10 gradova u kojima žive najseksi muškarci na svetu

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.757
Uvek se priča uglavnom o ženama čak i kada su u pitanju destinacije...žene su prelepe u Brazilu, Argentini, Kubi, Tajlandu...zavodljive, egzotične, mazne, kakve god :) Nisam do sada naletela nikada da je neko spominjao destinacije vezane za mušku lepotu/seksipil, šta god to kome značilo...
Dakle da vidimo šta kažu...

10 gradova u kojima žive najseksi muškarci na svetu

10-gradova-u-kojima-zive-najseksi-muskarci-na-svetu-01.jpg

Ova informacija će posebno dobro doći pripadnicama nežnijeg pola.

Pogledajte koji su se gradovi našli na ovoj listi:​

Stokholm (Švedska)​

Nordijski atributi i visina su glavne karakteristike koje muškarce u Stokholmu čine izuzetno privlačnim. Prosečan muškarac u ovom gradu uvek je besprekorno obučen i hedonista, uživa u hrani, modi i nacionalnoj kulturi.

10-gradova-u-kojima-zive-najseksi-muskarci-na-svetu-02.jpg

Španci su totalno bezveze! Mali, crni, zdepasti...liče na Rome. Grozni!
Italijani, takođe. Samo su sređeni, ono "namontirani"...prate modu, lepo se oblače. Inače su mali, sitni,ništa posebno.
Nemci su generalno ružan narod. Oni ortodoksni. Sad...došlo je do mešavina nacionalnosti, pa su se malo prolepšali. Uglavnom zahvaljujući Turcima.
Švede...bingo! Visoki,zgodni,sportski tipovi, uredni...može da bidne, tu negde pri vrhu!

Poslednja izmena:
@Lorelajn
Na kom bi mestu stavila srpske muskarce XD
jojjj moram da ti priznam ali iskreno...da ja muskarce ni na ulici ne primecujem...mislim ni zene :rumenko::lol:

ali posto volim vislje muskarce, mislim da da nisu ispod 175 recimo, onda bih celu Aziju eliminisala sto se muskog roda tice...naravno postoje izuzeci svuda...

a da odgovim onda onako...na 1. :mrgreen: ne vidim ja muskarce, samo muskarca :mrgreen:

pa da...i pricamo generalno...posto svuda ima svakavih...ali zaista nikada nisam cula za neki narod ili grad da je povezan sa muskom lepotom...
cak i ovde se kod svakog spominju i neke druge stvari kao zavodljivost, stil, pamet, sarm, avanturisticki duh...
dok se kod spominjanja zena nista od toga ne spominje...da me izvinete...samo dupeta i sise... :think:

pa da...i pricamo generalno...posto svuda ima svakavih...ali zaista nikada nisam cula za neki narod ili grad da je povezan sa muskom lepotom...
cak i ovde se kod svakog spominju i neke druge stvari kao zavodljivost, stil, pamet, sarm, avanturisticki duh...
dok se kod spominjanja zena nista od toga ne spominje...da me izvinete...samo dupeta i sise... :think:
Jeste

Back