Strigoi
Elita
- Poruka
- 23.177
pomagajte braco srbi,slovenci nas napadaju,branite nas...![]()
Imate ruke, imate noge, branite se...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pomagajte braco srbi,slovenci nas napadaju,branite nas...![]()
Imate ruke, imate noge, branite se...
kak je reko žabac...ovi zljovenjci su aljpski srbi..red je da im pomognete otvaranjem druge fronte..ono..da kazete da je Vukowarska ada vasa...e ..samo to nemojte..ima da vam polupamo pizdenjak..![]()
Ујко, досадан си, глуп и непромишљен - одјеб* одавде........![]()
Nema nista od toga ... zar stvarno mislite da bi se becki konjusari medjusobno dovatili
vijali ste vi mene 91..pa me nista navatali..e sad da promijenimo uloge da vidimo oćul ja vas da "nafatam"a oću boge mi moga..sve i jednog...
znas da sam 91 imao taj ingleski mitroljez Bren..nasi ga izvadili iz nekog muzeja..![]()
vidiGa sad...ova tema se tiče mene i dežele..ako je itko tu stranac onda si to ti..begaj...da ti ja ne do"dž"em tamo u taj belgrad..bit ce ti tesne ulice...
- - - - - - - - - -
u pravu si ...brez turskih balegara nema nista..ajde smontirajte neku vasu izmišljotinu pa se ubacite u igranku...![]()
Pa znaš, ja nemam iskustva u ratu sa Hrvatima. 99-tu sa proveo u Metohiji uglavnom, na albanskoj granici kao izviđač.
Nisam baš takva junačina kao ti al rado ću dočekati takve budale u dunavskim mrtvajama , kubicima i močvarama. Samo izvoli.
Ахахаха........ баш бих волео да допузиш усташка сељачино овдИ у БеЛграде...... ПА ДА ПОШТЕНО ДОБИЈЕШ ПО ТОЈ ТВОЈОЈ УСТАШКОЈ ПИЧ*И........
п.с. Ако хоћеш закажи КАДА ДА СЕ НАЂЕМО НА ТАШМАЈДАНУ --- "ЈЕДАН НА ЈЕДАН" ПА ДА ЗАПАМТИШ КАДА СИ СЕРУЦКАО........
a ne,ne,ne...da prostiš....ne idem ja preko Donau..ne,ne....al ne dam ni vama ovamo..ma to tamo na KiM je bilo luk i voda..jbte spali ste sa 4te vojne sile u evrpi da se navijavate sa šipcima po livadama i brdima..stvarno ste opali..al stvarno...e sad da je tebe upitam..bil ti jopet isao da branis svetu srpsku zemlju KiM..a??
kak je reko žabac...ovi zljovenjci su aljpski srbi..red je da im pomognete otvaranjem druge fronte..ono..da kazete da je Vukowarska ada vasa...e ..samo to nemojte..ima da vam polupamo pizdenjak..![]()
Ne. Ta priča je završena. Tamo nema više Srba.
Ali Republiku Srpsku ukoliko bude napadnuta iz Hrvatske da.
Zavrsena je samo za strane placenike i domace izdajnike ... Ako smo Kosovo vratili u 20. veku vala mocicemo i u 21. Siptara je dole sve manje u medijima se manipulise da ih je oko 2 miliona a nema ih vise od milion na KiM tako da ta prica cije ovce njegova livada pada u vodu . Svake godine se 40 000 Siptara mladjih od 24 godine iseli u inostranstvo sa Kosova i Metohije ... Njihov natalitet verovao ili ne dole opada dok srpski raste ...
greska teska....tib tamo zarad onog Dudleka osavio mooda u Balijalandu..e mislio sam das pamentiji..bio ja u Posavini 92 pa ste me otpravili u mirovinu..bem vam..Ne. Ta priča je završena. Tamo nema više Srba.
Ali Republiku Srpsku ukoliko bude napadnuta iz Hrvatske da.
greska teska....tib tamo zarad onog Dudleka osavio mooda u Balijalandu..e mislio sam das pamentiji..bio ja u Posavini 92 pa ste me otpravili u mirovinu..bem vam..![]()
vidim ja da tebe ebe matematika..a koliko se ono srba ponovo vratilo a i kolki im je natalitet tih sto su ostali..vid,,da ti Iwo kaze..nisu vas Kosovari pobijedili oruzjem nego s qrcem..bolje ebedu od vas..i to ti je istina..Zavrsena je samo za strane placenike i domace izdajnike ... Ako smo Kosovo vratili u 20. veku vala mocicemo i u 21. Siptara je dole sve manje u medijima se manipulise da ih je oko 2 miliona a nema ih vise od milion na KiM tako da ta prica cije ovce njegova livada pada u vodu . Svake godine se 40 000 Siptara mladjih od 24 godine iseli u inostranstvo sa Kosova i Metohije ... Njihov natalitet verovao ili ne dole opada dok srpski raste ...
Ујко, досадан си, глуп и непромишљен - одјеб* одавде........![]()
Znači, ti si u Posavini već jednom najebao?
da,probusili ste mi desno plucno krilo..malo je falilo da odem Bogu na račun..malo..
Koje su kvote na Sloveniju a koje na Hrvtasku?
Kao da si iz 90-tih došao. Ličiš na Vulina.
Ti živiš u nekoj Grimovoj bajci.
''I believe it's called war''.
Tyrion Lannister
da,probusili ste mi desno plucno krilo..malo je falilo da odem Bogu na račun..malo..
A ti licis na Cedu Praska pises ovde kao da si clan LDP-a