petunija_love
Veoma poznat
- Poruka
- 11.791
Ne mora da znaci da si ruzan.Mozda si jednostavno - neprivlacan.Postoje ljudi cija sama pojava odbija,ma kako izgledali...kao npr. ja![]()
znači ti si lep..a odbojan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora da znaci da si ruzan.Mozda si jednostavno - neprivlacan.Postoje ljudi cija sama pojava odbija,ma kako izgledali...kao npr. ja![]()
zašto ima da se vređa..ako je ružan? kažem mu:
kepec si
ili
glup si
ili nisi bistar
ili
tako nešto već
Ja glup? CCC kakva si znaci samo da napakostis iako i sama znas da to nema veze sa mozgom. Mislis da glup mioze da zavrsi 2 fakulteta i da ima mensa IQ od 148?
a sta ako je neko ruzan a privlacan
ja recimo, bas takve volim![]()
Ja glup? CCC kakva si znaci samo da napakostis iako i sama znas da to nema veze sa mozgom. Mislis da glup mioze da zavrsi 2 fakulteta i da ima mensa IQ od 148?
ili nemaju posoAjd ne lupetaj molim te . Da imaš barem prosječan koeficijet shvatio bi barem da zemlja nije ravna ploča .
Neki dan si napisao da sateliti ne postoje . Kad bih sada zapisao gluposti koje si do sada iznosio
jedna stranica ne bi bila dovoljna . Okreni se oko sebe pa ćeš vidjeti da djevojke šetaju i niski i debeli i grbavi
što znači da djevojku ne mogu pronaći samo oni koji imaju problem u svojoj glavi .
I takvi nađu devojku. Ako traže. Naravno da neće baš svaka sa svakim, te otud i sve pno što čujemo od njih poput primera u uvodnom postu, zato tražiš dok ne nađeš onu koja hoće sa tobom (i ne pristaješ na baš svašta, te ako ti se ona ne sviđaa odeš sa rečima 'samo tetki da odnesem lek'). Čak je i par forumaških kukavica pronašlo sebi devojku sve sa pričom kao one previše izbiraju, nijedna ih neće i štatijaznam, ali taj prilaz ne bih nikome preporučio, previše zastupljen u odnosu na broj 'milosrdnih' korisnica.ili nemaju poso
ili rade za minimalac neprijavljeni
vama posmatračima sa strane možda...nama vinovnicima te situacije rađa velike komplekse i frustracije
a sta ako je neko ruzan a privlacan
ja recimo, bas takve volim![]()
ili nemaju poso
ili rade za minimalac neprijavljeni
Nešto se i ne sjećam da sam pitao djevojke hoće li se samnom zabavljati .
Kad sam poželio da po prvi puta negdje izađemo počinjao sam izokola kao
kiša oko Kragujevca tako da sam znao odgovor i prije nego što sam ga postavio .
To da direktno pitam neku hoće li se samnom zabavljati i sada mi djeluje glupo .
To zabavljanje dođe samo po sebi ili ne dođe .
A jel se ne bojis da te neko ne zavali pesnicom u glavu zbog toga?zašto ima da se vređa..ako je ružan? kažem mu:
kepec si
ili
glup si
ili nisi bistar
ili
tako nešto već
Do skoro sam i mojoj babi bio najlepsi momak u Jugoslaviji i ako Juge davno nema,a ni ja po godinama nisam vise momak.znači ti si lep..a odbojan?
Do skoro sam i mojoj babi bio najlepsi momak u Jugoslaviji i ako Juge davno nema,a ni ja po godinama nisam vise momak.
Ali ima i tu neke logike,jer - kome svoja baba kaze da nije lep,onda je taj stvarno mnogo ruzan.
kome svoja baba kaze da nije lep,onda je taj stvarno mnogo ruzan.
Biti momak nema veze sa godinama. Moze neko da ima i 18 godina i da nije momak ako je ozenjen. A moze neko da ima i 50 godina ako se nikad nije zenio on je momak
Deda- momak
Inace meni je najteze bilo da odbijem fine momke koji su mi pisali pesme i slikali, imam i jedan cd sa muzikom koju je decko svirao... te umetnicke duse... njima sam uvek pricala da je za njih bolje da ne budu sa mnom i tako neke gluposti.
Kako sam bila ogranicena, odbijala sam te dobre momke, a kreteni su mi se svidjali.![]()