100 ugašenih Ruskih firmi u Srbiji govore da je Vučić odabrao NATO

Pa osetice se to u marketima ako ruski biznis resi da se povuce iz Srbije....
Npr kao rusi se povukli iz CG ali nisu , obdanista su puna ruske dece, ne mesovite nego ruske...

Kad smo kod CG , zanimljivo je da vise ima mesovite srpsko kineske dece nego sto ima mesovite rusko crnogorske dece.....ili rusi nemaju sanse kod crnogorki zbog crnogoraca to sami prosudili ili crnogorci nemaju sanse kod ruskinja, to one prosudile...

Ne znam u kakvu si vezi doveo ruske izbeglice koje 100% žive od poslova pruženih zapadnim firmama i NATO-a?
To su ljudi koje politika ne zanima i usmereni su da sebi prilagode što bojli i lagodniji život.
Ti koji su napustili Srbiju, to su učinili jer su verovatno našli utočište u zapadnim zemljama a Srbija im je bila epizodno stanište. Nisu se sigurno vratili u Rusiju...jer su odatle i pobegli...

Ruske izbeglice su posle Prvog svetskog rata dovele do velikog napretka u mnogim oblastima tadašnje Kraljevine SHS/Jugoslavije jer su došli obrazovani ljudi: generali, oficiri, inženjeri, inžinjeri, lekari, univerzitetski profesori, naučnici, vladike i monasi. Preporodili su npr. naše monaštvo koje sa ruskim monasima i monahinjama dostiže neslućene visine. Poznati Georgije Ostrogorski, poznati vizant/in/olog je doveo našu vizant/in/ologiju do svetskog glasa.
+++
A današnje izbeglice iz Rusije su tehnička inteligencija. Opet korist od njih.

Lele ... Prevari me čova da otvorim taj link i da čitam nešto što mi se ne čita... A siguran sam da nije on sam nije baš pročitao nego nam je dao dokaz možeš zamisliti dokaz ... nepotpisani tekst u nekim novinama bog te mazo
tumblr_62cb01630dabcfd31e9cfa5a2a2a4676_90182c6e_400.gif

Autorska
Dokaz o ugašenim Ruskim firmama imate ovde
https://www.b92.net/biz/srbija/vesti/62625/rusi-sve-vise-gase-firme-u-srbiji-sta-se-dogada/vest
gde se sami autori pitaju šta se to događa?
Pa ja ću im reći,Srbija je već odabrala stranu.
tako je, rusi beze iz srbije jer slede sankcije, i plenidba ruske imovine, po naredjenju evro-atlantskog pakta, a aljek siftar ce to da izvrsi, samo dok se kao bajagi diversifikuje gas, rusi ce da ostanu kratkih rukava, sve ce im biti zaplenjeno u srbiji, a srbija ce posle da vidi svog boga koliko ce da placa NE-RUSKI GAS

Нешко није баш познат по интелигентним закључцима.
izdali ste srbe na kosovu, a sada ih jos i pljujete, jer ste siftarska sekta aljekova, sns
ne glupetaj

nesko je na osnovu tih toboz vesti izneo svoj zakljucak i tako oslovio temu

kao i uvjek - glup zakljucak
ako su vam investicije it pojedinci-programeri i oni koji sa bave konsaltingom, imas iznad o kojim ruskim firmama se radi, a kada dodje do najavljene diversifikacije gasa, onda ce vam nesko nalupati samare ako budete smeli da se pojavite ovde tada - nesko vidi bolje od vas sta ide

Poslednja izmena od moderatora:

Back