Elvin
Poznat
- Poruka
- 9.874
pretežno metal 80-ih ili ti, hair/helanke metal. za više informacija slobodno se obratite arnold_layne-u 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Grunge ne zelim da komentarisem. Pravac muzike koji je unistio nesto najsvetije. Kraj.
Baš tako isto i ja mislim... Svi ti grunge i alternativni bendovi (tipa Nirvana, Soundgarden, R.E.M., U2, RHCP i sl.) su uništili rock svojim gay pesmama i gay ponašanjem...
Muahahaha,mora da nas z*jebavas?! Sta si ti bre danas jeo? Bunike? Pa i vidi se.Baš tako isto i ja mislim... Svi ti grunge i alternativni bendovi (tipa Nirvana, Soundgarden, R.E.M., U2, RHCP i sl.) su uništili rock svojim gay pesmama i gay ponašanjem...
Muahahaha,mora da nas z*jebavas?! Sta si ti bre danas jeo? Bunike? Pa i vidi se.
Ako su oni unistili rock,sta su onda uradili sa njim Van Halen,Europe,White Snake,Twisted Sister? Oni su ga verovatno rascerecili.
Grunge je kewa.
Van Halen i Whitesnake su dobre grupe, koje sigurno nisu uništile rock, naprotiv... U tim grupama su bili duplo bolji muzičari nego u svim grunge/alternative bendovima zajedno...
Europe nije toliko bitan bend, kao ni Twisted Sister...
Grunge je gay.
Van Halen i Whitesnake su dobre grupe, koje sigurno nisu uništile rock, naprotiv... U tim grupama su bili duplo bolji muzičari nego u svim grunge/alternative bendovima zajedno...
Europe nije toliko bitan bend, kao ni Twisted Sister...
Grunge je gay.
Baš tako isto i ja mislim... Svi ti grunge i alternativni bendovi (tipa Nirvana, Soundgarden, R.E.M., U2, RHCP i sl.) su uništili rock svojim gay pesmama i gay ponašanjem...