Немачка у шоку: Арапин ударцем ногом у леђа „гурнуо” Немицу низ степенице метроа

ssmpmd

Elita
Poruka
20.640
НЕМАЧКУ је потресао снимак камере видео-надзора у берлинском метроу која је „овековечила” сурови и бесмислени напад групе миграната на младу Немицу.

Како и не би!
Девојка (26) се спуштала у метро-станицу у округу Нојкелн, вероватно ништа не подозревајући. А за њом је утрчала група Арапа-миграната, а један од њих ју је сустигао кад је била на половини степеништа. Сустигао и ударио је ногом у леђа. Просто је прелетела неколико преосталих степеника и фактички пала лицем на под, Успела је да се придигне у (полу)седећи положај. Вероватно само зато што је млада.

Други путници су јој притрчали у помоћ, а један од Арапа је за то време покупио нешто што је испало нападачу (вероватно мобилни телефон). Дневни лист Bild тврди да између жртве и нападача претходно није било ни свађе ни препирке. Полиција је саопштила да је нападнута пребачена у болницу, а сам напад је оквалификовала као „наношење тешких телесних повреда”.

Претходно је 17-годишњи Авганистанац силовао и убио кћерку високог функционера Европске уније у Немачкој. Њено тело је пронађено у реци Драјзам.

Poslednja izmena od moderatora:
НЕМАЧКУ је потресао снимак камере видео-надзора у берлинском метроу која је „овековечила” сурови и бесмислени напад групе миграната на младу Немицу.

Како и не би!
Девојка (26) се спуштала у метро-станицу у округу Нојкелн, вероватно ништа не подозревајући. А за њом је утрчала група Арапа-миграната, а један од њих ју је сустигао кад је била на половини степеништа. Сустигао и ударио је ногом у леђа. Просто је прелетела неколико преосталих степеника и фактички пала лицем на под, Успела је да се придигне у (полу)седећи положај. Вероватно само зато што је млада.

Други путници су јој притрчали у помоћ, а један од Арапа је за то време покупио нешто што је испало нападачу (вероватно мобилни телефон). Дневни лист Bild тврди да између жртве и нападача претходно није било ни свађе ни препирке. Полиција је саопштила да је нападнута пребачена у болницу, а сам напад је оквалификовала као „наношење тешких телесних повреда”.

Претходно је 17-годишњи Авганистанац силовао и убио кћерку високог функционера Европске уније у Немачкој. Њено тело је пронађено у реци Драјзам.

Angelu da su ritnuli usvojila bi ih pa ma kako loši da su ....

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

U medjuvremenu AfD trlja ruke, jos jedno 2-3 ovako kvalitetna incidenta i eto njih kao pobednija izbora.

Gresna tetka Merkelova se posipa pepelom, poziva na zabranu burki i promenu politike prema migrantima ali sve mi se cini da ce u politickom smislu zavrsiti kao ova sirota devojka, let preko basamaka i prizemljenje facom o beton.

Uzgred Orban je obezbedio da se ovo u Budimpesti ne moze dogoditi.

nemci pickice od naroda...kod nas bi gorele pekare :D

Arapima se nema šta puno zapaliti u Nemačkoj lol.

Mada to po meni ni nema smisla nekog, odeš razbucaš neki izbeglički kamp koji ni nema veze na primer sa ovim likom i kojeg zabole za taj kamp i druge Arape lol, a kao tripuješ se osvetio sam se...

Мотив за овај чин ми није јасан.

Гледајући снимак, чини ми се да је женска нешто имала са овим мургавим, тј. са целом екипом.

Back