Poslednji ostaci srednjevekovnog upravljanja teritorijama po mojoj proceni završava se padom Austrougarskog carstva.
Sada se upravlja na drugi način - ekonomijom
A da bi se još bolje upravljalo napravljen je poltronski sistem koi funkcioniše odlično svuda u svetu.
Ne možemo zamerati Kreatorima ratnih žarišta na tvrdnji:
NEODGOVORNA DRUŠTVA MORAJU PROPASTI
evo za početak počni od sebe - nisi disciplinovana osoba, ima bar hiljadu i jedna stvar koja te smara i koja ti je cim
e baš takvi odgovaraju za propast
- - - - - - - - - -
Oni svoje čuvaju, mi se sa svojim sprdamo...
- - - - - - - - - -
Evo ti još jedan primer:
Srbin kad započinje bizMis on najčešće proda deo svoje dedovine, ne uvek ali najčešće
Nemac ili Amerikanac uzimaju kredit ali dedovinu ne pipaju
ISTI TAJ NEMAC ILI AMERIKANAC SU ZA SVOJ BIZMIS ZAPRAVO PLJAČKALI DRUGE I TIME OSTVARILI POČETNI KAPITAL
Zato mi zvuči apsurdno da mi NEMAC ili AMERIKANAC pričaju o POSLOVNOJ DISCIPLINI
Šta je to par hektara dobre zemlje za povoljan kredit za stan u Beogradu za jednu jedinu generaciju?
Neodgovorno zar ne?
Naravno, ali je zato SUJETA zadovoljena
Pa još kad se obučemo lepo da sakrijemo rdju ispod odeće - ne pitaj zašto nam ovako ide
- - - - - - - - - -
Medjutim, ima jedna krucijalna stvar
SRBIJA SE NIJE OPORAVILA OD RAZARANJA
Balkanski ratovi ubrzo Prvi svetski rat koji nas je desetkovao poput Kosovske bitke
Nije prošla ni jedna čitava biološka generacija a već je usledio Drugi svetski rat sa svojim žrtvama na Balkanu
Izvini ali posle ovako turbulentih dešavanja, ne čudi što je strh od novog rata učinio da ljudi OD STRAHA grabe svaku priliku za iole boljim životom
Jedino je problem što imamo raznog sveta...