Nestala studentkinja u Beogradu FOTO

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
93.720
Nestala studentkinja u Beogradu FOTO

Beograd -- Jelena Lazarević (26) nestala je u petak uveče u Beogradu i od tada joj se gubi svaki trag, prenose beogradski mediji.

Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave policiji ili na telefon 066/335-520.

Rođak Darko Mirković koji je preko Fejsbuka zatražio pomoć u pronalaženju Jelene za "Blic" kaže da je poslednji put viđena u kafiću "Anggolo" u Ulici vojvode Šupljikca, u petak oko 23.30 sati.

"Jelena je rodom iz Prijepolja. U Beogradu živi sa cimerkom, apsolvent je na Ekonomskom fakultetu, a radi kao konobarica u kafiću 'Anggolo'. Tu su je gosti i poslednji put videli oko 23.30 sati. Ona je pola sata posle ponoći zatvorila kafić i od tada je niko nije video", kaže Milićević za "Blic".

On kaže da se Jelena obično, posle posla vraćala pešice do Slavije, gde je čekala gradski prevoz za Kanarevo brdo gde je stanovala.

"Tek u subotu oko 17 sati smo saznali da je nema. Tog dana je na poslu trebalo da se pojavi oko 15 sati, ali nije došla. Kolege su je zvale, ali se Jelena nije javljala na telefon. Sve vreme je nedostupan", kaže Mirković.

On kaže i da Jelena u Beogradu ima brata, dve sestre, prijatelje, kao i da nije imala nikakvih problema.

"Policiji smo u subotu uveče prijavili njen nestanak, ali i dalje nemamo nikakvu informaciju. Zato molimo sve koji znaju bilo šta o Jeleni, da nam se odmah jave", kaže Mirković.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=06&dd=04&nav_category=12&nav_id=1268164

sacekajte ponedeljak. vratice se ona ;)
sigurno je negde "u pratnji starijih i bogatijih gospoda"

kada odradi svoje na sve 3 budze i kada dodje kuci sa po kojom stojom jura bice sve po starom :zper:

jedino se zahebbala sto se ovo razglasilo po fb....a mozda je to marketinski trik da bi podigla cenu?? ko ce znati :think:

Logika kaze da one koje to rade, redovno se javljaju mami i tati ili drugaricama...
Znaci ja znam jednu koja radi takve stvari a javlja se mami i histerise , nazovimo to tako, npr u 3 ujutro kad treba da je gospoda odvezu kuci iz redaljke koju je htela....
Tada pospana mama sa njom prica dok ona ne udje u stan i dok ne kaze, e sad sam dobro , cao...
Ima i bede koja ne radi nista pametno....
U Srbiji ne mozete da zamislite kakve kombinacije postoje....znaci ne moze covek da zamisli da neko ko npr pije 25 piva dnevno ne zna da otvori pivo otvaracem za pivo...

Logika kaze da one koje to rade, redovno se javljaju mami i tati ili drugaricama...
Znaci ja znam jednu koja radi takve stvari a javlja se mami i histerise , nazovimo to tako, npr u 3 ujutro kad treba da je gospoda odvezu kuci iz redaljke koju je htela....
Tada pospana mama sa njom prica dok ona ne udje u stan i dok ne kaze, e sad sam dobro , cao...
Ima i bede koja ne radi nista pametno....
U Srbiji ne mozete da zamislite kakve kombinacije postoje....znaci ne moze covek da zamisli da neko ko npr pije 25 piva dnevno ne zna da otvori pivo otvaracem za pivo...

naravno, mogu i ja potvrditi za one koje se javljaju mami ;)
ova je mozda nova u poslu :zper:

mada kasno je pocela :hahaha1:

Da je neka što nestane i ku.rva se po par nedelja ne bi alarmirali policiju nakon samo dva dana.

nije *****, neeee. ona je "studentkinja" nijedna nije *****

ene, matora komsinica se hvali kako joj unuka dobro uci o beogradu. pored studija ima i posla (radi u nekom restoranu)
toliko joj dobro ide da cak i daje pare roditeljima, a nedavno uzela i kola (od oko 10K)

a moja baba pita: a koji je to restoran gde moz kroz pola godine da ustedis 10 000 evra? :lol:

i sta kazes? kidnapovali jadnicu? :zper:

"htela je da bude sama i nicega se ne seca"
ma jok, recice da je turcin gagovao i svrsavao po faci za sto jura.

zadovoljila svoje potrebe a usput uzela lovu.
sada kada je poznatija, mozda jos ulete neke musterije... nema tu neke velike filozofije.

ko zna, ova normalna i postena jos zavrsi i u nekoj rijaliti emisiji....

zivi bili pa videli :malav:

Zar vas nije stid bas pisati tolike gadosti bez obzira?

Sta je tu gadno?Kada se opravdavaju kazu da su to normalne stvari koje rade svi ljudi.

- - - - - - - - - -

i sta kazes? kidnapovali jadnicu? :zper:

"htela je da bude sama i nicega se ne seca"
ma jok, recice da je turcin gagovao i svrsavao po faci za sto jura.

zadovoljila svoje potrebe a usput uzela lovu.
sada kada je poznatija, mozda jos ulete neke musterije... nema tu neke velike filozofije.

ko zna, ova normalna i postena jos zavrsi i u nekoj rijaliti emisiji....

zivi bili pa videli :malav:

Zelje a ne potrebe.

Potrebe imaju muskarci.

Otišla verovatno na neku klošarsku žurku sama gde su obično svi zombirani i u mračnim podrumima, rokerski ili reperski fazon, jbg veliki je stres pred ispite, previše popila, telefon se isprazni i naravno ko će u tom stanju misliti o telefonu, otišla kod nekih tipova, još alkohola i koječega, možda i droga i posle dva dana uvidela koliko je bila u šteti. :mrgreen:

I naravno da to neće nikom reći, ipak ne deluje baš kao tipična devojka koja to radi i još kad je videla da je u novinama - LUTALA PO GRADU je njeno objašnjenje koje čini nekih 10% tog vremena.

Poslednja izmena:

Back