Da li biste prevarenom supružniku otvorili oči ?

Ne uvek !
Sve zavisi od toga kakav je karakter.
Jer, ti mu kažeš, a oni se pomire.
Postaneš babaroga i persona non grata.
Oni zasrali, a ti kriv...
Nezahvalno je mešati se u ta pitanja !

Ne nego im kazes, da vam ne rekoh, ne bi dosli u poziciju da oprostite jedno drugom i shvatite koliko znacite jedno drugom.....

- - - - - - - - - -

Vukasin iz Djekne je Vukasin iz Djekne...

Veoma komplikovana situacija.

Mislim da bih rekao da se radi o običnoj vezi. Brak, to je već komplikovano. Još ako imaju dete. Ne valja se u to uplicati. Najbolje je poslati anonimno pismo ili tako nešto, u potpisu ''prijatelj''. Pa neka sami odluče da odu na mesto gde treba da vide kako i šta, odnosno šta će odlučiti povodom tog pitanja.

Ako su sami, jedinci na svetu, onda bih direktno rekao i pružio pomoć, ali u svakom slučaju moraju da imaju neku pomoć porodice ili slično. Najbolje ako imamo zajedničke prijatelje, pa se onda zajedno uputimo u to, skupa. Tada je lakša atmosfera i situacija.

Prvo i osnovno je da svako treba da gleda svoja posla. Drugo, u takvim sutacijama uvek nastrada onaj ko intervenise.

Živa istina...
Imam ja priku koji nije bio neki švaler,ali...
Desilo se jednog dana da eto uz kaficu u kancelariji na koju doveo kolega i svoju sekretaricu,malo ovo,malo ono,
pogled malo duži i oko podne u kola i u Frušku...I tamo,zna se...
U povratku na semaforu u centru crveno,pešaci prelaze i među njima vremešnija komšinica!
Pogledala ga i okrenula glavu,produžila...
Niko ništa mesecima.
Za osmi mart,on njoj na vrata i veliki buket cveća i čokoladu...Ona uze i namignu mu...I muž takođe-rekla mu,ali
kao da je grobu rekla!
Nedavno mi to ispričao...z:cry:

Video sam gomilu brakova gde muz kaze "Da ja crknem, ne bi trepnula", ili "Vise se kupuje za kera nego za dete".. To su zene. Ponizi onog koji joj hleb placa pred drugima. Vidi se da muskarac nije usao u brak sa tim saznanjem, ali to je ono sto ga kasnije doceka. Gde je tu ljubav? Ili koja je definicija ljubavi u tom slucaju? Cisto iskoriscavanje na stetu psihe i zdravlja muske osobe. Ovo nisu usamljeni slucajevi, nego su retki oni u kojima nije takva situacija da zensko ucenjuje musko bezosecajnim radnjama i komentarima. Nekako ispadne da je bolje ozeniti se ranije, jer nisi svestan svega sto te ceka, naivno verujes u ljubav i postovanje. Kad postanes svesniji realnosti, bude teze kasnije, jer ne zelis da trpis ucene i gnusne komentare koji treba da te ponize i ucine jos efikasnijim robom u vlasti zene. Ako udaris zensko u smislu neke reakcije, kriv si, a ako odbijas da budes rob, onda "je ne volis dovoljno", ili se nesto "radi zbog deteta", ili odjednom skontas da su ti svi prijatelji rasterani itd... Za svaku tvoju muku/zalbu postoji objasnjenje koje opravdava zenu. Zbog svega toga ne treba se mesati u tudje stvari, niti ikome treba otvarati oci kako stvari funkcionisu, nego treba gledati da sebi napravis da ti bude sto bolje i da svoje znanje upotrebis za svoje dobro. Ako procenis da neki par ne funkcionise dobro, samo se sklonis od toga, nikako oci otvarati da te ne bi vatra osurila.

Zene su emotivni zlostavljaci u manjoj, ili vecoj meri, a treba gledati da nadjes neku sa sto manjim indeksom koriscenja emotivne torture da dodje do svog cilja. Ako stupis u brak bez ovog saznanja, postoji velika sansa da to skontas kasnije i da imas ekstra pricu za krezubu ekipu u nekoj kafani posle popijene litre tekile da bi tu pricu zaboravio.

Poslednja izmena:
Nailazim na gomilu mizigonnaca na forumu na svim pdf ...
Da li ima istine da su žene takvi zlotvori?
Ima!
Ali hajmo redom...
Kako to od one smerne ,fine i lepe devojke nastane ženturača,oštrokonđa koja
polako ,ali sigurno urniše svog supružnika?
Vi ste muževi nevini u svemu tome?
CVRC!
Šta ste joj napričali da je fascinirate?!
A šta ste od toga ostvarili?
Legitimno je žemsku lagati pre sexa,istina dođe posle?
Evo vam istine:ONA JE VRLO NEZADOVOLJNA TOM ISTINOM!
Iiiiiiiiiii?
:zelenko3:

- - - - - - - - - -

Ovo je bila mala digresija,a savet je:najbolja je država u kojoj svako radi svoj posao!
Dakle:svoja vi posla!

Vidiš prijateljicu muž vara,
šta preduzeti ?

Vidiš prijatelja žena vara,
šta preduzeti ?

Imam par dugogodišnjih prijateljica kojima bih rekla, ako bih bila 100 % sigurna - ali ni tad ne odmah na prvu - nego bih kroz razgovor i ponašanje pokušala saznati da li ona to već ZNA.
ako vidim da ZNA a ne govori o tome - ĆUTIM (da je htela, govorila bi)
ako ocenim da ne zna - koristim prvu pogodnu priliku pa vrlo taktično kažem

Polazim od sebe: mnogo bih zamerila prijateljici (mislim na one PRAVE) ako bi znala i ne bi mi rekla.
Prijatelj zaslužuje istinu pa nek on vidi šta će s njom.

hvala Bogu, nisam bila u takvoj situaciji

Bila sam u drugoj situaciji - ona prevarila njega (kratka afera) - oboje su mi prijatelji - ali njemu nisam ništa rekla - jer ona mi je DUŽE prijateljicaz:mrgreen: i, JEDINA sam kojoj se poverila.
To ide sa mnom.

Back