DaksiDaksi
Aktivan član
- Poruka
- 1.851
Stabilan emancipovan muskarac.
U kojoj drzavi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stabilan emancipovan muskarac.
U kojoj drzavi?
U kojoj god ga mama tako odgoji.
svaki pravi muškarac je ljubitelj ženskih grudi da ne kažem siiisa.
to je ljubav koja se rodi u detinjstvu i ostaje za ceo život, ne bih se ja s tim šalila...
- - - - - - - - - -
![]()
Znaaci 1% citiram tvojih 99%
svaki pravi muškarac je ljubitelj ženskih grudi da ne kažem siiisa.
to je ljubav koja se rodi u detinjstvu i ostaje za ceo život, ne bih se ja s tim šalila...
- - - - - - - - - -
![]()
Nesigurni su kad dođe vreme da izađu iz oralne faze a njima se ne ide pa neki od njih uvek moraju nešto da žvaću kako bi imali osećaj sigurnosti i ušuškanosti.
žvake herbu kiki siku...šta god
ja znam jednog što jede zanoktice u nedostatku nečeg opipljivijeg
Nesigurni su kad dođe vreme da izađu iz oralne faze a njima se ne ide pa neki od njih uvek moraju nešto da žvaću kako bi imali osećaj sigurnosti i ušuškanosti.
žvake herbu kiki siku...šta god
ja znam jednog što jede zanoktice u nedostatku nečeg opipljivijeg
pa to negde drugde,na ovoj temi zene daju sebi oduska, jer nisu neke muskarce mogli kontrolisati pa je odma mamin sin<3Ziva istina..a kakve to veze ima sa nesigurnim muskarcima?
Sta sa nesigurnim zenama itd itd itd
Dobro to je normalno...mora grickati prste kada nema nesto drugo...nemoj da si na kraj srca. Ne znas ti nase muke
PS nisu oni nesigurni zato sto im fali mamina sika, vec zato sto im je mama donosila caj u krevet dok se nisu ozenili.
Znaci nikada ne zadju iz oralne faze![]()
Kami, da li znaš da žene žele da budu srećne?.I da imaju prekidač kojim se uključuje sreća.Tvoj zadatak je da nađeš gde se taj prekidač nalazi.Mozda je dublja poenta teme- Ako zene hoce da ih muskarci hebu grublje u krevetu, zasto ih ne slusaju van kreveta?![]()
Najbolja ilustracija maminog sina je prikazana u nekoj reklami u kojoj se sin muči da otkopča brus svojoj devojci jer se spremaju da se povataju...
i muči se on tako neko vreme i na kraju počne da viče na sav glas dozivajući majku iz svoje sobe
MAMAAAA dođi da mi pomogneš
- - - - - - - - - -
Nađi mi jednog odraslog muškarca koji ne voli da stavi siku u usta![]()
Nađi mi jednog odraslog muškarca koji ne voli da stavi siku u usta![]()
I? Šta mislite kad izraste hoće li postati edipovac ili stabilan i neovistan mužjak
Pogledajte prilog 418723
"tuce", rista, nemoh se lazemo...99% je nesposobno (:
Brate ima ih tuce kojima mame spremaju jelo, peru ves i traže posao
Ja vec 12 godina ne zivim sa roditeljima koji zive u drugom gradu i uopste ne razumem sta je toliko veliko kod kuvanja i pranja vesa te dizete oko toga famu.![]()
Najbolja ilustracija maminog sina je prikazana u nekoj reklami u kojoj se sin muči da otkopča brus svojoj devojci jer se spremaju da se povataju...
i muči se on tako neko vreme i na kraju počne da viče na sav glas dozivajući majku iz svoje sobe
MAMAAAA dođi da mi pomogneš![]()
Uhhhhhh....Evo ja znam da oljustim krompir brze nego sve nase bake i prabake...
Ali se necu drznuti da kazem da su bile nesposobne kao ni te starije generacije iako su tada prinosi krompira bili smesni i jedva su sami sebe hranili sa istim...
Sada na jednom hektaru mozes dobiti 80 tona krompira, a ako bi jeo samo krompir non-stop trebalo bi ti 3-4 tona godisnje sto znaci da imas za izvoz itekako i ako se to primeni na ostale poljoprivredne kulture jasno je matorci nemaju sta da traze medju mladim...
Ne treba se kompleksirati sto motiku ili budak u zivotu nismo uzeli u ruke, jer je danas svo znanje dostupno i mnogo bolje znanje nego pre 100 godina.![]()
Ja vec 12 godina ne zivim sa roditeljima koji zive u drugom gradu i uopste ne razumem sta je toliko veliko kod kuvanja i pranja vesa te dizete oko toga famu.![]()
Набавка је далеко тежи посао а о томе нико да зуцне.
Nesigurni muskarci ne stavljaju luk u pljeskavicuPogledajte prilog 418749
Znam mnoge koji žive sami, i kod većine postoji "privid" urednosti, čast izuzecima. No izuzeci opet steknu navike koje ometaju lako prilagodjavanje zajednici itd.
Znaci, ne valja sa roditeljima, ne valja sami, svi su losi i nesposobni
, izgleda najbolje da ne postoje...
Ne znam zasto sve posmatras negativnim ocima... Jesi cuo za ono "kakve su ti misli takav ti je zivot"?
Ja obicno kazem da je zdravlje najvaznije, a da se sve moze kad se to ima.![]()