Kako zene kazu nekom da je ruzan a da ga ne povrede

Ja glup? CCC kakva si znaci samo da napakostis iako i sama znas da to nema veze sa mozgom. Mislis da glup mioze da zavrsi 2 fakulteta i da ima mensa IQ od 148?

Ajd ne lupetaj molim te . Da imaš barem prosječan koeficijet shvatio bi barem da zemlja nije ravna ploča .
Neki dan si napisao da sateliti ne postoje . Kad bih sada zapisao gluposti koje si do sada iznosio
jedna stranica ne bi bila dovoljna . Okreni se oko sebe pa ćeš vidjeti da djevojke šetaju i niski i debeli i grbavi
što znači da djevojku ne mogu pronaći samo oni koji imaju problem u svojoj glavi .

Ajd ne lupetaj molim te . Da imaš barem prosječan koeficijet shvatio bi barem da zemlja nije ravna ploča .
Neki dan si napisao da sateliti ne postoje . Kad bih sada zapisao gluposti koje si do sada iznosio
jedna stranica ne bi bila dovoljna . Okreni se oko sebe pa ćeš vidjeti da djevojke šetaju i niski i debeli i grbavi
što znači da djevojku ne mogu pronaći samo oni koji imaju problem u svojoj glavi .
ili nemaju poso
ili rade za minimalac neprijavljeni

ili nemaju poso
I takvi nađu devojku. Ako traže. Naravno da neće baš svaka sa svakim, te otud i sve pno što čujemo od njih poput primera u uvodnom postu, zato tražiš dok ne nađeš onu koja hoće sa tobom (i ne pristaješ na baš svašta, te ako ti se ona ne sviđaa odeš sa rečima 'samo tetki da odnesem lek'). Čak je i par forumaških kukavica pronašlo sebi devojku sve sa pričom kao one previše izbiraju, nijedna ih neće i štatijaznam, ali taj prilaz ne bih nikome preporučio, previše zastupljen u odnosu na broj 'milosrdnih' korisnica.

7 i 8
Al budi ti uporan.....Prva 2 puta je pms,3.put raspolozenje,4.put promjena klime,5.put kasni joj plata.Tek ce 6.put pristati na neko pice.....
Mada i tu ti je statistika dosta neravnotezena.Neka ce shvatiti da je sama pa ce pristati i iz 3.puta.....
Ganjaj vise cura na razlicitim lokacijama.
Neka ce se vec naci......
Al ti mnogo dumas,a ne radis nista......

ili nemaju poso

Za djevojke ne moraš imati novaca . Mnogim djevojkama ni brat nema posao pa će te shvatiti .
Problem je što mnogi jure za nekim Stanijama a ne primjećuju djevojke koje su deset puta vrijednije
ali nisu atraktivne kao Stanija ili slične .
Kad sam imao prvu djevojku ( četvrti srednje ) dobijao sam od oca mjesečni džeparac koji bi sada
iznosio ( kad preračunam ) oko 2500 dinara a pušio sam pa ti vidi .

Nisam bas dolazio u situaciju da dolazim do ovakvih izgovora a jos manje do situacije da mi neka u lice kaze da sam grob. Mada sam to njihovo misljenje kasnije saznavao od drugih. :hahaha: Jebga :sad2:
Ja to obicno u pocetku vec skontam da li tu moze nesto da bude i zasto ne moze i na vreme se povucen. Nisam ja taj tip za neko razvlacenje i prenemaganje. Nisam u tom fazonu bio ni sa 16 godina a kamoli sad. Inace sam izrazito gadan tip, da budem iskren.

Nešto se i ne sjećam da sam pitao djevojke hoće li se samnom zabavljati .
Kad sam poželio da po prvi puta negdje izađemo počinjao sam izokola kao
kiša oko Kragujevca tako da sam znao odgovor i prije nego što sam ga postavio .
To da direktno pitam neku hoće li se samnom zabavljati i sada mi djeluje glupo .
To zabavljanje dođe samo po sebi ili ne dođe .

Pa da. To uvek ide nekako spontano i kako ces tako glupavo da pitas neku "hoces da mi budes devojka". Doduse jednom sam to stvarno uradio tako direktno... pa... recimo da na osnovu sopstvenog iskustva nikako ne bih drugima preporucio da to rade. Da ne kazem, sagorela me ko licnu :lol:

Do skoro sam i mojoj babi bio najlepsi momak u Jugoslaviji i ako Juge davno nema,a ni ja po godinama nisam vise momak. :)
Ali ima i tu neke logike,jer - kome svoja baba kaze da nije lep,onda je taj stvarno mnogo ruzan.

Biti momak nema veze sa godinama. Moze neko da ima i 18 godina i da nije momak ako je ozenjen. A moze neko da ima i 50 godina ako se nikad nije zenio on je momak

Biti momak nema veze sa godinama. Moze neko da ima i 18 godina i da nije momak ako je ozenjen. A moze neko da ima i 50 godina ako se nikad nije zenio on je momak

Deda- momak :lol:

Inace meni je najteze bilo da odbijem fine momke koji su mi pisali pesme i slikali, imam i jedan cd sa muzikom koju je decko svirao... te umetnicke duse... njima sam uvek pricala da je za njih bolje da ne budu sa mnom i tako neke gluposti.
Kako sam bila ogranicena, odbijala sam te dobre momke, a kreteni su mi se svidjali.:dash:

Deda- momak :lol:

Inace meni je najteze bilo da odbijem fine momke koji su mi pisali pesme i slikali, imam i jedan cd sa muzikom koju je decko svirao... te umetnicke duse... njima sam uvek pricala da je za njih bolje da ne budu sa mnom i tako neke gluposti.
Kako sam bila ogranicena, odbijala sam te dobre momke, a kreteni su mi se svidjali.:dash:

i jesi, glupa i ogranicena, s kim si takav si

Poslednja izmena:

Back