Дешавања на релацији Србија-Xрватска!

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mi-ne

Primećen član
Poruka
782
Upustanjem emigranata u Hr Hrvati su me iskreno razocarali. Kazu naselit cemo ih u Krajinu i resena stvar.
Zar se tako pljuje na zrtve domovinskog rata ?
Smatram da je veoma vazno da sto vise drzava oko Srbije ne prima izbeglice jer ce se tako i Srbija lakse odluciti da ih se resi.
Ovako sve drzave misle da ih imaju idrugi pa sta da se radi.
To je razumno i trezveno razmisljanje. Medjutim ovde je preovladala samo pakost prema Hr., dok se ne vidi da time i sami tonemo sve dublje.
Kada bi emigranti ostali u nasim drzavama tu ima i nesto pozitivno.
Negativna energija koju smo do sada usmeravali jedni prema drugima bila bi usmerena prema novim komsij.... pardon susjedima. Srbi i Hrvati (a Bogami i Hrvatice) bi se zblizili.
Kao recimo u Nemackoj do 70- ih godima je bilo krkljanca izmedju katolika i protestanata.Onda su dosli Turci i sada su zajedno, tako reci protiv njih.

A sad ono glavno. Ove najezde se treba resiti.
Od zapadnih demokrata nema leba.
Ako nece oni nema nam druge nego da se okrenemo onima koji hoce. Kada bi se to desilo samo u jednoj drzavi bilo bi to neprijatno, ali ako se desi u dve drzave- manje neprijatno. A u par drzava se vec desava.
U obzir dolaze bilo koje partije dveju drzava spremnih na akciju.
Lepo sednu zajedno za stol i najave koordinisan rad i razmenu iskustava.
Osim toga kada bi ovi cmarovi u kravatama videli da gube tlo pod nogama morali bi i oni da menjaju plocu.

Hrvati se ništa tu ne pitaju.
Naredjeno im.

Cilj izbeglica nisu ni Srbija ni Hrvatska.
Čak i ako obe popuste eurupcima (verovatno)
Oni tu neće dugo.

Drugo je opasno:
Minumum 20% ekstremnih džihadista
(neki i identifikovani od strane BND-a)
koji neće odustati od pravljenja džamahirija od Srbije i Hrvatske.

PS: Ove je lako naći;
Svaki u džepu ima min. 1.000 €.

PSS: "Problem" izmedju srba i hrvata je najbolje opisao Dobica Ćosić:

"Hrvati su u svakom ratu bili sa našim neprijateljima.
Da smo bili bar jednom na istoj strani,
pa makar taj rat i izgubli, stvari bi bile mnogo bolje."

Poslednja izmena:
Kaj, vi bi opet u savez s nama? Zaboravili ste logore? Pamet u glavu ...

Bravo purgeru. Ispade da si nam veci prijatelj nego mi sami.

- - - - - - - - - -

Srbi,Hrvati i Madjari,ne svadjajte se medjusebno,jer mi svi zajedno moramo da branimo Balkan,Evropu i hriscanstvo od islamske invazije!Ova "izbeglicka" talasa je pretnja za svi hriscani u Evrope,bez obzirom od koja nacionalnost smo!Mora da pamtimo kako smo pali pod tursko ropstvo-toga smo bili razjedinjeni kao sada!

Dosta su Srbi branili Evropu od islamske invazije. Dao bih ja svakom migrantu hrane vode i besplatan prevoz do sledece granice. Neka oni malo ratuju a mi da gledamo.

Da im pustimo još izbeglica?

Naravno, samo nemojte da Vulim opet nešto kmeči stvarno je dosadan

I onda se još kolektivno uvrijedite ako mu Milanović kaže latinsku poslovicu da se ne želi zamarati nebitnim stvarima

- - - - - - - - - -

Bravo purgeru. Ispade da si nam veci prijatelj nego mi sami.

Dočasnik HV-a u prijevremenoj mirovini ti je ogroman prijatelj. :lol:

Hrvati su toliki srbomrsci i bez preterivanja , bolesno društvo, da nikakav savez Srba njima ne može da postoji .
Oni imaju smrtni strah od bilo kakvog zdravog odnosa sa Srbijom koji bi podrazumevao istragu sopstvenih zločina i oproštaj susedu jer dobro znaju da kad bi se oslobodili srbomržnje - oslobodili se i sopstvene nacionalnosti j postojanja er oni drugu poentu u prostoru i vremenu i nemaju nego da budu srbomrsci.

Slično kao što su Poljaci bitni samo onoliko koliko mogu da histerišu i laju na Ruse ( pritom je Poljska država od 50 miliona ljudi a Hrvatska samo 4 i po ).
To su ti evropski bastardi koje zapadnjaci nikad ne primaju u kuću ali ih drže blizu, u dvorištu za slučaj da zatrebaju za prljave poslove

Upustanjem emigranata u Hr Hrvati su me iskreno razocarali. Kazu naselit cemo ih u Krajinu i resena stvar.
Zar se tako pljuje na zrtve domovinskog rata ?
Smatram da je veoma vazno da sto vise drzava oko Srbije ne prima izbeglice jer ce se tako i Srbija lakse odluciti da ih se resi.
Ovako sve drzave misle da ih imaju idrugi pa sta da se radi.
To je razumno i trezveno razmisljanje. Medjutim ovde je preovladala samo pakost prema Hr., dok se ne vidi da time i sami tonemo sve dublje.
Kada bi emigranti ostali u nasim drzavama tu ima i nesto pozitivno.
Negativna energija koju smo do sada usmeravali jedni prema drugima bila bi usmerena prema novim komsij.... pardon susjedima. Srbi i Hrvati (a Bogami i Hrvatice) bi se zblizili.
Kao recimo u Nemackoj do 70- ih godima je bilo krkljanca izmedju katolika i protestanata.Onda su dosli Turci i sada su zajedno, tako reci protiv njih.

A sad ono glavno. Ove najezde se treba resiti.
Od zapadnih demokrata nema leba.
Ako nece oni nema nam druge nego da se okrenemo onima koji hoce. Kada bi se to desilo samo u jednoj drzavi bilo bi to neprijatno, ali ako se desi u dve drzave- manje neprijatno. A u par drzava se vec desava.
U obzir dolaze bilo koje partije dveju drzava spremnih na akciju.
Lepo sednu zajedno za stol i najave koordinisan rad i razmenu iskustava.
Osim toga kada bi ovi cmarovi u kravatama videli da gube tlo pod nogama morali bi i oni da menjaju plocu.

hahaha pa u krajinu neće niko, ni hrvati, ni srbi da se vrate, pa ni migranti čak. ne moraš da brineš ta teritorija će ostati pusta.

Back