Madrid zabranio muskarcima da se voze sa rasirenim nogama

Kamael

Buduća legenda
Poruka
40.857
Madridska kompanija za javni prevoz planira da u vozila uvede nove znake za koje se nada da će zaustaviti praksu muškaraca da se voze sa široko raširenim nogama, piše londonski Independent.

U saopštenju kompanije od srijede navodi se da nov znak ukazuje na zabranu sjedenja koje smeta drugim ljudima. „To će podsjećati korisnike prevoza da budu odgovorni i da poštuju lični prostor svakog u vozilu“, kaže se u saopštenju.

http://ba.n1info.com/a168460/Lifestyle/Lifestyle/Zabrana-vozenja-rasirenih-nogu-za-muskarce.html

Ne znam sta da pitam, komentar nemam.

Mogli bi i kurvinsku odecu uzgred da zabrane (salim se), a i onaj vonj od majica na bratele (salim se salim se sve je ovo zezanje)... Sto kaze Dejv Sapel:
ona: Sta ti mislis, da sam ja *****? on: Neeeee, ali nosis njihovu uniformu. Zbunjujuce je..
Zamisli da se ja obucem u policajca:
Gospodine !!! Evo ih lopovi, uzeli su mi sve!! eno ih odose u onom pravcu !!!
Stani malo !!! Sta ti mislis? Ako se ja oblacim kao policajac, ne znaci da sam policajac!!! Sram te bilo.

A mi jos zapeli da idemo u tu Jevropsku Juniju.

Zašto samo u prevozu???

Treba im zabraniti i da koračaju. Neka drže skupljene noge i skakuću kao vrapci.

"Budale se ne seju. One same niču!"

A to je ono govor tela. Kao sto vidis na ulici kuravelu tipicnu balkansku (izvinjavam se na izrazu ali.. razumecemo se bolje). I onako guz sa guza u stiklama ide i mesi pitu u gacama, i to je njeno pravo, tako je brate i moje pravo da rasirim noge i iskazem svoju muskost. Sta hocete? Da mi cenzurisete moju bit ! Sad ce da se uposli komisija da ulazi sa kontrolom u bus plus sa metrom u ruci i da ti meri rastojanje da li si prekoracio 5 cm.
Ja mislim da bi svi trebali da se solidarisemo sa Spancima i izadjemo na ulice i da nazovemo protest : "Jerk Walk" i svi izbacimo kite napolje sa provokativnim natpisima u rukama.

Madridska kompanija za javni prevoz planira da u vozila uvede nove znake za koje se nada da će zaustaviti praksu muškaraca da se voze sa široko raširenim nogama, piše londonski Independent.

U saopštenju kompanije od srijede navodi se da nov znak ukazuje na zabranu sjedenja koje smeta drugim ljudima. „To će podsjećati korisnike prevoza da budu odgovorni i da poštuju lični prostor svakog u vozilu“, kaže se u saopštenju.

http://ba.n1info.com/a168460/Lifestyle/Lifestyle/Zabrana-vozenja-rasirenih-nogu-za-muskarce.html

To rade samo selajčine po beogradskom prevozu.
pa onda dizanje nogu, odakle pokupilo tu modu ja ne znam... kako ne videše da se noge ne dižu?
opušten, površan život... onako ciganjski od minuta do minut život je tako nepredvidiv i ne treba ništa detaljno

- - - - - - - - - -

A to je ono govor tela. Kao sto vidis na ulici kuravelu tipicnu balkansku (izvinjavam se na izrazu ali.. razumecemo se bolje). I onako guz sa guza u stiklama ide i mesi pitu u gacama, i to je njeno pravo, tako je brate i moje pravo da rasirim noge i iskazem svoju muskost. Sta hocete? Da mi cenzurisete moju bit ! Sad ce da se uposli komisija da ulazi sa kontrolom u bus plus sa metrom u ruci i da ti meri rastojanje da li si prekoracio 5 cm.
Ja mislim da bi svi trebali da se solidarisemo sa Spancima i izadjemo na ulice i da nazovemo protest : "Jerk Walk" i svi izbacimo kite napolje sa provokativnim natpisima u rukama.

a jel bi pred kevom tako sedo a?

- - - - - - - - - -

bolest

tako je to kad mendzajne na vlasti (citaj; levicari)

jok brale, dok je bila sfrj seljaci su se trusili da se ponašaju, po Knez Mihailovoj se nije išlo brže od 5m na minut
ovo sad - seljački STAMPEDOOOOO - žuru na bizmis... jače pare u pitanje...

Da rezimiramo, gologuze kamenjarke i raskrečeni nabudzeni pitoni po autobusima su za one kojima mozak radi u alfa režimu i ne mogu da se odupru iskušenju da ih takvi demonski prizori mame, pale i pomućuju svest.
dočim pojedinci koji uspevaju da kanališu svoje nagone i kojima je mozak u Beta stanju lepo okrenu glavu na drugu stranu, nehajno odmahnu rukom, pljucnu onako simbolično, "nasuvo" i nastave da koračaju svojim putem čestitih i samosvesnih ljudi:lol:

Jest zaebancija, ali ovaj put se slažem sa tobom Napokone, nemoj odmah padati u vatru što sam te citirala,
uvodna vest je realno jezivo licemeran zakon, propis šta li.

Da rezimiramo, gologuze kamenjarke i raskrečeni nabudzeni pitoni po autobusima su za one kojima mozak radi u alfa režimu i ne mogu da se odupru iskušenju da ih takvi demonski prizori mame, pale i pomućuju svest.
dočim pojedinci koji uspevaju da kanališu svoje nagone i kojima je mozak u Beta stanju lepo okrenu glavu na drugu stranu, nehajno odmahnu rukom, pljucnu onako simbolično, "nasuvo" i nastave da koračaju svojim putem čestitih i samosvesnih ljudi:lol:

Jest zaebancija, ali ovaj put se slažem sa tobom Napokone, nemoj odmah padati u vatru što sam te citirala,
uvodna vest je realno jezivo licemeran zakon, propis šta li.

Ne razumem koriscenje tih alfa i beta pojmova i civilizaciji u tom kontekstu. Da, ljudi imaju slicnu sexualnu hijerarhiju u ponasanju, ali ne na nivou simpanzi. To sto se misli da je ona alfa ako razvuce guzove po ulici ili on alfa ako zauzme dva mesta u busu i cese jaja, to je kao kada bi uzeo gomilu simpanzi i pustio da trce ulicom. Ni jedno ni drugo nisu alfe, vec neprilagodjeni.

- - - - - - - - - -

Sve nesto vise i vise razmisljam da se zakoni zapravo pisu za debile. Ljude koji stvarno nemaju osecaj civilizacije i zdravog razuma. Onaj tip ljudi kojima, kada kazes belo je, ono ce da kaze, ma jok, moze biti ne mora, mozda je crno i onda ti ukrade salamu i pobegne.
Da nije debila i sljama, ne bi nikakav zakon morao da se pise. Razmislite.
To znaci da covecanstvo za sobom vekovima i vekovima vuce jednu populaciju koja je zapravo debilna. I ta populacija se iznova i iznova mnozi i vuce u nazad covecanstvo.

Ne radi se ovde ni o kakvoj bolesti ili seksualnosti već o potrebi da se ima obzirnost prema saputnicima.
Ne samo da je takvo sedenje znak neodgovornosti već i prebacivanje noge preko noge, što naročito praktikuju dame.
I šta je tu problem?
Ništa posebno samo ostali putnici nisu voljni da drugima brišu cipele ili da im neko zakrči prolaz u tako skučenom prostoru.
Malo više obzirnosti prema drugim ljudima oko sebe na svakom polju je uvek dobrodošla.
Pozdravljam 'takvu akciju i dobrodošla je i u gradu na ušću Save u Dunav.

Ne radi se ovde ni o kakvoj bolesti ili seksualnosti već o potrebi da se ima obzirnost prema saputnicima.
Ne samo da je takvo sedenje znak neodgovornosti već i prebacivanje noge preko noge, što naročito praktikuju dame.
I šta je tu problem?
Ništa posebno samo ostali putnici nisu voljni da drugima brišu cipele ili da im neko zakrči prolaz u tako skučenom prostoru.
Malo više obzirnosti prema drugim ljudima oko sebe na svakom polju je uvek dobrodošla.
Pozdravljam 'takvu akciju i dobrodošla je i u gradu na ušću Save u Dunav.

Očigledno nemaš pišu i jajca kad ne znaš kako je sedeti sa skupljenim nogama.

svakakve gluposti čovek može pročitati :eek:

:zcepanje:
jadni ovi što ne voze auto..najviše se bune.

Back