Има избора, нема избора...?

Да ли сте за расписивање ванредних избора-на свим нивоима ?

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Bolje i oni nego li LDP ili Čanak.

ДСС, Двери, Радикали, ЛДП, Чанак су екстремисти који максимално могу да се надају преласку цензуса.

Ако причамо о изборима и опозицији, не треба да причамо о Шешлији који се отворено нуди да буде омиљени опозиционар Господару, већ да причамо о некоме ко ће у догледно време моћи да обори режим АлеВуа. Ако не сад на овим децембарским парламентарним изборима (евентуалним, и чини ми се, врло могућим), следе локални и покрајински избори, па председнички избори. Ако АлеВу сада посрне мало, на наредним 2016. и 2017. може много да посрне, а онда долази до пада са власти. Ванредног пада. Зато се сада заузимају позиције. Сигуран сам да неко од поменутих екстрема неће моћи да заузме озбиљну позицију за коначан политички обрачун са СНС-ом.

ДСС, Двери, Радикали, ЛДП, Чанак су екстремисти који максимално могу да се надају преласку цензуса.

Ако причамо о изборима и опозицији, не треба да причамо о Шешлији који се отворено нуди да буде омиљени опозиционар Господару, већ да причамо о некоме ко ће у догледно време моћи да обори режим АлеВуа. Ако не сад на овим децембарским парламентарним изборима (евентуалним, и чини ми се, врло могућим), следе локални и покрајински избори, па председнички избори. Ако АлеВу сада посрне мало, на наредним 2016. и 2017. може много да посрне, а онда долази до пада са власти. Ванредног пада. Зато се сада заузимају позиције. Сигуран сам да неко од поменутих екстрема неће моћи да заузме озбиљну позицију за коначан политички обрачун са СНС-ом.

Odlično. I ko još preostaje?

Санда је одувек подржавала Дверјане.

Иначе, то што јој не изговараш правилно име доводи у сумњу твоје познавање национално орјентисане политичке сцене у Србији.

Не вади се да је лапсус у питању.

Санда је одувек подржавала Дверјане.

Иначе, то што јој не изговараш правилно име доводи у сумњу твоје познавање национално орјентисане политичке сцене у Србији.

Не вади се да је лапсус у питању.

*******, моје познавање вероватно и није добро, бар не као твоје. Зато што сам погрешно написао име нове председнице странке, странке коју сам сматрао мртвом после одласка Коштунице. Свеједно, још увек сматраш да екстремисти сачињавају ДСС-Двери?

Екстремисти не сачињавају ДСС. Екстремисти подржавају ДСС.

Екстремисти сачињавају Двери.

- - - - - - - - - -

Све у свему, зато никада неће имати више од 5-6 % у бирачком телу.

А нама треба обарање режима а не улазак неке политичке идеје у парламент са 5-6 % подршке.

Екстремисти не сачињавају ДСС. Екстремисти подржавају ДСС.

Екстремисти сачињавају Двери.

- - - - - - - - - -

Све у свему, зато никада неће имати више од 5-6 % у бирачком телу.

А нама треба обарање режима а не улазак неке политичке идеје у парламент са 5-6 % подршке.

Шта значи "екстреман"? Шта квaлификује неког да понесе титулу "екстремисте"?

Moje pitanje je šta je što možemo da promenimo. Verujem da amandana neće ni biti i da će nešto drugačiji i povoljniji biti predložili iz platforme za pregovaračko poglavblje 35", rekao je Vučić

BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je večeras

On je takođe rekao da veruje da će platforma za pregovaračko poglavlje 35, koje se bavi pitanjem Kosova i Metohije, biti povoljnija za Srbiju i drugačija nego što je nacrt koji se pojavio u javnosti, kao i da amandam koji su predložile Nemačka, Velika Britanija i Hrvatska - neće ni biti.

"Moje pitanje je šta je što možemo da promenimo. Verujem da amandana neće ni biti i da će nešto drugačiji i povoljniji biti predlozili iz platforme za pregovaračko poglavblje 35"; rekao je Vučić na TV Pink.

On je naglasio da Srbija treba da ostane na evropskom putu, jer tako postaje jača. "Moj posao je da isplatim svakog meseca plate i penzije za 2,5 miliona ljudi, koje ni jednog meseca ne smeju da kasne, a mora da ih bude za sledeći mesec.

Čak 60 odsto robe mi izvoziomo u EU, šta ako se odreknemo onih kojimaizvozimo toliko procenat naših roba, uključujući i region u koji izvozimo još 13 odsto" rekao je Vučić odgiovarajući na pitanje da li posle svih dešavanja politika i EU i Kosovo može da opstane.

Vučić je izjavio večeras da predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimir Kostić ima pravo na svoje mišljenje o tome šta treba raditi sa Kosovom, ali da se on sa tim ne slaže.

"Kostić je na mene ostavio utisak poštenog čoveka. On ima opravo na svoj stav, sud i mišljenje. Ja se ne slažem sa njegovim stavom", kazao je Vučić i dodao da je ponosan na Srbiju što Kostića sutra "niko neće nazvati izdajnik".

On je kazao da je veoma loše vreme za izjave koje ukazuju na to da Srbija treba da se odrekne Kosova, u trenutku kada Srbija pokušava da pronađe argumente da druge države ne glasaju za ulazak Kosova u Unesko.

Podsetimo Kostić je kazao da je u ovom trenutku jedina politička mudrost kako dostojanstveno napustiti Kosovo i da "neko ovom narodu mora da kaže da Kosovo više nije 'de fakto' niti 'de jure u našim rukama". Kostić se ogradio i kazao da to nije stav SANU, već njegov

http://www.kurir.rs/vesti/politika/...adani-ne-idu-na-biralista-clanak-1981891lični stav.

jel zbog najnovijih statstičkih rezultata u vidu pijačnih i telefonskih anketa nasumično odabranih gradjana?
svi do jednog nudili kuratz a ne glas

- - - - - - - - - -

А шта би са оним како он не жели на силу да буде председник Владе ?

znaš li ti kad je on to rekao?
ajde uozbilji se...

Дакле, Вучић је вечерас изјавио да избора неће бити у наредних 6 месеци.

Шта то значи? Да ће их бити заједно са војвођанерским и локалним изборима, из разлога о којима смо писали више пута.

Међутим, потребно је да сви избори буду истог дана. Локалне расписује Маја Гојковић, али војвођанерски зависе од војвођанерске власти. (прво од закона, али је он растегљив у тих пар недеља).

Што значи, да ће се локални и републички избори одржати кад то каже војвођанска власт, тј. Бојан Пајтић!

У јбт...какав удар на его нашег Господара. (тј. биће кад сазна за ову тему на Крстарици)

jel zbog najnovijih statstičkih rezultata u vidu pijačnih i telefonskih anketa nasumično odabranih gradjana?
svi do jednog nudili kuratz a ne glas

- - - - - - - - - -

znaš li ti kad je on to rekao?
ajde uozbilji se...

Пре три месеца.
Од тада свакодневно спинује јавност изјавама у којима наводно размишља о изборима које ће расписати ако они буду у интересу Србије.
И после силног размишљања и премишљања,закључио је да расписивање ванредних избора није у интересу Србије.
Е сад,ко је он па да одлучује у име Србије и њених интереса,то већ није јасно.

Потпуно тачно.
Од када је дошао на власт уочава се његов рецидив у медијском понашању.
Вештачки се ствара атмосфера неизвесности у којој се стално чека на његову одлуку по одређеном питању.Тако је било,за одлазак у Сребреницу,расписивање ванредних избора,одлазак у Елбасан на фудбалску утакмицу Албанија-Србија,итд,итд.
Стално је пред њим неко питање на које не може одмах да одговори,већ су потребни месеци пренемагања праћени бројним новинским насловима из његове кухиње,у којима се најпростије питање представља као нека тешка ствар коју само премијер Вучић може да реши,и то само ако претходно добро размисли о њему.

Poslednja izmena od moderatora:
Moje pitanje je šta je što možemo da promenimo. Verujem da amandana neće ni biti i da će nešto drugačiji i povoljniji biti predložili iz platforme za pregovaračko poglavblje 35", rekao je Vučić

BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je večeras

On je takođe rekao da veruje da će platforma za pregovaračko poglavlje 35, koje se bavi pitanjem Kosova i Metohije, biti povoljnija za Srbiju i drugačija nego što je nacrt koji se pojavio u javnosti, kao i da amandam koji su predložile Nemačka, Velika Britanija i Hrvatska - neće ni biti.

"Moje pitanje je šta je što možemo da promenimo. Verujem da amandana neće ni biti i da će nešto drugačiji i povoljniji biti predlozili iz platforme za pregovaračko poglavblje 35"; rekao je Vučić na TV Pink.

On je naglasio da Srbija treba da ostane na evropskom putu, jer tako postaje jača. "Moj posao je da isplatim svakog meseca plate i penzije za 2,5 miliona ljudi, koje ni jednog meseca ne smeju da kasne, a mora da ih bude za sledeći mesec.

Čak 60 odsto robe mi izvoziomo u EU, šta ako se odreknemo onih kojimaizvozimo toliko procenat naših roba, uključujući i region u koji izvozimo još 13 odsto" rekao je Vučić odgiovarajući na pitanje da li posle svih dešavanja politika i EU i Kosovo može da opstane.

Vučić je izjavio večeras da predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimir Kostić ima pravo na svoje mišljenje o tome šta treba raditi sa Kosovom, ali da se on sa tim ne slaže.

"Kostić je na mene ostavio utisak poštenog čoveka. On ima opravo na svoj stav, sud i mišljenje. Ja se ne slažem sa njegovim stavom", kazao je Vučić i dodao da je ponosan na Srbiju što Kostića sutra "niko neće nazvati izdajnik".

On je kazao da je veoma loše vreme za izjave koje ukazuju na to da Srbija treba da se odrekne Kosova, u trenutku kada Srbija pokušava da pronađe argumente da druge države ne glasaju za ulazak Kosova u Unesko.

Podsetimo Kostić je kazao da je u ovom trenutku jedina politička mudrost kako dostojanstveno napustiti Kosovo i da "neko ovom narodu mora da kaže da Kosovo više nije 'de fakto' niti 'de jure u našim rukama". Kostić se ogradio i kazao da to nije stav SANU, već njegov

http://www.kurir.rs/vesti/politika/...adani-ne-idu-na-biralista-clanak-1981891lični stav.

Vazno je "da se on ne slaze sa Kosticem i da se nada da ga (Kostica , naravno !!!) sutra niko nece nazvati - izdajnikom" ...!
Kostic za sada i nije imao "priliku da stekne tu titulu" ...
Za razliku od "nekih koji se trude iz petnih zila " ...

Back