KAKO SE VUK SVETI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Krstan

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
156
Kako se ufiksani Vuk sveti svom „neprijatelju“

Tek što je načuo da postoji mogućnost da Slobodana Miloševića inkvizitori puste da se liječi u Moskvi, stari vuk je požurio ne u šumu gdje mu je i mjesto sa šakalima i hijenama, nego kao pravi vitez, po čemu je inače opšte poznat, pravo u Hag.

Nije mario da putuje, obilazi i pokuša da spasi Kosmetohiju, nego je svoje dragocjeno(u funkcionalnom smislu) vrijeme iskoristio da ode kod Karle da izdejstvuje da Sloba slučajno ne puste na liječenje. Nije mogao da odoli svojoj osvetoljubivosti protiv čovjeka koga je on fiksirao kao neprijatelja, kao i svaki psihopata,koji je da mu je stvarno bio neprijatelj mogao do sada da ga ubije kad je htio i gdje je htio.

Ako je i od Vuka mnogo je mada od njega više ništa ne može da nas iznenadi, Jer, gori je i od Novaka Kilibarde, samo što je nažalost malo mlađi, pa će duže potrajati ako mu neko od onih kojima se zamjerio ne dođe glave prije,. U šta se da nam Bog oprosti iskreno nadamo jer takve štetočine nije svijet odavno gledao. Umjesto da se kao hrišćanin(valjda) raduje što njegov bližnji ima šansu da se liječi on mu to onemogućava. Za Slobovu-ne daj Bože, eventualnu smrt biće prije svih kriv VUK, dakle. Da se zna,URBI ET ORBI. Tako nisko može da padne samo ofucani vuk, kao što je naš Vuk. Takva ostrešćena pizma i niska osvetoljubivost dostojna su samo malih ljudi, kao što je (ne čulo mi se -čuš naš) naš Vukić- Danin Vočić. Nesretni zavodnik srpskog plemena, koga čovjek ne može ni da prokune sa:trag ti se utro, jer je on zatrven otkad se rodio, ali mogu da se prokunu njegova ideološka djeca, širom Srbije. Bježite od tog izdajnika jadni ne bili da vas ne srigne kletva Brankovića.

Neka ti je alal Vuče Brankoviću! Imaš s čime izać pred Miloša, ti ako iko. Miloš će ti odmah odsjeći glavu ko Muratu. Misliš li da te ne čeka i tebe i ostale Brankoviće.

Vuk nije samo izdajnik nego veleizdajnik jer je šapatom, da niko ne čuje i ne zna, potpisao našu okupaciju od strane NATO-a, potez radi čijeg smo odbijanja preživjeli najstrašnije bombardovanje a sada nam nikakvim bombardovanjem nisu prijetili, pa on kao njihov agent u visokoj dražavnoj službi, potpisa onako kao da poklanja svoju đedovinu. A ne našu otadžbinu. Sram te bilo Vuče od tvojih knjiga ako nikog drugog..No još malo će srpski narod počistititi i tebe i ostale iz tvog društva sa političke ,a možda, i životne scene.Jesi li vidio sinoć Radikale? Misliš li da čitava Srbija, liše vas nekoliko izdajnika, nije bila ondje?!

Februar 2006
Nada Lazarević Podgorica
_________________


P. S.

Даме и господо,

Зар и после овога неко Вука и њему сличне вукове људима уопште може и да назове. ДОС-та, бре, ДОС-манлијска бандо !!!


 
Даме и господо,

Ево још једног реаговања на горепоменути поганлук. Шта рећи осим прекрстити се, помолити Господу и замолити га да помогне залуталој марви да се врате народу свом, вери својој и отаџбини светој. Бог нека им опрости оно што Срби и Српкиње никада неће моћи.


*************************************************************************
"Zasto se javno u Srbiji ne kaže da Vuk Drašković mora tako da postupa?!"


Ko to treba da kaže jer Koštunica, ili ja, ti, Pera, Đoka čistač….?

Osim toga trebalo bi da znaš s obzirom na svoje životno iskustvo, da mora samo da se umre sve ostalo je na tebi i tvojim moralnim principima.

Treće, jer Koštunica nije znao za tu ucenu kad ga je postavljao za Ministra inostranih poslova i zašto je ucenjenu ličnost postavio za ministra? Pošto taj od početka izigrava neobaveštenu budalu evo sad zna pa neka ga smeni i objavi da to nije stav države.

Četvrto, Nije on otišao u Hag svojevoljno već po nalogu Vlade Srbije i tamo izneo zvanični stav ove države, a ne svoj lični stav i svoju ličnu mržnju.

Peto, Ministarstvo inostranih poslova je najviša državna institucija u komunikaciji sa svetom i sve što njen prvi čovek iznese automatski se prihvata kao zvanični stav te države. Tu ne postoji prostor za ličnu mržnju i lične stavove.

Šesto, shvataju li ti idioti da su ovim gestom „popišali“ na Putina Rusiju jer je Rusija dala državne garancije za Miloševićevo lečenje a predsednik Putin je tu garanciju lično potpisao.
Kako će posle takvog nipodaštavanja da traže od Rusije Veto u SB UN da ne izgube Kosmet.

I da ne nabrajam dalje kako se sve to odražava na naš položaj u svetu i koliko se takva Vlada uvažava pa čak i sa onog humanog, moralnog aspekta…..

Jer Gule opet narod kriv, lud, ili bi trebalo da ga menjamo……
Pozdrav svima
_________________
Zvonimir Trajković

 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top