Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da se ubijes.
Pre toga cu da se razvedem.
Budala sam... jesam... umesto da odem sama i odvedem dete ja kazem mm ajde sa nama.
Zadnjih 15 dana sam mu 15 puta rekla da tamo moramo biti u 9h. NIJEDNOM ME NIJE SLUSAO!
U pola 9h me u kolima pita:"A kad treba da budemo tamo?" Aaaaaa... kazem u 9h.
Stignemo u 9:10h. Pa nas sa jednog odeljenja posalju na drugo(nismo nikad bili tamo, ne znamo gde je sta), dok smo nasli i na salter da predam knjizicu, kad se sestra srucila na mene:"Ne moze!!! Ne moze!!! 9:20h je!!! Rekla sam do 9h!!! Ne primamo!!! Sta me briga sto ste uopste krenuli ako ste znali da necete stici!?!?!? Ne moze!?!?! Ne moze!!! Jel idete na autobus i kasnite 20 min. Sta me briga sto ste 50km presli. I odvojili ceo dan za ovo. Ne moze!!"
A u cekaonici bar 50 ljudi.
Okrenemo se i izadjemo. Onda smo pola sata trazili nekog doktora. Na kraju smo cekali do 11:30h i primi nas neki lekar ali nije imao onaj stakleni sto ali svakako kaze trebaju ulosci. Ispise papir i uputi nas gde da odemo da mu uzmu otisak. Mi tamo, ono ne radi. Rade do 12h. Od 9-12h. Pogledamo na sat 12:03h ****** jel moguce!?! Poludim na mm-a... jer bi stigli da me je slusao.
Sad idem po malu... i njoj da kupim lekove i mast za oci.
Pa popodne medu kod dr. Jer i on kaslje.
A kad cu ja stici ne znam. Oci me peku. Crvene su kao bulke vec danima.

Besna sam kao ris!

Sad ponovo u ponedeljak klajcaj do Sombora za otisak. Pa za dve nedelje ponovo po uloske. :roll:
Deca su privelogovana uvek.
Razumem da imas svog licnog pedijatra i da treba da se zakaze,ali obicno se uzima u obzir ako neko dolazi iz unutrasnjosti.
stvarno stoka neotesana..:neutral:

Cicak moras se pod hitno osvetiti muzu,takva neozbiljnost ne sme da prodje nekazanjeno !!:mrgreen:

moje prethodno sredstvo za ciscenje je bio frosch (zabica) sa sircetom. majko mila, svaki put mi je malo falilo da povracam kad bih naprskala kupatila :sad2:

Jeste tako, ja sam kao malo pomešala sa vodom i alkoholom medicinskim, skinem se i uđem unutra samo sa rukavicama i tim, zatvorim se i svaki put poželim da se zanesvestim al ne može, ne da sirće :)))))
Odvratno smrdi, ali je učinkovito, ekonomično i ekologično :D

Za TSV radnje znam.
Cesto kupujem tamo, sanitarom sam i ja zadovoljna.
A ovaj proizvod za kamenac cu da kupim za par dana.
Nije los ni onaj tecni elektron, super riba.

....i njega sam uzimala, nekad je samo takav i bio, pa su posle izmislili i Cif i svasta nesto....

...imaju i odlicne sardine za 59 dinara, za pastete su savrsene....i tunjevina im je ok...ma svasta nesto ima tamo...

- - - - - - - - - -

I da doji. Nego sta... :rtfm: :rotf:

..ne mora, al da pridrzava mora :lol:

- - - - - - - - - -

moje prethodno sredstvo za ciscenje je bio frosch (zabica) sa sircetom. majko mila, svaki put mi je malo falilo da povracam kad bih naprskala kupatila :sad2:

...zato je ovo bolje nema neki jak miris, a radi samo tako, plus jeftino....

...imaju i odlicne sardine za 59 dinara, za pastete su savrsene....i tunjevina im je ok...ma svasta nesto ima tamo...
Cera jedino njih voli.
Jos kad ih pomesam sa kecapom,mmmmmmmmmm.
Mnogi ne zele da kupuju u njihovim radnjama jer nemaju robu koja je izvikana, vec su uglavnom domaci proizvodi manje poznati.
Bio je jedno vreme neki prasak u providnoj vreci, odlican je za beli ves.
Vec neko vreme ga nema.

Deca su privelogovana uvek.
Razumem da imas svog licnog pedijatra i da treba da se zakaze,ali obicno se uzima u obzir ako neko dolazi iz unutrasnjosti.
stvarno stoka neotesana..:neutral:

Cicak moras se pod hitno osvetiti muzu,takva neozbiljnost ne sme da prodje nekazanjeno !!:mrgreen:

Nisi obratio pažnju na caps lock "NIJEDNOM ME NIJE SLUŠAO", to je dosta indikativna činjenica i verno opisuje koliko on nju u stvari poštuje :evil:

Da ne govorimo o bahatosti i socijalnoj neosetljivosti kao proizvodu sebičnosti i egocentricnosti, pa se prozivaju ljudi koji uredno i odgovorno rade svoj posao.

Да, познат ми је осећај када се неко ко је закаснио љути на онога који је (узалуд) чекао. Парадокс.

Наука би могла да усвоји термин - Чичков парадокс.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back