100% istina

• Začetnik teme Začetnik teme jsjbt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jsjbt

Poznat
Banovan
Poruka
7.183
106942_prosecnasrpkinja.jpg

Ovo ko sa foruma da radjena statistika.
Sta vi kazete koliko se poklapa? :think:

Dobra statistika, prosečna Nemica ima 51 godinu i već je jednom nogom u grobu jer ne znaju šta je svaki dan sminkanje, sređivanje i unutrašnje zadovoljstvo svojim izgledom. Prosečna Nemica sve meri kroz novac, decu je oterala kada su napunila 18, čuju se jednom do dvaput u 5 godina, a kada bolje razmisli sve što je zaradila treba ostaviti mački ili sredovečnom poljskom paru koji ju je nategao za dohranjivanje i povremeno dobije arsenik u juhici. Prosečna Nemics će umreti kao skot a na polaganju urne doći će dva lica po službenoj dužnosti, jedan naslednik i advokat.

106942_prosecnasrpkinja.jpg

Ovo ko sa foruma da radjena statistika.
Sta vi kazete koliko se poklapa? :think:

Ja ne mogu bit cak ni prosecna srpkinja...
Porodice bez.
Ne izdržava me suprug.
Nemam dete.
Ne letujem uopšte, kamoli u Grčkoj.
Od šopinga dobijam panične napade.
Nisam se udala.
Ne zarađujem.
Nisam završila srednju stručnu.
Najviše trošim na alkohol, cigare i slične gluposti...
Ne gledam turske serije.
Ne igram Bingo i Loto.
Šta povremeno? K'o Turčin...

Ja ne mogu bit cak ni prosecna srpkinja...
Porodice bez.
Ne izdržava me suprug.
Nemam dete.
Ne letujem uopšte, kamoli u Grčkoj.
Od šopinga dobijam panične napade.
Nisam se udala.
Ne zarađujem.
Nisam završila srednju stručnu.
Najviše trošim na alkohol, cigare i slične gluposti...
Ne gledam turske serije.
Ne igram Bingo i Loto.
Šta povremeno? K'o Turčin...

Ti jos uvek nemas 44 javi se tad pa uporedi.

vise si vremena potrosio na ova dva posta nego sto bi na napisan komentar

Jesam, iz razloga da ti kazem da nije u redu da se ne prebace napisani postovi na istu temu. Mogla si to odraditi ali neces, sto mi jasno govori da vise sa tobom nemam o cemu da diskutujem. Korisniku koji vredja zene dozvoljavas istu temu da otvara, a nama koji smo pisali normalno na temu govoris "izbrisala sam vase zbog korisnika koji vredja, pisete opet"....

Zelim ti svako dobro.

Jesam, iz razloga da ti kazem da nije u redu da se ne prebace napisani postovi na istu temu. Mogla si to odraditi ali neces, sto mi jasno govori da vise sa tobom nemam o cemu da diskutujem. Korisniku koji vredja zene dozvoljavas istu temu da otvara, a nama koji smo pisali normalno na temu govoris "izbrisala sam vase zbog korisnika koji vredja, pisete opet"....

Zelim ti svako dobro.

ne mogu da prebacim, zato sto ide onda tvoja poruka kao uvodni post

nemas
imas 20 i neku
tipicna studentkinja dosadna i totalno prosecna u svakom smislu
nisi vecinska populacija jos jer je prosecna zena starija ali kad dodjes u te godine bices ista ko sa slike

Dobro. I sta cemo sad sa svim tim informacijama o mojoj prosecnosti i neposebnosti? Jesi bacio drk? Ili bacas drk samo na prosecne starije ljude?

Back