DJ 5ak
Domaćin
- Poruka
- 4.311
Ja se iskreno nadam da će 1. Novembar biti tačka od koje će se stvari ponovo intenzivirati i da će to biti početak jednog novog talasa protesta koji će nadamo se rezultirani u jednom momentu i generalnim štrajkom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se...Ja se iskreno nadam da će 1. Novembar biti tačka od koje će se stvari ponovo intenzivirati i da će to biti početak jednog novog talasa protesta koji će nadamo se rezultirani u jednom momentu i generalnim štrajkom.
Istina.Jedini problem je u tome sto se u NS ne nalaze bitne institucije.....ali ko zna?
Puna podrska
nije ti ovo crkva pa da veruješ ne veruješ a ni Bajagin koncertJa se nadam da je ovo AI. Ne verujem da je to rekao.
Odma, baš sam se bio nameračio...Studenti su pozvali narod.
Mislim da ce ovo biti drugi najveci skup posle 15. marta.
Sacekacemo da se datum priblizi ali imam osecaj da bi moglo biti svacega taj dan.

Studenti su pozvali narod.
Sacekacemo da se datum priblizi ali imam osecaj da bi moglo biti svacega taj dan.

Ja se iskreno nadam da će 1. Novembar biti tačka od koje će se stvari ponovo intenzivirati i da će to biti početak jednog novog talasa protesta koji će nadamo se rezultirani u jednom momentu i generalnim štrajkom.
Veċi i od derbija Sao Paulo - Mineiro kad više od pola nije moglo da udjeSkup će biti najveći u istoriji postojanja Novog Sada, najverovatnije.
Verovatno veći od onog u januaru.
Ranije je bilo realno?Prvo je vrlo moguće, ali generalno štrajk jako teško, da ne kažemo i nerealno.
I ja mislim.Prvo je vrlo moguće, ali generalno štrajk jako teško, da ne kažemo i nerealno.
Pa da opet razvodnjavaju kao i do sad?Istina.
Ne ocekujem da je 1. novembar neki dan D ali treba praviti pritisak sve do izbora.
01.02 dakle februar informiši se maloSkup će biti najveći u istoriji postojanja Novog Sada, najverovatnije.
Verovatno veći od onog u januaru.
Novi Sad je slobodarski grad.15. mart je neponoviv; to je nešto što se doživljava, tipa, 1 u 20 godina.
Ti se sigurno ne blizis novom sadu i 1 novembru. Osim ako blizinu ne smatras preko tastature..."16 dana za 16 žrtava": Studenti Novog Pazara najavili studentski marš do Novog Sada
https://n1info.rs/vesti/16-dana-za-...azara-najavili-studentski-mars-do-novog-sada/
Blizimo se 1.
"16 dana za 16 žrtava": Studenti Novog Pazara najavili studentski marš do Novog Sada
https://n1info.rs/vesti/16-dana-za-...azara-najavili-studentski-mars-do-novog-sada/
Blizimo se 1.
Nece biti nista.Studenti su pozvali narod.