- Poruka
- 70.757
to je zato sto smo mi duboko produhvoljena bica

salim se....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je zato sto smo mi duboko produhvoljena bica
Spanci i Italijani lice na rome a onda kaže Turci prolepšali NemceŠpanci su totalno bezveze! Mali, crni, zdepasti...liče na Rome. Grozni!
Italijani, takođe. Samo su sređeni, ono "namontirani"...prate modu, lepo se oblače. Inače su mali, sitni,ništa posebno.
Nemci su generalno ružan narod. Oni ortodoksni. Sad...došlo je do mešavina nacionalnosti, pa su se malo prolepšali. Uglavnom zahvaljujući Turcima.
Švede...bingo! Visoki,zgodni,sportski tipovi, uredni...može da bidne, tu negde pri vrhu!
Tu je sad mešavina naroda, odradila svoje!Spanci i Italijani lice na rome a onda kaže Turci prolepšali Nemce
svi Evropljani i Evropljanke su lepi (ružni) na svoj način, prošao sam skoro sve evropske zemlje i narode i definitivno je tako.
pa da...i pricamo generalno...posto svuda ima svakavih...ali zaista nikada nisam cula za neki narod ili grad da je povezan sa muskom lepotom...
cak i ovde se kod svakog spominju i neke druge stvari kao zavodljivost, stil, pamet, sarm, avanturisticki duh...
dok se kod spominjanja zena nista od toga ne spominje...da me izvinete...samo dupeta i sise...![]()
Nzm, šta ti je toliko smešno?Nemice se udaju za Turke, samo tako.Možda ranije nije toga bilo, sada već jeste.Spanci i Italijani lice na rome a onda kaže Turci prolepšali Nemce
svi Evropljani i Evropljanke su lepi (ružni) na svoj način, prošao sam skoro sve evropske zemlje i narode i definitivno je tako.
ma gde moze mesanac da bude lepsi nego recimo cist Svedjanin. to sto nam mediji, novine, filmovi poturaju kao lepo eto vidim da im uspeva.Tu je sad mešavina naroda, odradila svoje!
Svuda su ljudi lepši, gde god su se "ukrštali". Najružnija nacija na planeti su ubedljivo Englezi (i žene i muškarci).
zavisi od ukusa...recimo tebi su lepse devojke u Svedskoj ili u Brazilu, Argentini?ma gde moze mesanac da bude lepsi nego recimo cist Svedjanin. to sto nam mediji, novine, filmovi poturaju kao lepo eto vidim da im uspeva.
pa to mi je smesno sto ti Spanci nisu lepi jer su tamni i lice na cigane a Turci ispadose lepi.Nzm, šta ti je toliko smešno?Nemice se udaju za Turke, samo tako.Možda ranije nije toga bilo, sada već jeste.
Svedskoj naravnozavisi od ukusa...recimo tebi su lepse devojke u Svedskoj ili u Brazilu, Argentini?
daj molim te, pripazi kako pricas o zenama...skartovi...pa to mi je smesno sto ti Spanci nisu lepi jer su tamni i lice na cigane a Turci ispadose lepi.
a to jese da se Nemice udaju za Turke, Arape itd al to su sve skartovi, debele itd, 3., 4. liga
ma nisam zenomrzac, takav izraz koristim i za muskarcedaj molim te, pripazi kako pricas o zenama...skartovi...
Ako si gabor i mešaš se sa lepšom rasom od sebe, logično je da potomstvo bude lepše. I obrnuto. Logika stvari, to jest, genetika.E...sad, ko hoće ili neće, to je već druga stvar.ma gde moze mesanac da bude lepsi nego recimo cist Svedjanin. to sto nam mediji, novine, filmovi poturaju kao lepo eto vidim da im uspeva
ti prilično ne razumeš da nema lepša/ružnija rasa.Ako si gabor i mešaš se sa lepšom rasom od sebe, logično je da potomstvo bude lepše. I obrnuto. Logika stvari, to jest, genetika.E...sad, ko hoće ili neće, to je već druga stvar.
pazi stvarno nisam ni primetio.ne bih da vam upadam u mastarije...ali za razliku od 100 tema o zenskim fizickim atributima, najlepse noge, guze, velike male sise, najzgodnije, ovakve ili onakve..zute, uske, malene, egzoticne, crne, socne...ovo bi trebalo da je tema o muskarcima![]()
ma salim se ja...pisite o cemu hocete...pazi stvarno nisam ni primetio.
ok pitajte muskarcinu sta god hocete![]()
Nije do rase, ofc! Samo kažem da su generalno ljudi lepši, gde je dolazilo do mešanja rasa i nacionalnosti. To je moje mišljenje ili ukus, bolje rečeno.ti prilično ne razumeš da nema lepša/ružnija rasa.
ne bih da vam upadam u mastarije...ali za razliku od 100 tema o zenskim fizickim atributima, najlepse noge, guze, velike male sise, najzgodnije, ovakve ili onakve..zute, uske, malene, egzoticne, crne, socne...ovo bi trebalo da je tema o muskarcima![]()
a nemoguce je u mom slucaju...ali zaista...Kreni ti tako o muskima pa ti se mozda pridruzi jos neka forumasica![]()