Njoj je 19

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To nisam nigde napisala.
Devojke nisu pokvarene sa 19 godina, ljude "pokvari" vreme i dogadjaji u njihovom zivotu.Naravno da zena od 40 drugacije razmislja od devojke od 19 koja ni priblizno nije isprobala izazove zivota.

Ako devojka od 17,18, 19 god. gleda kakojoj drugaricu prebijaju u skolskom wc-u , dvoristu ili na ulici
i to snima mobilnim telefonom i posle kaci na Fb..itekako je pokvarena

znaš kako ta duhovna hladnoća, koju zreo muškarac poseduje, može da prži samo isto ako si na tom nivou da je tražiš i žudiš za njom.
..
najjači emotovina proboj muškarca prema ženi je kad joj se nađe u momentu kad je najranjivija ili zablentavljena možda u neke ideale i onda joj on tako fino razori taj njen svet i demantuje je, da ona ne zna šta ju je snašlo...iskustvo je čudo, a najviše od svega prednost koju donosi to je jako brz oporavak od padova i lomljave...a to je ono što mlad čovek (u ovom slučaju žena) još uvek nema...tu je zreo muškarac sa izgrađenim duhovnim temeljom zaista u prednosti
.
izdržaće sve...čak i ludost tih njenih godina

:heart:

- - - - - - - - - -

ko ranjivu zenu ucini svojom konkubinom je debil jer to moze maltene svako sa iole gramom mozga ako je na pravom mestu u pravo vreme...i kad tad ranjiva zena sa polupanim emocijama i unutarnjim svetom za koji je pakao cvetno polje, skontace da se on okoristio njenom slaboscu... taktike i strategije mogu da pale ako ti je cilj da punis tefter brojkama...ako ti je bitna osoba sa kojom si, neces bas tad hteti da je iskoristis... zato sam uvek startovao zene dok su trezne, svesne, slobodne i drske ui dovodio i njih i sebe do ludila :lol:

Iskusno :ok:

ja muskarce od 35+ postujem i govorim im 'vi' :mrgreen:
e ovako
ovi matorci sto vrede i s kojima bih i mogala, obicno ne zarezuju klinke, niti zele da se upustaju s njima
a ovi klosari, blago pedofilski nakrivljeni sto jure za klinkama, nisu ni za q.... ni za klinke ni za starije

Sto si ti zacementirana, sta fali "klinkama" od 19 godina? Spontanije su, energicnije, mladje ...
Nemojte kvariti omladinu zbog licnih frustracija.

Ako je vama lepo koga briga šta "svet" kaže...

Sa stanovišta "drtine" sa tačno 2x toliko godina...prevelika je to razlika i ne mislim samo na onu čisto numeričku u godinama. Životno iskustvo.ambicije,potrebe...sve je to znatno drugačije koliko god je jedna strana zrela a druga recimo detinjasta za svoje godine, da bi to moglo zaista da funkcioniše dugo vremena. Čak i za neku usputnu "razbibrigu" ne vidim prednost izabrati toliko mladu devojku nasuprot nekoj u srednjim dvadesetim ako bih već jurcao dosta mlađe. Osim bildovanja ega nemam drugog interesa u takvoj varijanti...ali to sam ja i moje mišljenje.

Opet se sve svodi na ono "ako je vama lepo..."

Poslednja izmena:
ko ranjivu zenu ucini svojom konkubinom je debil jer to moze maltene svako sa iole gramom mozga ako je na pravom mestu u pravo vreme...i kad tad ranjiva zena sa polupanim emocijama i unutarnjim svetom za koji je pakao cvetno polje, skontace da se on okoristio njenom slaboscu... taktike i strategije mogu da pale ako ti je cilj da punis tefter brojkama...ako ti je bitna osoba sa kojom si, neces bas tad hteti da je iskoristis... zato sam uvek startovao zene dok su trezne, svesne, slobodne i drske ui dovodio i njih i sebe do ludila :lol:

Mudro. :)

nema tu nikakve mudrosti, to je zivot kiko jer to gledas na svakom cosku kad si prestao da mislis samo na sebe....zene nazalost, svaka cast izuzecima, najvise vremena trose misleci na sebe kao i na tudje zivote, pritiom zanemarujuci znake koje imaju na svakom koraku koje im daju resenja za sve njihove probleme.

ako si relativno mlada ko sto ovde pricaju jer te ne osecam bas najbolje, onda ti svaka cast na stavovima....

Sto si ti zacementirana, sta fali "klinkama" od 19 godina? Spontanije su, energicnije, mladje ...
Nemojte kvariti omladinu zbog licnih frustracija.

vid' ove:mrgreen:
a gde sam to ja rekla da klinkama nesto fali?
ima i finih i nefinih, kao sto i ima zena sa vise god. koje su fine ili manje fine
ali nekako je prirodno da se klinke igraju sa klincima (jer i njima nist' ne fali), a zreli muski sa istim takvim finim zenicama(jer i njima nista ne fali)

a sigurna sam da ti tetkice tako upucujes i svog muzica kad naidje neka socna klinka:
vidi muzu moj kako je ova spontana i energicna i mlada:mrgreen:
ili mislis da si zauzela busiju, pa klinkama, pored sve spontanosti i neodgovornosti, dozvoljeno da jurisaju samo na ove slobodne matorce?
e pa zaHebala si se:mrgreen:

Back