10 gradova u kojima žive najseksi muškarci na svetu

Španci su totalno bezveze! Mali, crni, zdepasti...liče na Rome. Grozni!
Italijani, takođe. Samo su sređeni, ono "namontirani"...prate modu, lepo se oblače. Inače su mali, sitni,ništa posebno.
Nemci su generalno ružan narod. Oni ortodoksni. Sad...došlo je do mešavina nacionalnosti, pa su se malo prolepšali. Uglavnom zahvaljujući Turcima.
Švede...bingo! Visoki,zgodni,sportski tipovi, uredni...može da bidne, tu negde pri vrhu!
Spanci i Italijani lice na rome a onda kaže Turci prolepšali Nemce :hahaha:

svi Evropljani i Evropljanke su lepi (ružni) na svoj način, prošao sam skoro sve evropske zemlje i narode i definitivno je tako.

Spanci i Italijani lice na rome a onda kaže Turci prolepšali Nemce :hahaha:

svi Evropljani i Evropljanke su lepi (ružni) na svoj način, prošao sam skoro sve evropske zemlje i narode i definitivno je tako.
Tu je sad mešavina naroda, odradila svoje!
Svuda su ljudi lepši, gde god su se "ukrštali". Najružnija nacija na planeti su ubedljivo Englezi (i žene i muškarci).

pa da...i pricamo generalno...posto svuda ima svakavih...ali zaista nikada nisam cula za neki narod ili grad da je povezan sa muskom lepotom...
cak i ovde se kod svakog spominju i neke druge stvari kao zavodljivost, stil, pamet, sarm, avanturisticki duh...
dok se kod spominjanja zena nista od toga ne spominje...da me izvinete...samo dupeta i sise... :think:

Ima to jos nekih stvari kod lepih zena Lori :flert:

ma gde moze mesanac da bude lepsi nego recimo cist Svedjanin. to sto nam mediji, novine, filmovi poturaju kao lepo eto vidim da im uspeva
Ako si gabor i mešaš se sa lepšom rasom od sebe, logično je da potomstvo bude lepše. I obrnuto. Logika stvari, to jest, genetika.E...sad, ko hoće ili neće, to je već druga stvar.

Te skandinavke, švajcarkinje, nemice zaista se dosta mešaju sa latino tipovima, južnjacima, i generalno tamnijim muškarcima. Toga sam se nagledao koliko hoćeš i to zaista lepe devojke. Uvek "egzotika" vuče deo populacije a sad kome je šta egzotika je promenljivo.

Meleskinje naročito karipska i brazilska sorta i mešanke azijatkinja i belaca su meni vizuelno jako lepi ženski mixevi.

pazi stvarno nisam ni primetio.
ok pitajte muskarcinu sta god hocete :D
ma salim se ja...pisite o cemu hocete... :lol: samo stvarno se sve obrne na zene...i kao sto rekoh meni je zanimljivo da se kod zena spominju samo fizicki atributi dok se kud muskarca gledaju i ostale komponente...
nigde nisam videla da neko komentarise lice muskarca, stas...i da uz to ide glasno mmmmm kakvo dupence i ostalo... :)))

ne bih da vam upadam u mastarije...ali za razliku od 100 tema o zenskim fizickim atributima, najlepse noge, guze, velike male sise, najzgodnije, ovakve ili onakve..zute, uske, malene, egzoticne, crne, socne...ovo bi trebalo da je tema o muskarcima :mrgreen:

Kreni ti tako o muskima pa ti se mozda pridruzi jos neka forumasica ;)

Kreni ti tako o muskima pa ti se mozda pridruzi jos neka forumasica ;)
a nemoguce je u mom slucaju...ali zaista... :lol: znas da je tako...da se zene uglavnom pale na fizikalije....postojali bi zenski casopisi o muskarcima...procitaj molim te opise muskog seksipila gore ispred slika...jel ima puno veze sa fizickim karakteristikama? Nema...To ti sve govori..

a egzotika...pa ne znam...ima nesto u tome da svetlije privlace tamniji i obrnuto...ali nije pravilo...

cak kada se vratim u detinjstvo...ono bas rano...Indiana Jones i Winnetou, Zil Vern, Jack London i slicno...ni jedan me nije privukao zbog fizickih atributa...to moze samo da bude plus...

rekoh...eto...ne preferiram one 160cm i 50kg...sve ostalo mi nije bitno toliko...

a ja nisam za preteranu egzotiku kada su muskarci u pitanju...

Back