10,000.000$ ЗА ГЛАВУ РАТКА МЛАДИЋА !

Ima jedna anegdota, odlicna za ovu temu:

pricaju dvoje na nekoj zurci
ON: "Da li biste vi spavali sa mnom za milion dolara, ali molim vas da budete iskreni"
ONA: "Pa iskreno, za taj novac, bih"
ON: "A sad mi recite da li biste spavali sa mnom za deset dolara"
ONA: "Deset dolara?! Kako se usudjujete, pa sta vi mislite da sam ja?"
ON: "TO smo vec utvrdili, sad se samo cenjkamo...."

eremita:
Пази, Обере, одједном удвостручују цифру, тј. са досадашњих нуде 10 милки долара... а ја нешто мислим да ОНИ НИКАДА НИКОМЕ И НИСУ ИСПЛАТИЛИ ЛОВУ - него да су све те доушнике ликвидирали, па они би се јеб... за 5 цента...
A i ti Mitke pre nego sto pokrenes ovakvu je li ozbiljnu temu mogao bi da postavis link tog famoznog sajta US vlade da vidimo i to cudo a ne link za pres mislim ako bi se svi pozivali na domace toaletoide do sada bi vec pet ratova izbili na Balkanu samo u ovoj godini na izmaku. :roll:

Ma on je ovde u BGD u svojoj kući ali kao i ovi naši političari i on "tvrdi pazar". Kada mu "cena " bude odgovarala , tada će sam da se prijavi. Tako je bilo sa svim haškim optuženicima. Uvek je bilo natezanja oko odlaska i na kraju "svima lepo". Tu mislim na sve optuženikae a ne samo na naše. Sve se vrti oko para, još od kad je Lucifer izmislio da novac bude okrugao i kad ga je "zavrteo" , evo i dan danas se sve vrti zajedno sa njim...

Tu samo određuje elita koje ima tri . Politička , ekonomska i vojna. Kada se one slože i kad im se interesi "poklope", onda nema nerešivih problema !!!

eto skinuli mi ban pa konačno mogu da pišem pod pravim "pseudonimom" kyo
za one koji neznaju

ceca aleksa je bilo
samo pilot nick jer mi je bilo suviše dugo čekat skoro 3 tjedna da mi skinu ban
da odgovorim nekima koji su pogrešno brbljali dok mene nije bilo
i ponudim ispravno mišljenje na zablude nekih forumaša
poglavito eremite & co

ceca_alexa:
Ma isporučio bi ti i za 5 dolara da si gladan, žedan, gol i bos....
muka mi je od tih čsanih mladićevih pionira!
Srecom nisam ni gladan, ni zedan, ni go L , ni bos. A i kad bih bio, opet postoji nesto sto se zove dostojanstvo, cast i principi, sto tebi sigurno ne vredi objasnjavati.

Uostalom vise ne znam ni kome da repliciram, posto vidim da imas bog zna koliko nickova na ovom forumu :confused:

Salvantis:
Srecom nisam ni gladan, ni zedan, ni go L , ni bos. A i kad bih bio, opet postoji nesto sto se zove dostojanstvo, cast i principi, sto tebi sigurno ne vredi objasnjavati.

Uostalom vise ne znam ni kome da repliciram, posto vidim da imas bog zna koliko nickova na ovom forumu :confused:

ne brini
2 su

i svi dobro znaju zašto je tomu tako
nemoj se pravit čorav

ipak lavovi dobro vide :lol: :lol:

svetolik trpkovic:
Ovi svi sto su napisali da ga ne bi izdali za 10 miliona su najsmesniji odma znam da bi rodjenu bulju prodali za stoti deo te sume cim se toliko kurce hebiga tako to ide pas koji laje ... .
A ti si izgleda opet nesto duvao, posto ti je recenica takva da ni ti samog sebe verovatno ne razumes .

'Ajde idi se otrezni pa napisi nesto smislenije, recimo sa manje "bulja" a vise znakova interpunkcije :D

Back