Brak bez dece

Класика је ваше себично понашње, декриминализовали смо вам абортус, за чедоморство добијате пар година. Српски народ се скупља и територијално и демографски. Ми имамо једино опцију да вам некако утувимо у главе да нестајемо (тежа опција), или да потражимо жене из других култура и доведемо их у Србију.

Демографски опадамо јер овде не може да се живи од плате а не због не знам чега.

О браку као браку, не мислим ништа, обичан облигациони уговор. А што се тиче здравих, правих људи који могу а не желе да имају децу, па и Створитељ приликом стварања удеси понеки шкарт...

Postoje u životu, životna doba koji imaju razliku između ženskog i muškog, ali svako doba je vezano za godine.

Ono što treba uraditi sa 20-25 godina nećeš sigurno sa 30-40 godina.

zivotna_doba_zene.jpg

Moderne mice dobijaju decu sa 50-70 godina, ne da je samo opasnost za ženu po život trudnoća u te godine,
šta će beba sa babom i dedom, ili sa 10-20 godina ostane bez roditelja.

Ko imalo ima pojma o demografiji, taj kuka na glas kada čuje za brak bez dece.
Čitava evropa ima problema sa demografijom, al nepostoji lek, deca su budućnost.

Pitajte buljaše zašto hoće da adaptiraju decu. :per:

Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.

citala sam da sada masovno ljudi priznaju da im je roditeljstvo donelo manje nego sto su ocekivali,a da su mnogo vise izgubili od zivota

Ne znam da li je to izjavljeno na osnovu nekih statistika i kakva su to očekivanja bila.
Ne možemo očekivati da deca budu samo radost roditelja, da su poslušna i spremna na svakakva roditeljska oblikovanja.

citala sam da sada masovno ljudi priznaju da im je roditeljstvo donelo manje nego sto su ocekivali,a da su mnogo vise izgubili od zivota
sta li su ocekivali...to je nagradno pitanje
ja recimo od svog djeteta ne ocekujem unaprijed nista
bicu sretna ako odraste u zdravu jedinku, relativno zadovoljnu sobom, razboritu i hrabru, ali to nije
nesto sto ocekujem...mogu se nadati, mozemo se truditi da joj pomognemo da sebe izgradi u kompletno ljudsko bice, al
to je njen zivot i sta ce ona postati samo ona odlucuje

u clanku se radilo o tome da su malo emocija za uzvrat dobili
Људи су данас размажени готовани који би све на извол'те, да речем у свом искључивом маниру, постали су плачипеечке који свако неиспуњење очекивања сматрају промашајем који лично доживљавају као атак на себе.

pa koliko su dali toliko su i dobili
tako to ide
nije dijete kucni ljubimac

ja ne mogu da se slozim sa tobom.imam dva muska deteta,vec velika,tako da sam se dosta pronasla u tome.
a i generalno moja generacija ima decu slicnog uzrasta,naslusala sam se svacega.sve su to mazena i voljena deca,u sustini oni nisu probisveti,ali su danasnja deca prilicno hladna,okrenuta sebi i svojim prohtevima,za njih porodica nije nesto sto je u proslosti predstavljala

i sama sam roditelj i znam tačno šta se gubi ali i šta se dobija kada porodicu oblikuješ na taj način da te energija i uspesi tvoje dece drže uspravno
parovi koji su upućeni samo jedno na drugo i dovoljni sami sebi imaju sve šanse da se spale za samo nekoliko godina i da odu na različite krajeve sveta sa teškim traumama.
imala sam primere nekih prijateljabez dece čiji epilog nije bio nimalo zanimljiv.

ja ne mogu da se slozim sa tobom.imam dva muska deteta,vec velika,tako da sam se dosta pronasla u tome.
a i generalno moja generacija ima decu slicnog uzrasta,naslusala sam se svacega.sve su to mazena i voljena deca,u sustini oni nisu probisveti,ali su danasnja deca prilicno hladna,okrenuta sebi i svojim prohtevima,za njih porodica nije nesto sto je u proslosti predstavljala

ma. to ces tek vidjet
to su stvari koje tek vrijeme pokaze
ja sam sad puno briznija prema svojim roditeljima nego kad sam bila mladja
mladost nosi izvjesnu dozu samozivosti, to je u redu
iako roditelju nije lako da to pregura

- - - - - - - - - -

iz svog bogatog iskustva predlazem dzek rasela:mrgreen:

oni u kombinaciji s unucicima tj ljudskim mladuncima nisu narocito dobra ideja, iako su super kucici
civave su benigne
jesu malo neurozne i ko orhideje, al su skroz benigne
malo jedu
i staju u ceger za pijac :lol:

Back