12 hiljada
Domaćin
- Poruka
- 4.256
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tisućar, jesi isto zguza fotkan, ali bar ne mokriš kao kolega kanađijanac.![]()
Lako ti ja sad da se q*čiš po kafani kad nam nije tu ucveljeno i rastuženo čedo terorizma i mržnje. Nadam se da je izašlo iz obruča Alepa i da će nastaviti svoju podršku zločinu. Ma jok, zezam te, baš bi lepo da ga je posetila jedna ruska poveća bomba.![]()
Илићу, имаш лепу мачку.
И симпа си чика овако.
![]()
Mogu ja da pokažem i bolju sliku.![]()
Софке, Носфи
Ево, читам Рифкицино непресушно хвалисање, ова Кафана му полигон.![]()
Тек сад приметих и куче
Лепе животињке.
А мачка, неваљалица, одмах села тамо где мисли да је центар пажње.
O, došla Surka. To je sigurno zato što me je osetila, bio sam u njenom kraju nedavno.
Dobro veče.
- - - - - - - - - -
Kakvo sad hvalisanje, da nije kao ono od pre neki dan kad nisi smela da se kladiš, a napisla si da bi se kladila?![]()
Јес, стварно, осетила сам неки налет оцвалог тестостерона, ал' нисам знала да си баш ти у питању.![]()
И?
Какав је осећај?![]()
Илићу, је л' ово чашица за ракију?
- - - - - - - - - -
Имала сам и ја мачора који ми је скакао по столу док учим. И главна фора му је била да хвата оловку којом пишем шапицама. Кад укапира да га не констатујем, склупча ми се у крилу и заспе.![]()
Илићу, је л' ово чашица за ракију?
- - - - - - - - - -
Имала сам и ја мачора који ми је скакао по столу док учим. И главна фора му је била да хвата оловку којом пишем шапицама. Кад укапира да га не констатујем, склупча ми се у крилу и заспе.![]()