Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
29.jpg

24.jpg

42.jpg

46.jpg

51.jpg

Kritičari možda već oštre svoje olovke za Madonnino drugo filmsko ostvarenja, ali evo jedne dobre vesti za sve fanove Materijalne devojke.
Muziku za film W.E., koji je priča o britanskom kralju Edwardu VIII i Wallis Simpson, radiće njen saradnik na albumu "Ray of Light", producent WILLIAM ORBIT, koji kaže da će film biti ogroman HIT!
“Gledao sam film nekoliko puta i stvarno je odličan. Zasigurno je vredan Oskara, ozbiljno to mislim."

Britanska pevacica Lily Allen govori o poremecaju u ishrani koji je imala na vrhuncu svoje karijere, kao i o osecaju kada si u centru paznje.

“Ljudi koji su poznati, uspesni i koji zive u ovom strasnom svetu teze ka ranoj smrti, ili se ubiju ili se predoziraju. Ja radije ne bih, tako da onda izadjem i jedem.

“Moja predstava pakla je ako budem radila ovaj posao i za 25 godina. Ne zelim da budem kao Madonna – pogledajte je, ona ludi.

“Bez uvrede, ali to nije nesto sto me pokrece. Zelim da se udam i imam decu, da im pravim sendvice bez korice.”

:hahaha: Svasta! Verujem da bi i ona volela tako da "ludi" !

Ne zelim da budem kao Madonna – pogledajte je, ona ludi.

“Bez uvrede, ali to nije nesto sto me pokrece. Zelim da se udam i imam decu, da im pravim sendvice bez korice.”

Ahahahaha, ova je u pravu samo je dovoljno glupa da ne shati profil licnosti. Madonna nije mediokritet, she's at the point of no return. Zbog toga je i najbolja i toliko je upala u vrtlog toga sto radi da nikoga drugog nisam video sa toliko energije. Zbog toga ce Madonna verovatno i ostati najbolja.

Ahahahaha, ova je u pravu samo je dovoljno glupa da ne shati profil licnosti. Madonna nije mediokritet, she's at the point of no return. Zbog toga je i najbolja i toliko je upala u vrtlog toga sto radi da nikoga drugog nisam video sa toliko energije. Zbog toga ce Madonna verovatno i ostati najbolja.

To je to :ok: Enrgiju koju ona poseduje je :worth:

Back