10 greatest grunge songs..with or without you

Sto se Nirvane tice,tesko je odluciti se za jednu-dve,ovo su samo neke:Evan in his youth,Lithiun,Opinion,Heart-shaped box,Aneurysm,Lounge act,Breed,About a girl...Pearl Jam je takodje tu negde sa Alive,Jeremy,Do the Evolution...Soundgarden i Alice in Chains mi nisu nesto,mada kao istinski ljubitelj grungea moram da im odam priznanje za pesme kao sto su Black hole sun,Would i man in the box...

1. PJ - Garden
2. Nirvana - Love buzz
3. PJ - Better man
4. PJ - Yellow ledbetter
5. PJ - Black
6. Nivana - Heart shaped box
7. Alice in Chains - Man in the box (sve neki boxevi :) )
8. Alice in Chains - Brother
9. PJ - Gone
10. PJ - Inside Job i mnoge mnoge druge ali kada sam ogranicena na samo 10 pesama... :)

Long live grunge :sad2:

Inace, ja Alice In Chains prosto obozavam...
Sve pesme jako, jako volim...
Ali... npr...

Over Now
Rotten Apple
Down In A Hole, ubedljivo jedna od najboljih, ali mi nije najomiljenija
No Excuses
Love, Hate, Love
Dirt naravno
Rain When I Die
Killer Is Me

Od Nirvane...
Dumb definitivno...

Pearl Jam...
Pa recimo...
Last Kiss??

Baš tako isto i ja mislim... Svi ti grunge i alternativni bendovi (tipa Nirvana, Soundgarden, R.E.M., U2, RHCP i sl.) su uništili rock svojim gay pesmama i gay ponašanjem...
Muahahaha,mora da nas z*jebavas?! Sta si ti bre danas jeo? Bunike? Pa i vidi se.
Ako su oni unistili rock,sta su onda uradili sa njim Van Halen,Europe,White Snake,Twisted Sister? Oni su ga verovatno rascerecili.:mrgreen:
Grunge je kewa.

Muahahaha,mora da nas z*jebavas?! Sta si ti bre danas jeo? Bunike? Pa i vidi se.
Ako su oni unistili rock,sta su onda uradili sa njim Van Halen,Europe,White Snake,Twisted Sister? Oni su ga verovatno rascerecili.:mrgreen:
Grunge je kewa.

Van Halen i Whitesnake su dobre grupe, koje sigurno nisu uništile rock, naprotiv... U tim grupama su bili duplo bolji muzičari nego u svim grunge/alternative bendovima zajedno...
Europe nije toliko bitan bend, kao ni Twisted Sister...
Grunge je gay.

Poslednja izmena:
Van Halen i Whitesnake su dobre grupe, koje sigurno nisu uništile rock, naprotiv... U tim grupama su bili duplo bolji muzičari nego u svim grunge/alternative bendovima zajedno...
Grunge je gay.

Aha, dobro ti to misliš.
Da zanemarimo Nirvano, nego uzmi jedan grunge bend i kaži mi ime i prezime muzičara koji je loš ili ne zna da svira/peva i daj konkretan razlog. I ajde mi lepo daj argumente zbog čega je grunge gey pa ćemo tek tada normalno moći da pričamo.
Ovo što pišeš su obične neargumentovane gluposti.

Grunge je gay.

Da,da Van Halen sa onom idiotskom decijom pesmicom,Jump. Gadi mi se zaista i sama pomisao na onog pe*era u roze helankama. Onda Whitesnake sa nekim bednim baladama i fuk*etinama u svakom spotu. Ako je grunge gay,sta su onda ti ogavni,seksisticki nastrojeni idioti? Samo mozes sanjati da su ovi tvoji gay-metal luzeri kvalitetan rok. :rotf::rotf::rotf: Covece nikad nisam upotrebila rec kvalitetan rok i gay-metal u istoj recenici! :rotf::rotf::rotf:

evo neke pjesme (redoslijed je slucajan):

Od AIC: man in the box, would, rotten apple, angry chair..

pearl jam: jeremy, alive, satans bed, even flow, black...

nirvana: big long now, sappy, heart shaped box...

dobre su mi takodje: od mad season-i dont know anything, melvinsa-talking horse, meatpuppets-oh me i lake of fire (mislim na njihove verzije, a ne nirvanine, iako su i one stvarno odlicne)

Back