Guede
Buraz
- Poruka
- 11.277
da li ste prijatelji na fejsu vas dvoje?
- - - - - - - - - -
reci mi to i rećiću ti kako da je smuvaš
Nismo jbg ... izgleda ce ostati nedostizna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li ste prijatelji na fejsu vas dvoje?
- - - - - - - - - -
reci mi to i rećiću ti kako da je smuvaš
Nismo jbg ... izgleda ce ostati nedostizna
kako nedostizna ako ona tebe juri?
mekflaj malo zeki, pa ga moram ispostovati ... Jbg, valjda sam bar tebi bio jasan![]()
imam blagu glavobolju, oprostices mi neumesno pitanje![]()
Sto bi rekao Hasan iz Lovca na zmajeve - Za tebe, ako treba i hiljadu puta![]()
To nisam nigde napisala.
Devojke nisu pokvarene sa 19 godina, ljude "pokvari" vreme i dogadjaji u njihovom zivotu.Naravno da zena od 40 drugacije razmislja od devojke od 19 koja ni priblizno nije isprobala izazove zivota.
znaš kako ta duhovna hladnoća, koju zreo muškarac poseduje, može da prži samo isto ako si na tom nivou da je tražiš i žudiš za njom.
..
najjači emotovina proboj muškarca prema ženi je kad joj se nađe u momentu kad je najranjivija ili zablentavljena možda u neke ideale i onda joj on tako fino razori taj njen svet i demantuje je, da ona ne zna šta ju je snašlo...iskustvo je čudo, a najviše od svega prednost koju donosi to je jako brz oporavak od padova i lomljave...a to je ono što mlad čovek (u ovom slučaju žena) još uvek nema...tu je zreo muškarac sa izgrađenim duhovnim temeljom zaista u prednosti
.
izdržaće sve...čak i ludost tih njenih godina
ko ranjivu zenu ucini svojom konkubinom je debil jer to moze maltene svako sa iole gramom mozga ako je na pravom mestu u pravo vreme...i kad tad ranjiva zena sa polupanim emocijama i unutarnjim svetom za koji je pakao cvetno polje, skontace da se on okoristio njenom slaboscu... taktike i strategije mogu da pale ako ti je cilj da punis tefter brojkama...ako ti je bitna osoba sa kojom si, neces bas tad hteti da je iskoristis... zato sam uvek startovao zene dok su trezne, svesne, slobodne i drske ui dovodio i njih i sebe do ludila![]()
ja muskarce od 35+ postujem i govorim im 'vi'
e ovako
ovi matorci sto vrede i s kojima bih i mogala, obicno ne zarezuju klinke, niti zele da se upustaju s njima
a ovi klosari, blago pedofilski nakrivljeni sto jure za klinkama, nisu ni za q.... ni za klinke ni za starije
ko ranjivu zenu ucini svojom konkubinom je debil jer to moze maltene svako sa iole gramom mozga ako je na pravom mestu u pravo vreme...i kad tad ranjiva zena sa polupanim emocijama i unutarnjim svetom za koji je pakao cvetno polje, skontace da se on okoristio njenom slaboscu... taktike i strategije mogu da pale ako ti je cilj da punis tefter brojkama...ako ti je bitna osoba sa kojom si, neces bas tad hteti da je iskoristis... zato sam uvek startovao zene dok su trezne, svesne, slobodne i drske ui dovodio i njih i sebe do ludila![]()
Mudro.![]()
Ko sa decom spava, upisan se budi...
stariji imaju kvalitetnu spermu za osemenjavanje od mladjih![]()
Au brate, je li ti znas da plodnost opada sa godinama![]()
Sto si ti zacementirana, sta fali "klinkama" od 19 godina? Spontanije su, energicnije, mladje ...
Nemojte kvariti omladinu zbog licnih frustracija.