- Poruka
- 583
U nas je dodao neki dan s oblaka direktnoČekaš!? Samo ti čekaj, možda i dočekaš...
Čuj, čeka novo nebo i novu zemlju...a ni staro nebo nisi upoznao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U nas je dodao neki dan s oblaka direktnoČekaš!? Samo ti čekaj, možda i dočekaš...
Čuj, čeka novo nebo i novu zemlju...a ni staro nebo nisi upoznao.
U nas je dodao neki dan s oblaka direktno
U Bibliji se raj spominje naprimer u otkrivenju.
To je mjesto radosti, park, eden.
Jedan je raj na nebu, to je nebeski raj, a jedan je raj na zemlji,
to je sva zemlja obnovljeni i proširenji eden
" Tko ima uši, neka čuje, što Duh govori crkvama: Tko pobijedi,
dat ću mu da jede od drveta života, koje je u raju Boga mojega."
Pakao, gehena, had, mjesto recikliranja, grob, odbačenost, zaborav.
vatra predstavlja uništenje
vječno, kao što su vatrom uništeni sodoma i gomora
da vječno se pamte kako gore.
Ako sam dobro razumeo, raj ce biti na zemlji i to kad dodje bog i ubije ili posalje u pakao sve one koji po njegovim zivotnim vrednostima nisu dobri ljudi? I onda ce zemlja ostati samo dobrim ljudima koji ce ziveti vecno.
Jel tako?
ok.
...Ali !...
Ako imamo jednog coveka, nazovimo ga Zika, koji je rodjen u porodici normalnih i dobrih roditelja, koji su dobri prema njemu i podrzavaju ga itd, i ciji otac ima svoju firmu koju ce Zika naslediti, i njemu je zivot prilicno lep i on uziva u svemu tome i bude dobar i posten covek, on zasluzuje da ide u raj.
A onda imamo drugog coveka, nazovimo ga Djoka. Djoka je rodjen u siromasnoj porodici od siromasnih roditelja, otac mu je pijandura, majka glupa i zatucana, otac bije i njega i majku, Djoka onda u tinejdzerskim danima upadne u lose drustvo, zavrsi kao kriminalac.
Gde je tu pravda? i kako moze ovoj dvojici ljudi da se sudi po istim kriterijumima da li su za raj ili pakao?
ok.
...Ali !...
Ako imamo jednog coveka, nazovimo ga Zika, koji je rodjen u porodici normalnih i dobrih roditelja, koji su dobri prema njemu i podrzavaju ga itd, i ciji otac ima svoju firmu koju ce Zika naslediti, i njemu je zivot prilicno lep i on uziva u svemu tome i bude dobar i posten covek, on zasluzuje da ide u raj.
A onda imamo drugog coveka, nazovimo ga Djoka. Djoka je rodjen u siromasnoj porodici od siromasnih roditelja, otac mu je pijandura, majka glupa i zatucana, otac bije i njega i majku, Djoka onda u tinejdzerskim danima upadne u lose drustvo, zavrsi kao kriminalac.
Gde je tu pravda? i kako moze ovoj dvojici ljudi da se sudi po istim kriterijumima da li su za raj ili pakao?
E, a kako 1 bog stigne da se toliko posveti svim ljudima odjednom?
I da li bog ima svoj fizicki oblik ili ne? Ako nema sta je onda on, kako ga prepoznajemo svojim culima?
9 miliona dece do 5 godina starosti godišnje umire zbog gladi i boleština na ovome svetu,bog sve to mirno gleda i sve to pripisuje đavolu,našim gresima,manjku verovanja u njega,boga itd...
čak i kada bi taj njegov ugao gledanja ozbiljno razmatrali videli bi smo da imamo posla sa impotentnim i nemoćnim bogom koji ne može da spreči zlo čak i da hoće,ili još gore može a neće,a tek priča o tome kako se on sveti deci zbog greha njihovih predaka je do te mere degutantna [
posle par sekundi shvatiš da je mafijaš tu neuporedivo korektniji on uzima određeni procenat zarade i više ne preti vatrom a ovaj ti uzima i dušu i svest i podsvest i sve živo i opet nisi načisto sa njim da li će da te roštilja na kraju ili neće,ovo je moj zaključak nema veze sa gore pomenutom emisijom lol
To si od mene cuo prije mnogo godina ja sam to uveo u Evropu prvi.Religija te zatruje a onda ti nudi protivotrov,to je ta priča
ok.
...Ali !...
Religija te zatruje a onda ti nudi protivotrov,to je ta priča