati" te da pitam oko 1000 žena na instagramu iz okoline za seks. Zanima me da li je "hoćeš li da se j*bemo" adekvatno pitanje?
Razmišljam da se vodim logikom statistike "pitaj 100, jeda će ti dati" te da pitam oko 1000 žena na instagramu iz okoline za seks. Zanima me da li je "hoćeš li da se j*bemo" adekvatno pitanje?
Ma ne pitaj ni jednu neka pitaju one tebe a I onda ih odbijaj
Жене ће да се љуте због таквог питања и да те сматрају манијаком. А очекују да им се приђе. И како онда доћи до девојке..
Očajnička vremena, očajničke mere
Не ваља ти то. Треба ти 2-3 секунде да изговориш ту реченицу. Рачунам да ниси ни Италијан, ни Француз а ни Шпањолац. Дакле, отишло би сат времена твог живота само на питања, време који би могао много боље да искористиш на Крстарици.Razmišljam da se vodim logikom statistike "pitaj 100, jeda će ti dati" te da pitam oko 1000 žena na instagramu iz okoline za seks. Zanima me da li je "hoćeš li da se j*bemo" adekvatno pitanje?
Ne znam python
Исправљено.Ако имаш питона који ће ти*урацпитонтопитон!?
pitaj direktno 20 uzivo na ulici.... jednu ces garant ubosti samo ako si dovoljno kulturan i pomalo zanimljiv
savet je zlata vredan ako je pametan da me poslusa... i to da pita one koje mu izgledaju najlepse, jer su te uvek najusamljenije.Ћути бре! Мали ће у ЦЗ-у завршити поред ваших савета.