jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.147
Ima i onih koji bi prodali sve,pa cak i pokojnika.jadno je u svakom slucaju, ljudi bi za pare prodali i dušu a ne svog pokojnika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i onih koji bi prodali sve,pa cak i pokojnika.jadno je u svakom slucaju, ljudi bi za pare prodali i dušu a ne svog pokojnika
Ne profitiraju danas samo grobari od pokojnikaIma i onih koji bi prodali sve,pa cak i pokojnika.
Ovom postu je mesto ovde.Znaš kako, ti koji uzmu pare su naivni i jadni. Kako se ne vrši obdukcija za preminulog od korone, a čovek i nije umro od nje, oni lepo izvade čoveku organe, prodaju za 300-400 hiljade evra, a plate porodici 2000 evra. Biznis.
Nisam čuo za sličnu situaciju, ali sam čuo da ima dosta ljudi koji veruju u to.Da li ste čuli za sličnu situaciju i šta mislite o ovome?
Ziva istina, coveku iz RS su nudili istu stvar ali je odbio. To znam iz prve ruke. Znaci radi se o globalnoj prevari.Tema je rekla kazala
Brukate teorije zavere sa ovom temom.
Ali jbg, za te teorije treba imati kliker, kao i matematiku. Ne moze svako
Ja sam naprotiv cuo, a i statisticki je lako dokazivo, da je mnogima koji su umrli od korone pripisana druga bolest kao uzrok smrti
Nešto mi se više javlja da je ono oko izbora bila obrnuta situacija,i da su nudili ljudima pare da se zavede da su im članovi porodice preminuli od bilo čega drugog što nije korona.
Od kud ja znam? Samo znam da je to bilo jako sumnjivo da se baš za tad onako stišalo sve i onda naglo buknulo opet odmah posle.šta bi dobili time? zar ne bi dobili izbore na bilo koji način
Male su to pare ...jadno je u svakom slucaju, ljudi bi za pare prodali i dušu a ne svog pokojnika