- Poruka
- 7.335
Žene, mislite li da muškarci trče za vama zbog vas, ili...?
Zaista tako mislite?
Zaista tako mislite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ako cemo po reputacijama na forumu,mnogo vise dobijam kad okacim muza nego sebeŽene, mislite li da muškarci trče za vama zbog vas, ili...?
Zaista tako mislite?
pa ako cemo po reputacijama na forumu,mnogo vise dobijam kad okacim muza nego sebe![]()
pa ako cemo po reputacijama na forumu,mnogo vise dobijam kad okacim muza nego sebe![]()
vazno da on pare donosi kuciDa li si razmišljala da ga zaposliš kao častnog radnika najstarijeg zanata ?![]()
pa i piseonda pusti njega i da pise.![]()
vazno da on pare donosi kuci![]()
nikadTo ti velim. Nego, jesu li trčali momčići za tobom, pre 25- 30 godinica, i to - baš zbog tebe?
A zasto bi trcali?
Nikud ja ne bezimMogu slobodno da idu polako
Zbog mene kao mene niti su trčali, niti bi trčali.
Čak me i muž oženio jer mi je kuća u centru.U najužem izboru smo bile moja najbolja drugarica i ja, ali njena kuća na kraju sela. Pa iako je ona jedinica, a ja imam sestru, procenio je da će polovina nekretnine u centru uvek više koštati od cele na kraju sela.
I tako se ja udadoh.
Žene, mislite li da muškarci trče za vama zbog vas, ili...?
Zaista tako mislite?
ala lazesZbog mene kao mene niti su trčali, niti bi trčali.
Čak me i muž oženio jer mi je kuća u centru.U najužem izboru smo bile moja najbolja drugarica i ja, ali njena kuća na kraju sela. Pa iako je ona jedinica, a ja imam sestru, procenio je da će polovina nekretnine u centru uvek više koštati od cele na kraju sela.
I tako se ja udadoh.
ala lazes![]()
da prostis,ona je mladja zenasram te bilo, kako ces reci starijoj zeni da laze!
da prostis,ona je mladja zena
nego je moderator
jel smem da povucem izjavu?