Nesigurni muskarci

Nesigurni su kad dođe vreme da izađu iz oralne faze a njima se ne ide pa neki od njih uvek moraju nešto da žvaću kako bi imali osećaj sigurnosti i ušuškanosti.

žvake herbu kiki siku...šta god :lol:

ja znam jednog što jede zanoktice u nedostatku nečeg opipljivijeg

Nesigurni su kad dođe vreme da izađu iz oralne faze a njima se ne ide pa neki od njih uvek moraju nešto da žvaću kako bi imali osećaj sigurnosti i ušuškanosti.

žvake herbu kiki siku...šta god :lol:

ja znam jednog što jede zanoktice u nedostatku nečeg opipljivijeg

Dobro to je normalno...mora grickati prste kada nema nesto drugo...nemoj da si na kraj srca. Ne znas ti nase muke :malav:

PS nisu oni nesigurni zato sto im fali mamina sika, vec zato sto im je mama donosila caj u krevet dok se nisu ozenili.

Dobro to je normalno...mora grickati prste kada nema nesto drugo...nemoj da si na kraj srca. Ne znas ti nase muke :malav:

PS nisu oni nesigurni zato sto im fali mamina sika, vec zato sto im je mama donosila caj u krevet dok se nisu ozenili.

Najbolja ilustracija maminog sina je prikazana u nekoj reklami u kojoj se sin muči da otkopča brus svojoj devojci jer se spremaju da se povataju...
i muči se on tako neko vreme i na kraju počne da viče na sav glas dozivajući majku iz svoje sobe
MAMAAAA dođi da mi pomogneš :rotf:

- - - - - - - - - -

Znaci nikada ne zadju iz oralne faze :manikir:

Nađi mi jednog odraslog muškarca koji ne voli da stavi siku u usta :lol:

Najbolja ilustracija maminog sina je prikazana u nekoj reklami u kojoj se sin muči da otkopča brus svojoj devojci jer se spremaju da se povataju...
i muči se on tako neko vreme i na kraju počne da viče na sav glas dozivajući majku iz svoje sobe

- - - - - - - - - -

Nađi mi jednog odraslog muškarca koji ne voli da stavi siku u usta :lol:

Dal si normalna ne mogu da radim anketu :aha:

"tuce", rista, nemoh se lazemo...99% je nesposobno (:

Uhhhhhh.... :lol: Evo ja znam da oljustim krompir brze nego sve nase bake i prabake...:kafa:
Ali se necu drznuti da kazem da su bile nesposobne kao ni te starije generacije iako su tada prinosi krompira bili smesni i jedva su sami sebe hranili sa istim...;)
Sada na jednom hektaru mozes dobiti 80 tona krompira, a ako bi jeo samo krompir non-stop trebalo bi ti 3-4 tona godisnje sto znaci da imas za izvoz itekako i ako se to primeni na ostale poljoprivredne kulture jasno je matorci nemaju sta da traze medju mladim...
Ne treba se kompleksirati sto motiku ili budak u zivotu nismo uzeli u ruke, jer je danas svo znanje dostupno i mnogo bolje znanje nego pre 100 godina.:)

...:rotf:...al sto je najzalije...ima ih koji i ozenjeni idu na maminu supicu kada mamuraju :lol:

- - - - - - - - - -

Uhhhhhh.... :lol: Evo ja znam da oljustim krompir brze nego sve nase bake i prabake...:kafa:
Ali se necu drznuti da kazem da su bile nesposobne kao ni te starije generacije iako su tada prinosi krompira bili smesni i jedva su sami sebe hranili sa istim...;)
Sada na jednom hektaru mozes dobiti 80 tona krompira, a ako bi jeo samo krompir non-stop trebalo bi ti 3-4 tona godisnje sto znaci da imas za izvoz itekako i ako se to primeni na ostale poljoprivredne kulture jasno je matorci nemaju sta da traze medju mladim...
Ne treba se kompleksirati sto motiku ili budak u zivotu nismo uzeli u ruke, jer je danas svo znanje dostupno i mnogo bolje znanje nego pre 100 godina.:)

Ipak sam misljenja da je mnogo teze bilo tada dobiti to malo plodova koje su tada imali, nego te tone o kojima ti pricas sa danasnjom mehanizacijom. Ali jesi u pravu kada kazes da su ljudi sebi danas sve olaksali.

Nesigurni muskarci ne stavljaju luk u pljeskavicu
Ghelyon.gif

Znam mnoge koji žive sami, i kod većine postoji "privid" urednosti, čast izuzecima. No izuzeci opet steknu navike koje ometaju lako prilagodjavanje zajednici itd.

Znaci, ne valja sa roditeljima, ne valja sami :lol:, svi su losi i nesposobni :lol:, izgleda najbolje da ne postoje...;)
Ne znam zasto sve posmatras negativnim ocima... Jesi cuo za ono "kakve su ti misli takav ti je zivot"?:)

Ja obicno kazem da je zdravlje najvaznije, a da se sve moze kad se to ima.:)

Back