Oladiti sponzorusu

Ovako...

Te sponozoruse o kim pricate su postojale jos u kamenom dobu. Kada je zenka birala sto veceg i krupnijeg muzjaka iz dva razlgoa prvog da je zastiti, drugog da je nahrani. Znaci da krupni muzija ima vece sanse da ubije i dovuce plen u pecinu i da je nahrani.

Medjutim od kamenog doba do danas dosta toga se promenilo, danas ne treba muzjaku lov vec pun novcanik da ode do hipermarketa da kupi potrepstine.

Citali ste romane od Onere De Balzak do Dostojevskog i u tim vremenima sve najlepse devojke po 18 godina bile bi presrecne ako bi se udale za maotrca od 60 godina ako bi samo bio bogat.

I vi sad posle toliko toga pisete o sponzorsama kao da je to nastalo pre 20 godina.
Pa i za vreme TITA zene birale oficire i doktore ne zbog njihov pameti vec zbog visoke plate.

Samo da me pogresno ne razumete ja sam protiv sponzorusa, prezirem ih i zalim nije lako sa cicom u krevet leci,, ali izgleda to im priroda dala da tako rade.

Ovako...

Te sponozoruse o kim pricate su postojale jos u kamenom dobu. Kada je zenka birala sto veceg i krupnijeg muzjaka iz dva razlgoa prvog da je zastiti, drugog da je nahrani. Znaci da krupni muzija ima vece sanse da ubije i dovuce plen u pecinu i da je nahrani.

Medjutim od kamenog doba do danas dosta toga se promenilo, danas ne treba muzjaku lov vec pun novcanik da ode do hipermarketa da kupi potrepstine.

Citali ste romane od Onere De Balzak do Dostojevskog i u tim vremenima sve najlepse devojke po 18 godina bile bi presrecne ako bi se udale za maotrca od 60 godina ako bi samo bio bogat.

I vi sad posle toliko toga pisete o sponzorsama kao da je to nastalo pre 20 godina.
Pa i za vreme TITA zene birale oficire i doktore ne zbog njihov pameti vec zbog visoke plate.

Samo da me pogresno ne razumete ja sam protiv sponzorusa, prezirem ih i zalim nije lako sa cicom u krevet leci,, ali izgleda to im priroda dala da tako rade.

Управо тако. То им је природа, хоћеш нећеш. Горка истина али преживи се.

Само сам алергичан још увек на оно уцвељено и обавезно "али ја нисам таква..."

Наравно да ниси, љубави.

Tezak zivot razotkrivaca, sta vi mislite da je meni lako......

- - - - - - - - - -

Управо тако. То им је природа, хоћеш нећеш. Горка истина али преживи се.

Само сам алергичан још увек на оно уцвељено и обавезно "али ја нисам таква..."

Наравно да ниси, љубави.

Ja to sve shvatam kao njihova stvar, ali problem su druge dve stvari koje ovde ne pominjete...
Pripisivanje vrednosti koje ne postoje.....
Odbrana tih pripisivanja od strane muskaraca koju ste sigurno osetili....

Znaci to da li ona hoce ili nece sa nekim, to da li je uvredjena ili nije, njena stvar, ali kad pocne da iznosi neistine i izoblicenja, npr, ona je super odradila nesto, a ono ni za k....i koristi sponzorske veze da bi to pokrila i dokazala, e onda tu nastupa razdor drustva, e to je ono na sta ja reagujem...
Ovo do tada shvatam kao njihovu stvar i prodavanje MzaB....
Sve dok ne krene da prodaje i van MZ odnosa te svoje kvalitete...

A Srbija se pokazala kao uzasno dobar teren za takve...znaci 99% muskaraca su pacenici, znaci verovatno i vecina vas....

То са фолирањем и играма чедности ће ићи све теже и теже, јер тај социјални модел је доживео колапс.

А на интернету испливају и веће ствари од тога на шта падају као муве...

Каква нам је будућност без јасних социјалних улога и ресурса у мушким рукама... не бих лицитирао, али нисам оптимиста.

Оно што ипак нећу да дозволим себи је да ми то упропасти живот на било који начин.

Има и овде жена вредних пажње, али из мог искуства готово по дефиницији у браку су са неком будалом и лењштином.

Ове вртирепке са видео клипова никад нису биле на мом јеловнику, немам ауто и није ми никад требао да би добио.

Poslednja izmena:
ali ono gore je najzece

* nasao ljubav svog zivota 2 dana nakon dobitka 181 mil*

svi smo mi na neki nacin sponzoruse

da li je platezno sredstvo licnost , lepota , nekretnine ili pare manje je bitno

a poenta teme je

Ево нам и циника дежурца, лепо. : )

- - - - - - - - - -

ali ono gore je najzece

* nasao ljubav svog zivota 2 dana nakon dobitka 181 mil*

svi smo mi na neki nacin sponzoruse

da li je platezno sredstvo licnost , lepota , nekretnine ili pare manje je bitno

“U jednom romanu ima više ljubavi nego u jednom velikom gradu.”

Jovan Dučić

Back