Где ћете дочекати објављивање резултата републичких, покрајинских и локалних избора?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.055
Где чекате резултате избора и да ли имате неку позитивну трему, или неко узбуђење, неке лептириће у стомаку у исчекивању пада Господара неба, земље, Олимпа и подземног света?

Хоћете ли чекати изборе уз Бљуц? Тамо ће бити доктора Оља Бећковић и још неки гај, или уз Крстарицу? Хоћете ли бити уз Б92 (сајт и ТВ), хоћете ли бити у штабовима ваших политичких партија (нпр. као што ће Мрачак бити у СНС Крњача)?

Хоћете ли бити у некој пивници, где ће, уместо утакмице у недељу увече, на великом ТВ-у бити резултати избора?

ПС. Шалио сам се за оно "пад Господара неба, земље, Олимпа и подзеног света".
Још је рано. Данас имамо само прву фазу обарања АлеВуа. То је процес.

dddda08ca66bcb142b33f57f2471c495.jpeg

Где чекате резултате избора и да ли имате неку позитивну трему, или неко узбуђење, неке лептириће у стомаку у исчекивању пада Господара неба, земље, Олимпа и подземног света?

Хоћете ли чекати изборе уз Бљуц? Тамо ће бити доктора Оља Бећковић и још неки гај, или уз Крстарицу? Хоћете ли бити уз Б92 (сајт и ТВ), хоћете ли бити у штабовима ваших политичких партија (нпр. као што ће Мрачак бити у СНС Крњача)?

Хоћете ли бити у некој пивници, где ће, уместо утакмице у недељу увече, на великом ТВ-у бити резултати избора?

Да...... овде......:cool:

U krugu porodice, spremićemo integralni pirinač sa sojinim mlekom i tofuom.

Ali svaki poraz Fahrija Juniora jeste novi početak za čovečanstvo.

Zato se nadaj da će večeras Šutanovac nositi pobednički venac.

On će da leži,
a drugi će da nose venac !

- - - - - - - - - -

Повјесни искорак ка чему?

A što ne može "historijski" ?
Ja sam to napisao namerno, da bi i "braća" razumela.
Da im nije srpskih foruma gde bi dane provodili ?

Back