Београд :Мигранти му држали нож под грлом док су његову девојку силовали

Gde je potvrda policije? Ako nema prijave ova vest je obicna laz! Cuj ovo prijavis silovanje i kao policija, ma daj iskulirajte..... kako da ne

Можда их је било срамота да оду директно у полицију па су само назвали да пријаве .жртве често испољавају срам и криве себе због сексуланог злостављања .

ја верујем да се десило

Можда их је било срамота да оду директно у полицију па су само назвали да пријаве .жртве често испољавају срам и криве себе због сексуланог злостављања .

ја верујем да се десило

Nešto je tu klimavo

Buranijo-tišina tamo!:hahaha:
Šta vam sad ne valja?
Nemate pojma da se lova mlati na migrantima?
Kako?
I vi bi?
Ako ne bi-šta vas briga...
Šetnja Kališem s curom bez utoke? Ste vi normalni?:eek:
Ni u bolja vremena brez gvožđa nismo išli po BeGeu...Bez veze...

Vis , nisam to znao, ja samo vukao zensko za ruku.
Istina uvek nosim cigarete i upaljac, bez licne karte i
naoruzanja.

Samo providjenje me spaslo.:)

- - - - - - - - - -

Doduse ni moja deca ne nose nista od navedenog naoruzanja.

ја верујем да се десило

Meni je drugar rekao da žene ne mogu da zatrudne ako im ližeš, on je stariji od mene deset godina i živi na NBGD

ја верујем да се десило

Pa kad ih sramota, nemoj da odbijaju.....nek ponude na kalisu i sutra...

Postoji velika verovatnoća da se ovo zaista desilo. Tzv "migranti", odnosno afričko-azijska osvajačka horda, kreću se bez nadzora u čoporima po celoj Srbiji, a na tom potezu od Kalemegdana do Železničke stanice ih ima koliko hoćeš . S obzirom da se radi o primitivnim oblicima života sa niskom inteligencijom (IQ 70-80) , sasvim je prirodno što je svako žensko koje se tamo kreće u opasnosti. S obzirom da se ova šminkerka Jelena uglavnom druži sa izfeminiziranim tipovima, i kojekakvim hipsterima, nije neverovatno da jedan od njih nije pružao nikakav otpor dok su mu prijateljicu ili devojku silovali.

Što se tiče naše policije , mislim :mrgreen::mrgreen: To je kriminalna banda koja se od ostalih razbojnika razlikuje samo što ima uniformu . Njima se ubice šetaju slobodne, jedno prijateljsko silovanje nije ništa za njih.

Postoji velika verovatnoća da se ovo zaista desilo. Tzv "migranti", odnosno afričko-azijska osvajačka horda, kreću se bez nadzora u čoporima po celoj Srbiji, a na tom potezu od Kalemegdana do Železničke stanice ih ima koliko hoćeš . S obzirom da se radi o primitivnim oblicima života sa niskom inteligencijom (IQ 70-80) , sasvim je prirodno što je svako žensko koje se tamo kreće u opasnosti. S obzirom da se ova šminkerka Jelena uglavnom druži sa izfeminiziranim tipovima, i kojekakvim hipsterima, nije neverovatno da jedan od njih nije pružao nikakav otpor dok su mu prijateljicu ili devojku silovali.

Što se tiče naše policije , mislim :mrgreen::mrgreen: To je kriminalna banda koja se od ostalih razbojnika razlikuje samo što ima uniformu . Njima se ubice šetaju slobodne, jedno prijateljsko silovanje nije ništa za njih.

Da je zaista je tako POLICIJA bih izašla

Da je zaista je tako POLICIJA bih izašla

мислим да нису лично отишли у полиицију , него су пријавили телфоном и онда су их полицајци одували на веома ружан начин .вероватно се сраме и осећају кривима

после овога треба скупити снаге да оду у полицију и да остану анонимни што је веома тешко

Back