1. novembar Novi Sad

U Novom Sadu nema vode, a negde ni struje: „To je, valjda, Vođino izvinjenje u praksi“

1000011791.jpg

EU izrazila sućut, Mađarska jedina to nije podržala
шта је провокатору ?
ниси у новом саду ?

а? јбг далеко, треба прећ грану...

такви проковатори као ти и марио80 који су овде недељама позивали на тензије, треба први да буду иза решетака.
палиш масу а после из фотеље са пантовчака или ко зна одакле мислиш ''ко вас ебе идиоти''

To je istina.

Na zalost moram da konstatujem iz dosadasnjeg zivotnog iskustva - Madjari su najlosiji ljudi sa kojima sam imao kontakt, dok vojvodjanski Madjar mi je najbolji prijatelj i prijatelj iz klupe.
nisu svi madjari, neki da ai vuku od roditelja.

bas kao u srbiji,a i u bosni oni sto agituju i dalje da je srbija zemlja kala i smrada.

ali eto kao sto vidis, oni se u toj opservaciji valjaju kao svinje u blatu i grokcu i dalje jer im je to zivotni preferencijal....pljuni pa bezi i iza zida viri i posmatraj sta ce biti.

poznato?

Dijana Hrka je u obraćanju okupljenima na komemorativnom skupu u Novom Sadu najavila da stupa u štrajk glađu. „Ja moram da znam ko je ubio moje dete, ko je ubio 16 ljudi. Mora neko da odgovara za ovo. Ispred Skupštine Grada ću da štrajkujem glađu, prekoputa Ćacilenda“, rekla je.

Sve su to ustaše "zakuvale", a pre svih- čimpanza Mesić..:kafa:
https://www.politika.rs/sr/clanak/707560/hrvatski-snovi-o-srbiji-unistenoj-u-vatri-i-krvi

Hrvatski snovi o Srbiji uništenoj u vatri i krvi​

Interes Hrvatske je da dominira zapadnim Balkanom, kao i da dođe do značajnih prirodnih i drugih resursa, što je moguće postići promenom vlasti u Srbiji, upozorava Božidar Spasić

Rat u Sloveniji će biti kratak, krvav u Hrvatskoj, brutalan u Bosni i Hercegovini, a na kraju će se i Srbija kupati u krvi. Ovim rečima je Stjepan Mesić, zlurado ili ne, govorio o kraju raspada SFRJ kao njen poslednji predsednik Predsedništva dok je tajno razgovarao sa šefom nemačke diplomatije Hansom Ditrihom Genšerom, davnih ili ne, devedesetih.

Da hrvatski mediji šire glasine, daju procene i huškaju na pokušaj državnog udara u Srbiji, ističe za „Politiku” bivši obaveštajac Božidar Spasić. „Na ovaj način se podstiče na građanski rat, ali obaveštajci primećuju da mnogi tekstovi imaju šifrovane poruke i uputstva za blokadere, teroriste i ostale učesnike antidržavne politike u Srbiji. Ovi hrvatski mediji su pod uticajem ne samo jezgra vlasti, već i pod nadzorom velikih obaveštajnih sistema. Iza tekstova često stoje penzionisani analitičari njihovih službi i već čuveni savetnici, bivši agenti nemačke BND i američke CIA. Treba li podsetiti da su zapravo ’Oluju’ kreirali i smislili agenti navedenih službi, a hrvatski generali samo izvršavali naređenja”, kaže Spasić.

Prema njegovim rečima, interes Hrvatske je da dominira zapadnim Balkanom, kao i da dođe do značajnih prirodnih i drugih resursa što je moguće postići promenom vlasti u Srbiji. „Hrvatska je već postala sigurna kuća za teroriste iz Srbije, a ovakvu kampanju ne mogu da sprovedu bez, ne samo pomoći, nego i logistike iz inostranstva”, zaključuje Spasić.

Srbi vole špijune, a uvijek se nađe pri ruci neki Spasić, dok je ovo valjda najgora prijetnja.

images

Mnogo je teških i bolnih emocija u godini iza nas,
jedna užasna tragedija je promenila lice zemlje, promenila je ljude i odnose među ljudima

Ovo nije bila obična nesreća, saobraćajka, prirodna katastrofa, ovo je bio zločin masovnog ubistva iz bahatog nemara, alavosti i teške korupcije.

Jedna impresija, jedan komantar, jedna rečenica koju sam pročitao na društvenim mrežama tog užasnog dana, prati me već godinu dana i ja ne mogu da je izbacim iz glave, da zaboravim, da potisnem

Neko se vratio sa lice mesta i ostavio kratak komentar, nisu se znali detalji, ni koliko je ljudi stradalo,
to je verovatno bila prva neposredna informacija o užasu koji se desio

rekao je:

"Ne idite tamo, strašno je, čuju se jauci dece ispod betona"

Back