10 sigurnih glasova

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

black cat
VIP
Poruka
40.365
Jel znate za to? Zaposleni u javnim preduzećima u Beogradu moraju svojim poslodavcima da obezbede po 10 sigurnih glasova za SNS. Jel bila takva tema? :lol:

Da li ste se pomučili da ih nađete 10? :lol:
ili ste hrabro i nesutrašivo rekli, pod pretnjom otkaza, nosite se vi sa vaših 10... ;)

Evo, moja poznanica kaže iako je inženjer dugo godina da joj prete otkazom jer je rekla "ja ne poznajem ama baš ni jednog ko će da glasa za SNS, prosto ne znam..". i sad se plaši za posao. Kažu da su neki doneli spisak od 30... Čak je i moja maserka rekla da je zvao šef iz neke državne ustanove (?) gde je ranije radila da je zamoli da mu bude siguran glas da ne izgubi posao... dakle, opšta frka.

ja bih verovatno javno objavila i dala otkaz....to je van svake pameti
ubijanje svakog dostojanstva

zapravo bih prvo snimila razgovor i naoruzala dokazima
ona je već razgovarala sa jednim advokatom . Kaže da će ih rasturiti ako joj daju otkaz zbog toga. Međutim, oni će nešto naći, tipa kasnila je na posao ili slično... Nikad to ne ide otvoreno. I posle toga joj zadali da napravi projekat za praznik i izloži ga dan posle praznika.

Jel znate za to? Zaposleni u javnim preduzećima u Beogradu moraju svojim poslodavcima da obezbede po 10 sigurnih glasova za SNS. Jel bila takva tema? :lol:

ili ste hrabro i nesutrašivo rekli, pod pretnjom otkaza, nosite se vi sa vaših 10... ;)

Evo, moja poznanica kaže iako je inženjer dugo godina da joj prete otkazom jer je rekla "ja ne poznajem ama baš ni jednog ko će da glasa za SNS, prosto ne znam..". i sad se plaši za posao. Kažu da su neki doneli spisak od 30... Čak je i moja maserka rekla da je zvao šef iz neke državne ustanove (?) gde je ranije radila da je zamoli da mu bude siguran glas da ne izgubi posao... dakle, opšta frka.
To je laž! Niko ni na koga ništa ne prisiljava niti ga poslom ucenjuje.

Добро дошла на ПДФ Политика.

Надам се да ћеш се задржати овде.

ja bih verovatno javno objavila i dala otkaz....to je van svake pameti
ubijanje svakog dostojanstva

zapravo bih prvo snimila razgovor i naoruzala dokazima

nema od toga ništa.

sindikate su razvalili, a direktori, sekretari po op[tinama i ministri napravili su svoje sindikate

nemaš ti pojma kakve su sve poternice izdate po JP, gradskoj upravi i drž.organima!

jedino da se spališ ispred skupštine sa 9 glasova, pa da te neko primeti

Poslednja izmena:

To je dobro,

како народ другачије да се побуни, док не схвати да је роб под Дахијама деришта комунизма

Ништа од правде док раја не до'вати гомњиве мотке, што тврђе и дебље.

To je laž! Niko ni na koga ništa ne prisiljava niti ga poslom ucenjuje.
Или живиш у илузији, или живиш под стеном, или си напредњак. Проста математика.

Ако гас, бензин и струја оде горе, раја иде на колац...
Раја је паглу и депресивна већим делом, нема воље ни да се бори за голи живот. Понижавају нас деценијама већ, а кад причам људима о супротстављању, наилазим на безвољна лица деморалисаних или погледе типа ,,шта прича овај".

Раја је паглу и депресивна већим делом, нема воље ни да се бори за голи живот. Понижавају нас деценијама већ, а кад причам људима о супротстављању, наилазим на безвољна лица деморалисаних или погледе типа ,,шта прича овај".

Када страх прерасте у бес?

када се тиранин са 100е више не може удварати руљи, а дође до слома државе !

Opozicija je teški lažov i klevetnik!

Опзиција у тиранији (суштински) не постоји

Back