Problem-odnos muškarac žena u vezi

Ester Oz

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.175
Dešava mi se da pokušavam da budem pažljiva prema muškarcima i da budemo ravnopravni, a onda oni mene gaze i nahranim im ego. Onda meni prekipi i odem u tri ***** materine daleko i oni me jure, zalepe se, a ja ne želim tada ni da ih vidim. Kako biste se vi postavili, tjst. kako mislite da bi najbolje bilo da se žena postavi prema muškarcu? Prećiću na žene koliko mi je prekipelo. Oni jednostavno ne cene mene kada sam tu za njih. A posle je i problem otkačiti ih.

Dešava mi se da pokušavam da budem pažljiva prema muškarcima i da budemo ravnopravni, a onda oni mene gaze i nahranim im ego. Onda meni prekipi i odem u tri ***** materine daleko i oni me jure, zalepe se, a ja ne želim tada ni da ih vidim. Kako biste se vi postavili, tjst. kako mislite da bi najbolje bilo da se žena postavi prema muškarcu? Prećiću na žene koliko mi je prekipelo. Oni jednostavno ne cene mene kada sam tu za njih. A posle je i problem otkačiti ih.

Biras pogresne koji traze mamu pa ih to oladi nakon nekog vremena.
Fokusiraj se na neobavezan sex i kupi macku.

Pokusaj otvoreno da razgovaras sa doticnim.Ali budi malo realna i uvidi i svoje greske ako ih imas.Ako nece otvoren razgovor a obasipa te zvakama i laskanjem( i intuicija ti govori da te:zcepanje:-imala sam nekad adekvatan izraz) trazi nekog normalnijeg.Vidjeces da ce to sa vremenom da ti postane i normalno.Ali ko je emotivan i iskren zna u pocetku i da boli,posto manipulatori umiju da ti nametnu osjcaj krivice....:evil:

Biras pogresne koji traze mamu pa ih to oladi nakon nekog vremena.
Fokusiraj se na neobavezan sex i kupi macku.

ne mogu da se fokusiram na neobavezan sex, nemam poverenja što smatram da je ključno pri biranju osobe za sex, možda neki drug, ali onda mi to nije to, ne osetim tu strast, draže mi je da masturbiram. Kako da procenim one koji traže mame?

- - - - - - - - - -

Pokusaj otvoreno da razgovaras sa doticnim.Ali budi malo realna i uvidi i svoje greske ako ih imas.Ako nece otvoren razgovor a obasipa te zvakama i laskanjem( i intuicija ti govori da te:zcepanje:-imala sam nekad adekvatan izraz) trazi nekog normalnijeg.Vidjeces da ce to sa vremenom da ti postane i normalno.Ali ko je emotivan i iskren zna u pocetku i da boli,posto manipulatori umiju da ti nametnu osjcaj krivice....:evil:

Jedna moja prijateljica ima sistem, prva greška i odmah raskid. Mislim da ću da ga uvedem.

ne mogu da se fokusiram na neobavezan sex, nemam poverenja što smatram da je ključno pri biranju osobe za sex, možda neki drug, ali onda mi to nije to, ne osetim tu strast, draže mi je da masturbiram. Kako da procenim one koji traže mame?

Pa ako su nezreli, ocekuju od tebe sve da radis, da im budes jebena mama brzo se to vidi. Neuredni su sami, zive u svinjcu, ne znaju nista da skuvaju. Pitaj ih za majku ima da se dignu sa stolice "nemo mi diras majkuuu!"iitd.
Preispitaj i svoj odnos, sta je za tebe "veza" mozda si samo jedna od onih ludaca koje uguse osobu oce sve da bude MI, zajednicke aktivnosti, zajednicki fejs profil itd. i onda pobegnu glavom bez obzira normalno.
Valjda je prvo vazno da se vidi kako vam ide sex pa onda da se gusite u vezi. Pitanje je i zasto ti je potrebna veza za strast to mi malko cudno.

Pa ako su nezreli, ocekuju od tebe sve da radis, da im budes jebena mama brzo se to vidi. Neuredni su sami, zive u svinjcu, ne znaju nista da skuvaju. Pitaj ih za majku ima da se dignu sa stolice "nemo mi diras majkuuu!"iitd.
Preispitaj i svoj odnos, sta je za tebe "veza" mozda si samo jedna od onih ludaca koje uguse osobu oce sve da bude MI, zajednicke aktivnosti, zajednicki fejs profil itd. i onda pobegnu glavom bez obzira normalno.
Valjda je prvo vazno da se vidi kako vam ide sex pa onda da se gusite u vezi. Pitanje je i zasto ti je potrebna veza za strast to mi malko cudno.

Ma ja pobegnem glavom bez obzira, oni se posle zalepe da ne mogu godinama da ih otkačim.Ma ja sam uopšteno za sistem Sartr i Simon de Bovoar-slobodno varanje jer je život jedan ali ni jedan muškarac neće to da prihvati

- - - - - - - - - -

da nije ta pazljivost isforsirana

Pa fokusirana je na zanimljivom sexu i zanimljivim događajima u gradu(vodim ih na svirke itd., mahom momci iz unutrašnjosti, a ja se krećem po umetničkim krugovima). Je l to isforsirano?

- - - - - - - - - -

Jedna moja prijateljica ima sistem, prva greška i odmah raskid. Mislim da ću da ga uvedem.

Ti si literata.Osjetljivo si bice.Samo im uvedes dnevni raspored.Kod mene je to funkcionisalo jednom,ali bio je mudriji od mene,jer je znao da sam se copnula.Posle je on mene riblo,dok nismo pukli u svemiru zivota.

Ti si literata.Osjetljivo si bice.Samo im uvedes dnevni raspored.Kod mene je to funkcionisalo jednom,ali bio je mudriji od mene,jer je znao da sam se copnula.Posle je on mene riblo,dok nismo pukli u svemiru zivota.

Sve mi se čini da ovde u Srbiji svako svakoga hoće da prejebe i nahrani svoj ego, iskoristi, i ta igra teče i teče

- - - - - - - - - -

Prvo pises da te iskoriscavaju u vezi, posle da si za otvoren jebashluk...sad machizam..
Ova prica ima mnogo supljina.

Mislim da nečiji život od prve veze ne može da se prepriča u par rečenica. I ja sam zbunjena kada analiziram.

Pa onda je znaci neki dublji problem ako je ceo zivot.
Moras da nam izlozis celu pricu ili odes kod psihijatra.
Ako se stvari uvek iste ponavljaju znaci to je to.

Ja sam se već previše otvorila. ne bih da se otvaram nešto više. neko će razumeti pa će odgovoriti.

- - - - - - - - - -

nije baš svaka bila takva veza, bilo je i kvalitetnih. Pomišljam da je to neki vid naivnosti pri proceni.

jok mislio sam na obasipanjem porukama i neznostima i prepricavanju sexa da bi se konstantno drzao aktivnim u vazduhu

Smaraju me poruke, ali ima nežnosti, ne prepričavanje sexa ali su tu putovanja, upoznavanja sa scenaristima, rediteljima, glumcima...Obilasci događaja u gradu. I onda skontam da se svi drugovi tog dečka zaljube u mene, a on me ne šljivi dva posto.

- - - - - - - - - -

Tipa zovu draga, ljube u ruku i sl.

- - - - - - - - - -

Možda je usiljenost tačna, jednom dečku sam tako banula u stan(svakog dana smo se viđali jer je bilo zanimljivo) i donela kinesku klopu za doručak jer se pre njega budim, on je nije probao pre toga.

Back