СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
299a2e47dffe4eedacb7dfb85384311e.png

Илићу, имаш лепу мачку.

И симпа си чика овако.

- - - - - - - - - -

Lako ti ja sad da se q*čiš po kafani kad nam nije tu ucveljeno i rastuženo čedo terorizma i mržnje. Nadam se da je izašlo iz obruča Alepa i da će nastaviti svoju podršku zločinu. Ma jok, zezam te, baš bi lepo da ga je posetila jedna ruska poveća bomba. :mrgreen:

Жив је Јаго, умро није, док је Џихада и Ал Исламије.

А можда и није.

O, došla Surka. To je sigurno zato što me je osetila, bio sam u njenom kraju nedavno.
Dobro veče.

- - - - - - - - - -

Софке, Носфи :D

Ево, читам Рифкицино непресушно хвалисање, ова Кафана му полигон. :lol:

Kakvo sad hvalisanje, da nije kao ono od pre neki dan kad nisi smela da se kladiš, a napisla si da bi se kladila? :lol:

O, došla Surka. To je sigurno zato što me je osetila, bio sam u njenom kraju nedavno.
Dobro veče.

- - - - - - - - - -

Kakvo sad hvalisanje, da nije kao ono od pre neki dan kad nisi smela da se kladiš, a napisla si da bi se kladila? :lol:

Јес, стварно, осетила сам неки налет оцвалог тестостерона, ал' нисам знала да си баш ти у питању. :mrgreen:

Илићу, је л' ово чашица за ракију? :D

- - - - - - - - - -

Имала сам и ја мачора који ми је скакао по столу док учим. И главна фора му је била да хвата оловку којом пишем шапицама. Кад укапира да га не констатујем, склупча ми се у крилу и заспе. :D

- - - - - - - - - -

Имала сам и ја мачора који ми је скакао по столу док учим. И главна фора му је била да хвата оловку којом пишем шапицама. Кад укапира да га не констатујем, склупча ми се у крилу и заспе. :D
:rotf:

Sve vreme kažem niko nije primetio čašicu. :lol:

Jeste, za rakiju i pijemo Liba i ja iz nje. :lol:

- - - - - - - - - -

То и мој папагајчић воли да ради, само кљуном, не шапицама. :D То је, ваљда, онај фазон: ''Ееј, ту сам! Обрати пажњу на мене!'' :lol: (то ме неодољиво подсећа на некога :mrgreen:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back